kadlec Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 chlapi měnil už někdo na octě tlač ovládání oken, rád bych dal na zadní okna ovladače co jsou vpředu aby měli ty dvě polohy že celý okno sjede nebo vyjede na jeden impuls nebo to pojede po dobu kdy to držím bude to fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Takhle to funguje až u roomstera a snad nový octy, ale u starý ne, taky mě to docela štve, ale nedá se svítit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 no nepotřeboval bych aby to svítilo stačí když budou jezdit okna ale co se dá dělat prdím na to, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 no nepotřeboval bych aby to svítilo stačí když budou jezdit okna ale co se dá dělat prdím na to, no Já si myslel že to mám blbě naprogramovaný a bylo mi řečeno že to je prostě normální, ale absolutně nelogický, když to u předku jde...prostě nejde, teda aspoň nějak jednoduše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 (editace) čím to asi bude, že? Stačí jen kouknout na konektory - vlevo přední vpravo zadní. Celkem rozdíl, ne? A to ještě nevim čim všim dalším to bude... Editováno: 4. Březen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.