Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Dal jsem na zadni okno reklamu z derkovane folie, takze dovnitr neni videt a ven bez problemu, jako kdyz tam zadna neni, jen v desti to nejde stirat

...dobry.....kdo Ti to delal?........

Vloženo
Dal jsem na zadni okno reklamu z derkovane folie, takze dovnitr neni videt a ven bez problemu, jako kdyz tam zadna neni, jen v desti to nejde stirat

Delali to v reklamni agenture a stalo to i s praci cca 1200 ,- Kc

Vloženo

Delali to v reklamni agenture a stalo to i s praci cca 1200 ,- Kc

...hmm.....doslo mi ze to delala nejaka reklamni firma, ale ktera?.....diky

Vloženo
nasiel som na nete par celkom zaujimavych foto okolo Roomstru,tak kuknite.Teda neviem ci uz tu niesu,ale nevidel som:

59ez0.jpg 0xb8.jpg 66ez4.jpg 68bs4.jpg 2231roomsterx04x08x0701rr4.jpg 2307roomsterx04x08x0703uo3.jpg 9146dsc00110uperid17266lj1.jpg 9254dsc00111uperid17266pg7.jpg 41648710.jpg 41648510.jpg

Bohuzial ziadny popis k tomu nebol.Akurat k tomu poslednemu,ze je to model na Roomster WRC

Vypadaji vsechny fotky super, hlavne ten bilý roomik je nadhernej, super inspirace :)

odkud jsou stáhlé tyhle fotky? díííík

Vloženo (editace)

DAVID C3

Uff,to bude tazke.Hladal som nejake veci okolo Roomstru,a sem tam natrafil na nejake foto,tak som si to ulozil a potom dal sem.Fotky su z dvoch francuzkych for,jedneho estonskeho,a jedneho spanielskeho....ale ako pisem pri fotkach,nic blizsie k nim nebolo popisane.Su to fotky od uzivatelov z tych for....Teda az na tu maketu na wrc,ta je z nejakej vystavy

Editováno: , autor: canario447
Vloženo
je podivej na adresu kam to smeruje. kdyz na nej najedes mysi, tka se ti to napise v prikazovym radku, a kdyz na nej kliknes, tak si na tom webu.

No jo Blacky to je sice dobra rada,ale v celku na nic,lebo adresa fotky ta dovedie len na multipics.net,kde su ulozene a kde som ich dal.... :)

Vloženo
je podivej na adresu kam to smeruje. kdyz na nej najedes mysi, tka se ti to napise v prikazovym radku, a kdyz na nej kliknes, tak si na tom webu.

No jo Blacky to je sice dobra rada,ale v celku na nic,lebo adresa fotky ta dovedie len na multipics.net,kde su ulozene a kde som ich dal.... :)

jo aha to je nejakej uloznej server? :help:

Vloženo

jo aha to je nejakej uloznej server? :help:

Jasne a velmi dobry....Mozes tam dat fotku az do 1 Mb a mas to tam na stale a zadara,alebo nahadzat seriu fotiek na par kliknuti a vyhodi ti to link na taketo fora aby sa to zobrazovalo iba v nahlade a zvacsilo az po kliknuti.na jednotlive fotku je to www.ukazto.com a na serie www.multipics.net co je vlastne odnoz toho prveho

Vloženo
ta koncovka vyfuku je paradni kolik te stala?

...ahoj.....kostovala 1.690,- korunceskych.... lol

Hele a můžeš mi řísct prosím tě rozměr té koncovky, co to je za ovál? Já si chci koupit jenom ten ramecek a dat tam nejaky laděný výfuk, něco na styl Octavie I RS

Vloženo (editace)
ta koncovka vyfuku je paradni kolik te stala?

...ahoj.....kostovala 1.690,- korunceskych.... lol

Hele a můžeš mi řísct prosím tě rozměr té koncovky, co to je za ovál? Já si chci koupit jenom ten ramecek a dat tam nejaky laděný výfuk, něco na styl Octavie I RS

Vzdyt to je koncovka ve stylu RS, ladeny vyfuk se na takovy auto nehodi, koncovka je super, muj nazor.

Editováno: , autor: Zdeny.46
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč.

post-1987-1192385266_thumb.jpg

post-1987-1192385285_thumb.jpg

Vloženo
Tak konecne ho mame doma. Roomster Scout. 1,4TDI(59Kw) + paket active(ESP, 17" kola, kontrola tlaku v pneumatikach) 14tis + digi klima 10tis + mlhovky s Corner funkcí 2500kč.

...hodne stastnych km........... ;)

Vloženo

Aky rozmer pneu to ma obute na tych 17" diskoch?

Vloženo

Je krásnej, přidávám se ke gratulantům :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...