Vladinek Vloženo 7. Březen 2007 Vloženo 7. Březen 2007 Já už jsem jim tam tu fotku dal a koukali jak puci a začali hrabat v katalogu propagačních předmětů a že mi dají vědět Citovat
ntr23 Vloženo 7. Březen 2007 Vloženo 7. Březen 2007 No tý jo, že bych vyvolal takový poprask? Nechte toho, nebo mě zavřou za neoprávněné použití loga Škoda, navíc v červené barvě. A Wrigley mě zavře za padělání jejich výrobku... Citovat
Blacky Vloženo 7. Březen 2007 Autor Vloženo 7. Březen 2007 heheeh no snad ne. muze to byt krabicka od leku, treba. Citovat
Blacky Vloženo 9. Březen 2007 Autor Vloženo 9. Březen 2007 (editace) Tak tady mam jeden detail Aviorka az mi prijde sprej, tak bude brzdic modrej Editováno: 9. Březen 2007, autor: Blacky Citovat
Blacky Vloženo 9. Březen 2007 Autor Vloženo 9. Březen 2007 heeezky., jejda ja uz ten kotouc rezne co? Citovat
jey-r Vloženo 9. Březen 2007 Vloženo 9. Březen 2007 Když kola, tak kola velmi pekna kombinacia: farba auta + tie disky takisto tie Aviorka nie su zle, ale toto sa mi paci viac. Citovat
ntr23 Vloženo 9. Březen 2007 Vloženo 9. Březen 2007 heeezky., jejda ja uz ten kotouc rezne co? Tak to bylo z výroby. To je vyfoceno, když jsem ho dovezl z autosalonu domů Citovat
Blacky Vloženo 10. Březen 2007 Autor Vloženo 10. Březen 2007 Když kola, tak kola velmi pekna kombinacia: farba auta + tie disky takisto tie Aviorka nie su zle, ale toto sa mi paci viac. mnoo me se ti Atria libej taky o maaalinkato vic, ale jsou to 16 a 16 se davaj k vybave sport, ja mam jen style, tak sem doslat 15. No a z 15 jsou Aviorka nejhezsi. Az je ohobluju, tak do nejakych 16 skocim, asi ale neorigo. uvidime. to ej za dlouho. Citovat
Blacky Vloženo 10. Březen 2007 Autor Vloženo 10. Březen 2007 heeezky., jejda ja uz ten kotouc rezne co? Tak to bylo z výroby. To je vyfoceno, když jsem ho dovezl z autosalonu domů hmm, ja je mam cisty. Ale rezne to u vsech. casem se z toho odlupujou cely kusy rzy rozrusenyho kovu. Uvidim jestli se to zpoaly, kdyz to vezmu tim sprejem. Citovat
mvh Vloženo 10. Březen 2007 Vloženo 10. Březen 2007 Tak ja se taky pridam se svym kolem do mlyna. Me se zase vic libi AVIOR rozmer 15, ale priznam se ze je to take z praktickych duvodu. blacky: vylepsi to jeste plastovejma krytkama sroubu v chromu a take chrom ventilkem, viz foto. ntr23: uz jsem se chtel davno zeptat co mas za fotak, ty zabery od tebe maj pekny barvy a hlavne ostrost. Citovat
Vladinek Vloženo 10. Březen 2007 Vloženo 10. Březen 2007 Tak když už jsme u toho dám sem taky své Aviorky Citovat
Vladinek Vloženo 11. Březen 2007 Vloženo 11. Březen 2007 Tak mám volnou neděli a jdu konečně udělat nějaké pěkné fotky na sluníčku do RoomsterClubu. Doufám že se povedou Citovat
mvh Vloženo 11. Březen 2007 Vloženo 11. Březen 2007 Koukam, ze origos sou ty AVIORka dodavany s cernym ventilkem, takze kdyz ja tam mam chromovej, tak uz je ze mne takovej uplne malinkatej tuningar ntr23: sazim na ten panasonic, ma fakt peknou optiku. Citovat
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Autor Vloženo 11. Březen 2007 Koukam, ze origos sou ty AVIORka dodavany s cernym ventilkem, takze kdyz ja tam mam chromovej, tak uz je ze mne takovej uplne malinkatej tuningar ntr23: sazim na ten panasonic, ma fakt peknou optiku. original ne nedodavaj ventilky zadny. zalezi jaky si tam kdo da. Ja mam cernej a ty cerny srouby chvalne. JEdu totiz v kombinaci Modra-Chrom-Cerna. Citovat
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Autor Vloženo 11. Březen 2007 Tak když už jsme u toho dám sem taky své Aviorky u tebe jsou ty krytky sroubu super, jsou podobny barve celeho auta, tek to ladi, teda aspon podle fotky. u mvh, (promin) mi to moc neladi, pises ze jsou chromovy hmm mozna je to tou fotku, ale prijdou mi jako sedy plast. Citovat
Jered Vloženo 11. Březen 2007 Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Tak když už jsme u toho dám sem taky své Aviorky u tebe jsou ty krytky sroubu super, jsou podobny barve celeho auta, tek to ladi, teda aspon podle fotky. u mvh, (promin) mi to moc neladi, pises ze jsou chromovy hmm mozna je to tou fotku, ale prijdou mi jako sedy plast. Ale myslim ze jsou urcite peknejsi nez cerne srouby. Kazi to celkovy dojem. Teda aspon muj nazor. Já bych chtěl hodit na roomika tyhle 17" http://www.elektrony.cz/images/elektrony/mam-6black-big.jpg Editováno: 11. Březen 2007, autor: Jered Citovat
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Autor Vloženo 11. Březen 2007 hmm paradni kolecka., )) mno to je vec nazoru, vzhledem k celymu autu mi ty cerny srouby ladej vic, cernou barvu tma totiz mam, ale sedou ne. Citovat
Jered Vloženo 11. Březen 2007 Vloženo 11. Březen 2007 kdyz si najedes na http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&a...elikost=17&typ= tak ti je ukaze i na aute a je to celkem bomba Citovat
Vladinek Vloženo 11. Březen 2007 Vloženo 11. Březen 2007 kdyz si najedes na http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&a...elikost=17&typ=tak ti je ukaze i na aute a je to celkem bomba jj tak to je moc pěkný Ale myslím že na 17" půjde komfort hodně hodně dolů. V tomhle směru jsem s těmi 15" maximálně spokojenej Citovat
mvh Vloženo 11. Březen 2007 Vloženo 11. Březen 2007 blacky: no to ze sou krytky plastovy jsem uz psal. Co se tyce barvy je to stejne jako stribrna metaliza je v technicaku taky popsana jako seda a presto tomu vsichni rikaji stribrna. Jedna se pouze o vzhled a ty samotny srouby jsou podle mne nevzhledny. Citovat
Blacky Vloženo 11. Březen 2007 Autor Vloženo 11. Březen 2007 hmm., kazdyho vec. me se libej je to prima kontrast. Citovat
Jered Vloženo 11. Březen 2007 Vloženo 11. Březen 2007 kdyz si najedes na http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&a...elikost=17&typ=tak ti je ukaze i na aute a je to celkem bomba jj tak to je moc pěkný Ale myslím že na 17" půjde komfort hodně hodně dolů. V tomhle směru jsem s těmi 15" maximálně spokojenej To nevím jak to bude s komfortem ale co jsem se dival tak na 16" je rozmer gum 205/45 no a na ty 17" by mel byt taky 205 ale na 40 Tak nevim co by to udelalo s komfortem. Dulezite je ale to, ze na tech strankach k nim davaji ates a typovy list a jde to zapsat do TP Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.