Misubaro Vloženo 7. Září 2007 Vloženo 7. Září 2007 Dal jsem na zadni okno reklamu z derkovane folie, takze dovnitr neni videt a ven bez problemu, jako kdyz tam zadna neni, jen v desti to nejde stirat ...dobry.....kdo Ti to delal?........ Citovat
Zdeny.46 Vloženo 8. Září 2007 Vloženo 8. Září 2007 Dal jsem na zadni okno reklamu z derkovane folie, takze dovnitr neni videt a ven bez problemu, jako kdyz tam zadna neni, jen v desti to nejde stirat ...dobry.....kdo Ti to delal?........ Delali to v reklamni agenture a stalo to i s praci cca 1200 ,- Kc Citovat
Misubaro Vloženo 8. Září 2007 Vloženo 8. Září 2007 Dal jsem na zadni okno reklamu z derkovane folie, takze dovnitr neni videt a ven bez problemu, jako kdyz tam zadna neni, jen v desti to nejde stirat ...dobry.....kdo Ti to delal?........ Delali to v reklamni agenture a stalo to i s praci cca 1200 ,- Kc ...hmm.....doslo mi ze to delala nejaka reklamni firma, ale ktera?.....diky Citovat
mr.pecoun Vloženo 9. Září 2007 Vloženo 9. Září 2007 (editace) muj druhy milacek u moricka. Editováno: 9. Září 2007, autor: mr.pecoun Citovat
David C3 Vloženo 11. Září 2007 Vloženo 11. Září 2007 nasiel som na nete par celkom zaujimavych foto okolo Roomstru,tak kuknite.Teda neviem ci uz tu niesu,ale nevidel som: Bohuzial ziadny popis k tomu nebol.Akurat k tomu poslednemu,ze je to model na Roomster WRC Vypadaji vsechny fotky super, hlavne ten bilý roomik je nadhernej, super inspirace odkud jsou stáhlé tyhle fotky? díííík Citovat
Blacky Vloženo 11. Září 2007 Autor Vloženo 11. Září 2007 je podivej na adresu kam to smeruje. kdyz na nej najedes mysi, tka se ti to napise v prikazovym radku, a kdyz na nej kliknes, tak si na tom webu. Citovat
canario447 Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 (editace) DAVID C3 Uff,to bude tazke.Hladal som nejake veci okolo Roomstru,a sem tam natrafil na nejake foto,tak som si to ulozil a potom dal sem.Fotky su z dvoch francuzkych for,jedneho estonskeho,a jedneho spanielskeho....ale ako pisem pri fotkach,nic blizsie k nim nebolo popisane.Su to fotky od uzivatelov z tych for....Teda az na tu maketu na wrc,ta je z nejakej vystavy Editováno: 12. Září 2007, autor: canario447 Citovat
canario447 Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 je podivej na adresu kam to smeruje. kdyz na nej najedes mysi, tka se ti to napise v prikazovym radku, a kdyz na nej kliknes, tak si na tom webu. No jo Blacky to je sice dobra rada,ale v celku na nic,lebo adresa fotky ta dovedie len na multipics.net,kde su ulozene a kde som ich dal.... Citovat
Blacky Vloženo 12. Září 2007 Autor Vloženo 12. Září 2007 je podivej na adresu kam to smeruje. kdyz na nej najedes mysi, tka se ti to napise v prikazovym radku, a kdyz na nej kliknes, tak si na tom webu. No jo Blacky to je sice dobra rada,ale v celku na nic,lebo adresa fotky ta dovedie len na multipics.net,kde su ulozene a kde som ich dal.... jo aha to je nejakej uloznej server? Citovat
canario447 Vloženo 12. Září 2007 Vloženo 12. Září 2007 je podivej na adresu kam to smeruje. kdyz na nej najedes mysi, tka se ti to napise v prikazovym radku, a kdyz na nej kliknes, tak si na tom webu. No jo Blacky to je sice dobra rada,ale v celku na nic,lebo adresa fotky ta dovedie len na multipics.net,kde su ulozene a kde som ich dal.... jo aha to je nejakej uloznej server? Jasne a velmi dobry....Mozes tam dat fotku az do 1 Mb a mas to tam na stale a zadara,alebo nahadzat seriu fotiek na par kliknuti a vyhodi ti to link na taketo fora aby sa to zobrazovalo iba v nahlade a zvacsilo az po kliknuti.na jednotlive fotku je to www.ukazto.com a na serie www.multipics.net co je vlastne odnoz toho prveho Citovat
Misubaro Vloženo 14. Září 2007 Vloženo 14. Září 2007 ....tak to je moje obcasna pracovni souprava..... a take neco pro odpurce Milotecu.......... Citovat
Blacky Vloženo 14. Září 2007 Autor Vloženo 14. Září 2007 ta koncovka vyfuku je paradni kolik te stala? Citovat
Misubaro Vloženo 14. Září 2007 Vloženo 14. Září 2007 ta koncovka vyfuku je paradni kolik te stala? ...ahoj.....kostovala 1.690,- korunceskych.... Citovat
Jered Vloženo 18. Září 2007 Vloženo 18. Září 2007 ta koncovka vyfuku je paradni kolik te stala? ...ahoj.....kostovala 1.690,- korunceskych.... Hele a můžeš mi řísct prosím tě rozměr té koncovky, co to je za ovál? Já si chci koupit jenom ten ramecek a dat tam nejaky laděný výfuk, něco na styl Octavie I RS Citovat
Zdeny.46 Vloženo 18. Září 2007 Vloženo 18. Září 2007 (editace) ta koncovka vyfuku je paradni kolik te stala? ...ahoj.....kostovala 1.690,- korunceskych.... Hele a můžeš mi řísct prosím tě rozměr té koncovky, co to je za ovál? Já si chci koupit jenom ten ramecek a dat tam nejaky laděný výfuk, něco na styl Octavie I RS Vzdyt to je koncovka ve stylu RS, ladeny vyfuk se na takovy auto nehodi, koncovka je super, muj nazor. Editováno: 18. Září 2007, autor: Zdeny.46 Citovat
Blacky Vloženo 20. Září 2007 Autor Vloženo 20. Září 2007 a do tretice: cauky hele nebyl jsi ted v pondeli kolem treti odpoledne v Poprade? sem tak jel a videl rumika tve barvy s tema napisama. Citovat
Zdeny.46 Vloženo 21. Září 2007 Vloženo 21. Září 2007 a do tretice: cauky hele nebyl jsi ted v pondeli kolem treti odpoledne v Poprade? sem tak jel a videl rumika tve barvy s tema napisama. Cau, nebyl, v pondeli jsem byl kolem Brna Citovat
Blacky Vloženo 21. Září 2007 Autor Vloženo 21. Září 2007 to bylo na OMIKOho, sem reagoval na jeho prispevek s fotkou, ale ona se nevlozila. Citovat
Fan!s Vloženo 14. Říjen 2007 Vloženo 14. Říjen 2007 Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč. Citovat
Misubaro Vloženo 14. Říjen 2007 Vloženo 14. Říjen 2007 Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč. ...hodne stastnych km........... Citovat
canario447 Vloženo 15. Říjen 2007 Vloženo 15. Říjen 2007 Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč. Aky rozmer pneu to ma obute na tych 17" diskoch? Citovat
pentadius Vloženo 15. Říjen 2007 Vloženo 15. Říjen 2007 Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč. Je krásnej, přidávám se ke gratulantům Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.