mr.pecoun Vloženo 28. Duben 2008 Vloženo 28. Duben 2008 Tak se taky pridam,dnes bylo fakt krasne tak sem se pustil do pulirovani firemnich auticek... no a 3 jsou zas jako nova.... Citovat
foromen Vloženo 1. Květen 2008 Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Chlapi, poraďte, chci sem dát pár foteček a nemůžu je nahrát. Pořád mi to píše že na serveru je málo místa. Co s tím??????? Editováno: 1. Květen 2008, autor: foromen Citovat
foromen Vloženo 1. Květen 2008 Vloženo 1. Květen 2008 (editace) Tak jsem trochu vylepšoval. Zítra dodám foto za denního světla. Editováno: 7. Květen 2008, autor: foromen Citovat
TomV Vloženo 2. Květen 2008 Vloženo 2. Květen 2008 Tak jsem trochu vylepšoval. Zítra dodám foto za denního světla. co to mas za lemy? to jsou ze scouta? Citovat
foromen Vloženo 2. Květen 2008 Vloženo 2. Květen 2008 co to mas za lemy? to jsou ze scouta? Neeeeeee, nejsou ze Scouta. Ptal jsem se na cenu plastů na Scouta a když mi řekli, že vyjdou na cca 25,000,- Kč. tak jsem od toho upustil. Tohle jsou lemy od AutoStyl. Citovat
Blacky Vloženo 2. Květen 2008 Autor Vloženo 2. Květen 2008 (editace) Neeeeeee, nejsou ze Scouta. Ptal jsem se na cenu plastů na Scouta a když mi řekli, že vyjdou na cca 25,000,- Kč. tak jsem od toho upustil. Tohle jsou lemy od AutoStyl. chci fotky za denniho svetla. takhle to vypada mnoo zvlastne. Prahy delat nebudes? zadek se zda byt prima. Porad me dostavaj ty kola, ty jsou super. Koukam, ze uz tom toho mas vic nez ja., fnuk. co bych takk., . , hiiih aa uz vim koncovka vyfuku.,. Editováno: 2. Květen 2008, autor: Blacky Citovat
Pitt Vloženo 2. Květen 2008 Vloženo 2. Květen 2008 Neeeeeee, nejsou ze Scouta. Ptal jsem se na cenu plastů na Scouta a když mi řekli, že vyjdou na cca 25,000,- Kč. tak jsem od toho upustil. Tohle jsou lemy od AutoStyl. Na kolik tě vyšli u autostyl. Asi se budu opičit. Citovat
foromen Vloženo 2. Květen 2008 Vloženo 2. Květen 2008 (editace) Tak tady to je. To Blacky. Koncovku nebudu dávat, ale rovnou celej výfuk. To Pitt. cena je 1690,- Kč, je to 10 ti dílná souprava,http://www.spoilercentrum.cz/eshop/tuning/skoda-autostyl/roomster/ Plus necelejch 1000,-Kč zadní difuzor. Editováno: 3. Květen 2008, autor: foromen Citovat
Blacky Vloženo 4. Květen 2008 Autor Vloženo 4. Květen 2008 Omluva za Spam, ale chysta se 2. sraz RC + vsichni ostatni kdo ma zajem. info zde http://195.113.141.6/cerny/automoto.htm rolujte dolu. Citovat
Zdeny.46 Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 to jsou 17 na tom bílém??? Ano, jsou to 17" Citovat
Zdeny.46 Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 pěknej,hodil bych lišty do laku.......co myslíš Možná nemáš špatný nápad Citovat
TomV Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 (editace) Neeeeeee, nejsou ze Scouta. Ptal jsem se na cenu plastů na Scouta a když mi řekli, že vyjdou na cca 25,000,- Kč. tak jsem od toho upustil. Tohle jsou lemy od AutoStyl. mohl bys mi prosim zmerit jak je ten lem sirokej? vim ze by to byla velka nahoda, ale kdyby slo plynule navazat na scoutacky narazniky, tak by to bylo vzadu by to nebyl problem ale vepredu asi jo Editováno: 5. Květen 2008, autor: TomV Citovat
foromen Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 Jo není problém je změřit, ale osobně si myslím, že to nepůjde. Tyhle jsou dost slabý Scout lemy jsou robustnější. večer napíšu ten rozměr a dám větší foto, detailnější. Citovat
TomV Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 (editace) Jo není problém je změřit, ale osobně si myslím, že to nepůjde. Tyhle jsou dost slabý Scout lemy jsou robustnější. večer napíšu ten rozměr a dám větší foto, detailnější. asi mas pravdu, ja na to koukal a ma jinde tu hranu Total OT prosim kdo dava pod jmeno "Clen roomster clubu" ? citim se byt osizen Editováno: 6. Květen 2008, autor: TomV Citovat
Jered Vloženo 6. Květen 2008 Vloženo 6. Květen 2008 Tak musím se taky pochlubit. Design by Milotec Počítám, že se určitě najde nějaký kritik Citovat
Blacky Vloženo 6. Květen 2008 Autor Vloženo 6. Květen 2008 (editace) no ty kravo., to je parada, mracitka sem uz kritizoval ty me proste nesedej ale tohle je jiny kafe. ta maska vypada paradne. ty kola jsou excluzivni., ceece., to auto i bez tech hagusu vypada paradne. mas bod. krasny, vazne. kua prijed stim na Vranov. Rad to okouknu. Editováno: 6. Květen 2008, autor: Blacky Citovat
Jered Vloženo 6. Květen 2008 Vloženo 6. Květen 2008 no ty kravo., to je parada, mracitka sem uz kritizoval ty me proste nesedej ale tohle je jiny kafe. ta maska vypada paradne. ty kola jsou excluzivni., ceece., to auto i bez tech hagusu vypada paradne. mas bod. krasny, vazne. kua prijed stim na Vranov. Rad to okouknu. Nazdar Blacky. Tak zrovna od tebe jsem takovou chválu něčekal, vím, že nejsi moc příznivce milotecu. Citovat
LUKY-007 Vloženo 6. Květen 2008 Vloženo 6. Květen 2008 Jered.. neisom sice zastancom prznenia Milotecovou sadou pre Room ale na tejto nasej farbe to je celkom zaujimave (az na tie svetla :-)) .. zaujalo ma najma to lizatko na spodku naraznika mozes to prosim ta odfotit aj zboku aby som mal prestavu ako to trci spod toho naraznika ? Citovat
Jered Vloženo 6. Květen 2008 Vloženo 6. Květen 2008 Jered.. neisom sice zastancom prznenia Milotecovou sadou pre Room ale na tejto nasej farbe to je celkom zaujimave (az na tie svetla :-)) .. zaujalo ma najma to lizatko na spodku naraznika mozes to prosim ta odfotit aj zboku aby som mal prestavu ako to trci spod toho naraznika ? Podívám se jestli nemám foto a pokud ne, tak jestli zítra bude pěkně tak to vyfotím Citovat
LUKY-007 Vloženo 6. Květen 2008 Vloženo 6. Květen 2008 Podívám se jestli nemám foto a pokud ne, tak jestli zítra bude pěkně tak to vyfotím dakujeeeem Citovat
Pitt Vloženo 6. Květen 2008 Vloženo 6. Květen 2008 No mračítka mi taky moc nesedí jinak je perfekt. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.