Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odkaz na polštářky je v sekci Bazar:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46624

Ty jsou perfektní! :palec2:

Můžu se zeptat, jak dlouho trvalo dodání? Chtěla bych polštáře jako dárek, ale musely by dojít do 14 dnů. Díky

Upraveno od Reby

Ráno jsem poslal mailem objednávku, druhý den bylo posláno a domu došlo tak rychle, jak to umí pošta. Takže to v pohodě stíháš. :):)

• Autor

jj jdu to toho taky, jen si rikam, jestli by nebylo lepsi udelat vetsi zakazku, nez 2ks. kol5

No já si objednal 4 kousky :):p

Já rovnou tři kousky

Ráno jsem poslal mailem objednávku, druhý den bylo posláno a domu došlo tak rychle, jak to umí pošta. Takže to v pohodě stíháš. :):)

Díky za odpověď, tomu říkám rychlost, paráda.

Dneska přišli poštou, a jsou suuuuuuuuuuuupr.

• Autor

UKA

Dneska přišli poštou, a jsou suuuuuuuuuuuupr.

Nahoď foto :):):)

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak jsme se dnes rozhodli vypravit na Bukovou Horu. Je tam televizni vysilac, a Humboltova vyhlidka. Nechal jsem navigovat pritelkyni, a tak jsme podle mapy skoncili asi 5km vzdusnou carou od inkriminovane veze. " Preci to nebudu objizdet, sem nejakej pankac neeeee" tak sem to vzal po panelove ceste, ktera tam nekam vedla, kdyz skoncila, tak po sotolinove, pak traktorove a nakonec regulerne po poli-pastvine. Asi na dvou mistech sem se trosku stresoval. Jedno bylo jako polygon kde testujou vykyv naprav novejch tatrovek, vletel sem do toho asi 30km/h. Takovy paradni pokejvani jen tak nezazijete. Az sem si drcnul hlavou do okna. Nakonec se podarilo projet a najit silnicku 3.tridy, ktera tam skutecne vede. Ze nekecam fotodokumentace cislo fotky muzete menit jeste na 91 a 93. lol

Super foto!!! Skoro reklama na bionaftu (-benzín). :palec2:

:specool: Takže Blacky, ty pomalu zvykáš Roomika na to, že bude přestavěný na ofrout, co? :)
  • Autor

jj presne tak. paradne sem vykartacovla spodek travou. nastesti nebyly nikde koleje od traktoru tak hluboke, abych zustal vyset. U prejezdu mezi poli sem se ale docela bal. jednou sem tesne zabrzdil pred dratem ohradniku. :prc:

Upraveno od Blacky

• 2 týdny později...

Další menší proměna Romči:

post-3972-1216483130_thumb.jpg

post-3972-1216483136_thumb.jpg

Super. Jen musíš s tou nálepkou nechat znovu vyvážit kola :D :D :D

Joooo, taky jsem si to říkal :D:D .

Upraveno od foromen

• Autor

hmm., pekne, ale jestli to vydrzi myti. na ten napsi co am na zadnim okne sem opatrnej, na kolech bych to tutove odrbal kol5

Jo, myčka to asi sundá, ale dávám to na ruční, tak to tam snad chvilku vydrží. ;)

No máš to pěkně provedené, ale není to můj styl:) Já jsem pro decentní eleganci:)

No to já jsem taky, kdybych nebyl, tak to oplastuju Milotecem celý dokola :p . Ale takhle to už zůstane. Pořád to je jen rodinné autí. :)

post-3972-1216582343_thumb.jpg

No třeba na mě je to už moc,no...já třeba nemám rád ani ty ofuky a podobný věci:)

Já jsem taky špíš pro decentní optické vylepšení vozu, ale ty samolepky tomu Rumštříku slušej...

Akrubek: No ty ofuky na oknech mají účel. Při dešti můžeš mít pootevřené okno a neteče ti na polstrování dveří :p:p . Ale to je samo věc názoru a líbivosti.

Marek: díky.

Upraveno od foromen

S ofukmi suhlasim. Ja mam na aute len hlinikove disky a tie deflektry a to nie na paradu ale hlavne koli tomu co uz pisal foromen. A teda este roomsterclub nalepku na SPZ. :) Tot vsjo. ;)

Já bych teda okamžitě sundal ty mračítka na světlech. Brrrrr

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.