Host FlyTales Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Mám Laurin & Klement v kůži a najednou hrozná ráno a propadli se mi záda.Je tam v sedačce ještě navíc kolečko na ovladání (nevím jak to nazvat) zad,že se sedačka jako by vyboulí v na opření zad v kříži.Ted je to nefunkční a mám to tam propadlí.Kolečko je nefunkční.Myslíte že to jde opravit nebo je to na výměnu sedačky. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Mám dojem ža tam je od kolečka na boku lanko , které vede na plast. podložku co je pod čalouněním ,tam to muselo někde prasknout. Jediná možnost rosčalounit opěradlo a sundat molitany,spravit to asi pujde.Je to někde v manualech ,jak to rozdělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Je to bederní opěrka. Je to uvnitř prasklé. Dá se opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 jj vyhledej si tady nekde tema, cosby to myslim opravoval!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 ja mam uplne stejnej problem taky na to budu muset mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host FlyTales Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak mi to v TUkasu ve Štěrboholích opravili za 2651 kč.Byla to jenom ta bederní opěrka za 860 kč bez DPH a zbytek ceny práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.