Majk Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Nemáte někdo fotku zapojení drátů u RS volantu.Mám kabeláž a nevím kam přijde jeden černej drát s konektorem.Jsou tam dva,jeden malý a jeden velký.Na ten malej sem konektor našel ale druhej nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 třeba pomůže toto, půjčené foto od Ola z bazaru toto je elektroinstalace volantu a typ konektoru bagu pro fábii, bag OIIRS má jiný konektor, ten je potřeba vyměnit - přehodit, FRS je stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tuhle kabeláž mám,jen nevím kam přijde ten rovnej konektor,ten zahnutej mám zapojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tuhle kabeláž mám,jen nevím kam přijde ten rovnej konektor,ten zahnutej mám zapojenej. rovnej ??? ten spodní? - no ten přijde připojit přeci na elektriku auta, protikus ti trčí ze středové tyče volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Tuhle kabeláž mám,jen nevím kam přijde ten rovnej konektor,ten zahnutej mám zapojenej. rovnej ??? ten spodní? - no ten přijde připojit přeci na elektriku auta, protikus ti trčí ze středové tyče volantu Právě že mi tam nic netrčí,mám faceliftovou fabii.Co když ho nepřipojím,nebude to dělat neplechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Takhle je to zapojený v normálním volantu na fábce.. ..jestli náhodou rsvolant nemá jinej kabel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Kabel je stejnej jako na tý fotce nahoře,jen na volantu je jen jeden konektor.Ted nevím jestli není ten druhej náhodou ulomenej.Nemá někdo foto RS volantu kde je to zapojení vidět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ty černý kabely jsou stejně všechny "kostra" takže je klidně spoj dohromady na jeden konektor a mělo by to být ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Ty černý kabely jsou stejně všechny "kostra" takže je klidně spoj dohromady na jeden konektor a mělo by to být ok... O.K.dám na tebe,taky jsem si to myslel ale radši se zeptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Nejsem si teda úplně jistej, ale co... .v nejhorším ti to upálí hlavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 28. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Nejsem si teda úplně jistej, ale co... .v nejhorším ti to upálí hlavu... Budu tě chodit strašit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 (editace) tie holé čierne jeden so zahnutým kontaktom a druhý s rovným sú na spínač klaksónu a jeden je spojený s kostrou a druhý vedie do BSG teda by som ich nespájal inak budeš trúúúúúúúúúúúúúúúúúúbiť až až inak som si tuším na mojom (nie FRS) všimol že ten zalomený ide akoby pod ten spínač klaksónu tak skús pohladať...s bagmi nemajú nič spoločné tak by som sa nebál Editováno: 28. Únor 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 1. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Nikdo nemá foto 3 ramenného volantu bez bagu jen s kabeláží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 odfoť to ty a postni sem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Tak sem to vyfotil,nevím kam přijde přijde ten volný drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 airbag odfoť, vyzerá to totiž že by mohol byť pripojený niekde na konštrukciu okolo airbagu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Už sem to prohlídl snad stokrát a nikde nic nevidím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.