George Couser Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Favorit vs BX Tak doufám, že nedovolíte aby hlasování vyhrálo BX jako že je hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Hlasoval bych pro Favo, zrovna ten Silver line je čupr. Ta zdechlina se musi nejdrive nafoukneut nez vyjede... Hrozny auto BX Z dovolenim jsem ti upravil nazev z MI na MY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Hlasoval bych pro Favo, zrovna ten Silver line je čupr. Ta zdechlina se musi nejdrive nafoukneut nez vyjede... Hrozny auto BX Z dovolenim jsem ti upravil nazev z MI na MY jj presne tak, BX je nejhnusnejsi auto, co sem snad kdy videl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 (editace) Pánové neurážejte má minulé auto BX bylo výborný auto, trošku ošklivější, ale s Fávem se to nedá srovnávat. To nafukování má jednu výhodu - nelze nasadit botička - prakticky vyzkoušeno . Pohodlí se nedá a favoritem strovnávat . A to hlavní na konec: po takový bouračce jakou jsem měl s BXou bych s favorita po svých neodešel. Editováno: 1. Březen 2007, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Pánové neurážejte má minulé auto BX bylo výborný auto, trošku ošklivější, ale s Fávem se to nedá srovnávat. To nafukování má jednu výhodu - nelze nasadit botička - prakticky vyzkoušeno . Pohodlí se nedá a favoritem strovnávat . A to hlavní na konec: po takový bouračce jakou jsem měl s BXou bych s favorita po svých neodešel. jj je to proste bomba auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Pisu zaujate, protoze favorita jsme doma meli a nedam na nej dopustit. Dodnes se mi designove libi vic nez felicie - samozrejme ale mluvim o tech novejsich a lepe vybavenych kouscich. Takze ja jednoznacne hlasuju pro favorita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Pisu zaujate, protoze favorita jsme doma meli a nedam na nej dopustit. Dodnes se mi designove libi vic nez felicie - samozrejme ale mluvim o tech novejsich a lepe vybavenych kouscich. Takze ja jednoznacne hlasuju pro favorita. ma slova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Kdyz si na nej vzpomenu, tak nostalgicky zamacknu slzu Opravdu vyborne auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Kdyz si na nej vzpomenu, tak nostalgicky zamacknu slzu Opravdu vyborne auto.... jj, taky sme ho meli a co pamatuju, tak snad ani jednou nebyl zadnej problem!! a ze se navozil veci, lidi, atd....fakt si svoje odslouzil a vyborne poslouzil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 S favoušem sem jezdil na vojně. Nej auto na posádce. Když se velitel rozhodoval jestli pojedem fávem nebo felinou, tak většinou vyhrál favorit. Jezdilo se mi s ním líp než s filckou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Kdyz si na nej vzpomenu, tak nostalgicky zamacknu slzu Opravdu vyborne auto.... Mam Favo jako druhy vuz ( od roku 1997 ), jelikoz jak rikas, pri koupe Octy a pomysleni, ze by mel jit z domu tak jsem zamackaval jako ty SLZU! Proste nakladak a jeste k tomu hooodne spolehlivej. Pouze jednou jsem na nej nadaval, kdyz se mi ve 3 rano zacalo v cikanskym ghettu ve VYysocanech kourit z motoru - tesneni pod hlavou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jj je to proste bomba auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) Na BXo mám dobrý vzpomínky, s bývalou přítelkyní jsme s ním spolu projeli Anglii tam a zase zpátky. Co se týká komfortu jízdy, tak kam se hrabou mnohem novější auta. Jediná nevýhoda byla, že se přední sedačky nedali pořádně sklopit, jenom spíš do takovýho pololehu, takže se v tom autě nedalo pořádně spát. Jinak to bylo celkem super auto, takže od té doby mám Citroeny (jako jedinou francouzskou značku) rád. Co se týká favoritů, měl jsem dva a oba mi dobře sloužily, takže i na favority vzpomínám v dobrém a i já je mám radši než feldy. Editováno: 3. Březen 2007, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Na BXo mám dobrý vzpomínky, s bývalou přítelkyní jsme s ním spolu projeli Anglii tam a zase zpátky. Co se týká komfortu jízdy, tak kam se hrabou mnohem novější auta. Jediná nevýhoda byla, že se přední sedačky nedali pořádně sklopit, jenom spíš do takovýho pololehu, takže se v tom autě nedalo pořádně spát. Jinak to bylo celkem super auto, takže od té doby mám Citroeny (jako jedinou francouzskou značku) rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Favo jednoznacne hezci! A to moje byvaly obzvlast! Nicmene, mel jsem moznost najet nekolik desitek kilaku s BX 1.9D myho spoluzaka. Celkove nic moc, ale ten komfort na hydroperovani je bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) Stejný popelnice Editováno: 4. Březen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Mavericku, uz jsem ti to psal kdysi, ale mel jsi opravdu vystavni kousek Ale rodice meli hezci Meli jsme tam paradni lizatka na prednim a zadnim narazniku - vypadaly jako by tam byly od vyroby a vypadaly opravdu hodne dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Měl jsem 2 BX a občas na to pohodlí vzpomínám i když mám Octu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.