Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No tý jo, že bych vyvolal takový poprask? Nechte toho, nebo mě zavřou za neoprávněné použití loga Škoda, navíc v červené barvě. A Wrigley mě zavře za padělání jejich výrobku... :D

Vloženo
Když kola, tak kola

velmi pekna kombinacia: farba auta + tie disky :palec2:

takisto tie Aviorka nie su zle, ale toto sa mi paci viac.

mnoo me se ti Atria libej taky o maaalinkato vic, ale jsou to 16 a 16 se davaj k vybave sport, ja mam jen style, tak sem doslat 15. No a z 15 jsou Aviorka nejhezsi. Az je ohobluju, tak do nejakych 16 skocim, asi ale neorigo. uvidime. to ej za dlouho. :ph34r:

Vloženo
heeezky.,    jejda ja uz ten kotouc  rezne  co?

Tak to bylo z výroby. To je vyfoceno, když jsem ho dovezl z autosalonu domů

hmm, ja je mam cisty. Ale rezne to u vsech. casem se z toho odlupujou cely kusy rzy rozrusenyho kovu. Uvidim jestli se to zpoaly, kdyz to vezmu tim sprejem.

Vloženo

Tak ja se taky pridam se svym kolem do mlyna.

Me se zase vic libi AVIOR rozmer 15, ale priznam se ze je to take z praktickych duvodu.

blacky: vylepsi to jeste plastovejma krytkama sroubu v chromu a take chrom ventilkem, viz foto.

ntr23: uz jsem se chtel davno zeptat co mas za fotak, ty zabery od tebe maj pekny barvy a hlavne ostrost.

post-50-1173555598.jpg

Vloženo

Koukam, ze origos sou ty AVIORka dodavany s cernym ventilkem, takze kdyz ja tam mam chromovej, tak uz je ze mne takovej uplne malinkatej tuningar ;)

ntr23: sazim na ten panasonic, ma fakt peknou optiku.

Vloženo
Koukam, ze origos sou ty AVIORka dodavany s cernym ventilkem, takze kdyz ja tam mam chromovej, tak uz je ze mne takovej uplne malinkatej tuningar ;)

ntr23: sazim na ten panasonic, ma fakt peknou optiku.

original ne nedodavaj ventilky zadny. zalezi jaky si tam kdo da.

Ja mam cernej a ty cerny srouby chvalne. JEdu totiz v kombinaci Modra-Chrom-Cerna.

Vloženo
Tak když už jsme u toho dám sem taky své Aviorky :D

u tebe jsou ty krytky sroubu super, jsou podobny barve celeho auta, tek to ladi, teda aspon podle fotky.

u mvh, (promin) mi to moc neladi, pises ze jsou chromovy hmm mozna je to tou fotku, ale prijdou mi jako sedy plast.

Vloženo (editace)
Tak když už jsme u toho dám sem taky své Aviorky :D

u tebe jsou ty krytky sroubu super, jsou podobny barve celeho auta, tek to ladi, teda aspon podle fotky.

u mvh, (promin) mi to moc neladi, pises ze jsou chromovy hmm mozna je to tou fotku, ale prijdou mi jako sedy plast.

Ale myslim ze jsou urcite peknejsi nez cerne srouby. Kazi to celkovy dojem. Teda aspon muj nazor.

Já bych chtěl hodit na roomika tyhle 17" http://www.elektrony.cz/images/elektrony/mam-6black-big.jpg

Editováno: , autor: Jered
Vloženo

blacky: no to ze sou krytky plastovy jsem uz psal. Co se tyce barvy je to stejne jako stribrna metaliza je v technicaku taky popsana jako seda a presto tomu vsichni rikaji stribrna. Jedna se pouze o vzhled a ty samotny srouby jsou podle mne nevzhledny.

Vloženo
kdyz si najedes na http://www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&a...elikost=17&typ=

tak ti je ukaze i na aute a je to celkem bomba

jj tak to je moc pěkný lol Ale myslím že na 17" půjde komfort hodně hodně dolů. V tomhle směru jsem s těmi 15" maximálně spokojenej -_-

To nevím jak to bude s komfortem ale co jsem se dival tak na 16" je rozmer gum 205/45 no a na ty 17" by mel byt taky 205 ale na 40

Tak nevim co by to udelalo s komfortem. Dulezite je ale to, ze na tech strankach k nim davaji ates a typovy list a jde to zapsat do TP

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...