Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) Prosím nekamenujte mě, že už to tu bylo stokrát, kdyžtak mi to smažte... Potřebuju poradit, pořád zvažuju, jestli na Octu koupit 17" nebo 18". Mám snížený podvozek o 35mm a je i o hodně tvrdší.... 17" + nižší hmotnost + nižší cena (kola i pneu) + menší tvrdost - ovšem horší vzhled 18" + super vzhled - horší hmotnost, tvrdost a cena je taky děsná + prostě 18ky jsou 18ky Nevím, jestli by to mělo vliv na rychlost nebo zrychlení, pokud bych měl stejnou šířku pneu i celkový průměr kola, chápu že něco udělá celková hmotnost.... Napište mi prosím nějaké plusy nebo mínusy navíc co by mi pomohlo se rozhodnout samozřejmě třeba i osobní zkušenosti. Moc děkuju Editováno: 2. Březen 2007, autor: Speedy20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 vypadá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 ne všechny 18" zapíšeš ,vlastně ani 17" nezapíšeš všechny ,ale takovej ronal má na zapsání pro octu i 18" . Ale určitě 18" je to pak pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Ja osobne sem ted taky poridil 18" na ORS a vsichni mi rikaj,ze sem magor, ze to bude tvrdy jak krava. Nemyslim,ze to bude takova hruza...Zalezi,jak auto moc pouzivas a kde jezdis. A taky zalezi co mas za motor,ale tech par kilo podle me nemuze byt tak znat na vykonu.. Z me predchozi vety tedy vyplyva,ze se priklanim k 18".. jinak pokud budes hledat,tak myslim,ze najdes i 18" za cenu,jako se prodavaji 17"...Dej vedet,jak jsi se rozhodl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) Mám 1.8T, teoreticky by tam mohlo být 200 koníků, ale nebudu to tvrdit, protože mě za to bude hned každej chytat... Ta cena není až tak rozhodující u těch kol, je pravda, že jsem je viděl za velice srovnatelnou cenu, ale ty pneumatiky už tak ne A s tím zapsaním, jestli mi tam nezapíšou 18" nebo 17" to už mi bude jedno, nedělám si moc velké šance Editováno: 2. Březen 2007, autor: Speedy20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Pokud auto pouzivas pro zabavu, na vejkendy a nejezdis s nim denne do prace a neresis cenu pneu R18, slusny 4tis/kus, tak di do 18" vypadaj mrdozne tj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 18" sou super ale ta cena no :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 (editace) JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? To si odpovez sam , znam koktu s HPckama na R18 a mlada s nim ani nechce jezdit, obzvlast na tankodromu v nasem okrese... ..ale auto ma pro zabavu pres vejkendy, do prace ma sluzebku s R15 Editováno: 2. Březen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Vidím, že zatím jasně vedou 18", pokud se neřeší cena.... jak překvapující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? To si odpovez sam , znam koktu s HPckama na R18 a mlada s nim ani nechce jezdit, obzvlast na tankodromu v nasem okrese... ..ale auto ma pro zabavu pres vejkendy, do prace ma sluzebku s R15 No já už takto mám tvrdý tlumiče jako prase, jistý pan Krysarr, by vám k tomu mohl říct své k tomu snížený podvozek, takže si ani netroufám tipovat co mi bude dělat guma vysoká 40mm .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? Ze uz je to na zvazeni ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Poznám o tolik pohodlí vůči těm kolům? Přece jenom u 17" bude guma o 5mm vyšší, poznám to vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? To si odpovez sam , znam koktu s HPckama na R18 a mlada s nim ani nechce jezdit, obzvlast na tankodromu v nasem okrese... ..ale auto ma pro zabavu pres vejkendy, do prace ma sluzebku s R15 No já už takto mám tvrdý tlumiče jako prase, jistý pan Krysarr, by vám k tomu mohl říct své k tomu snížený podvozek, takže si ani netroufám tipovat co mi bude dělat guma vysoká 40mm .... Tak to bych s tebou na R18 nechtel jezdit do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 JasteR: Sakra, já to říkám pořád, že mi práce jenom ničí život, ještě si kvůli ní koupím blbý kola.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Mám 1.8T, teoreticky by tam mohlo být 200 koníků, ale nebudu to tvrdit, protože mě za to bude hned každej chytat... Ta cena není až tak rozhodující u těch kol, je pravda, že jsem je viděl za velice srovnatelnou cenu, ale ty pneumatiky už tak ne A s tím zapsaním, jestli mi tam nezapíšou 18" nebo 17" to už mi bude jedno, nedělám si moc velké šance to ti nevadí že je nebudeš mít zapsaný ? Jezdíš 100km za den ,počkej až tě chytěj to bude mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jako že mi bude policajt zkoumat kola a řešit jestli je mám v techničáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 JasteR: jezdím s ním denně 100km do práce, co mi tím chceš říct? To si odpovez sam , znam koktu s HPckama na R18 a mlada s nim ani nechce jezdit, obzvlast na tankodromu v nasem okrese... ..ale auto ma pro zabavu pres vejkendy, do prace ma sluzebku s R15 No já už takto mám tvrdý tlumiče jako prase, jistý pan Krysarr, by vám k tomu mohl říct své k tomu snížený podvozek, takže si ani netroufám tipovat co mi bude dělat guma vysoká 40mm .... Co chces davat za rozmer gum?(ze pises jen 40mm?!? vysku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 jako že mi bude policajt zkoumat kola a řešit jestli je mám v techničáku? Jo jo nekteri to delaji...Me se to ale stalo,kdyz sem mel Fabku,jen jednou za 5 let,takze z toho nejak strach nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 No jedinej rozměr, kterej ti nemění světlost vozu, průměr kola a nezkreslí tachec je u 17" - 225-45 a u 18" 225-40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 A jak oni ověří co mám ve velkým techničáku? To si jako někam zavolají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Covece, vyser se na pohodli, s Tvym podvozkem stejne zadny nemas, takze maximalni jizdni vlastnosti a 18" k tomu, pokud to snasis ted, uz Te ten palec neznici, a takovej 1A podvozek si zada poradny kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 To 40 a 45 neznamená, že ta guma bude vysoká 40 nebo 45mm, to jsou procenta z šířky gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 To 40 a 45 neznamená, že ta guma bude vysoká 40 nebo 45mm, to jsou procenta z šířky gumy. Ach.. stydím se.... samozřejmě že to tak je, dokonce to vím... nevím proč jsem napsal takovou kravinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Nech si na autě šestnáctky a prachy, co bys utratil za 18gumy a ráfky dej do dovolené. Stejně by ti ty kola někdo z autu sundal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.