Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak ukončuji hlasování :) netrapte mě. Objednal jsem ty BBSa, normální cena je opravdu někde přes 15t, někde jsem je viděl i za 18t. No a já je budu mít všechny 4 za 16.800 ,- což musíte chápat, že jsem je koupil... :D i kvalita bude určitě jinde, než třeba ty Anzia, váhově by to taky mohlo být super.

A co je důležitý... je na ně atest, takže půjdou bez problémů zapsat do TP!! :D

člověče, že si zrovna lámeš hlavu se zapsáním kol do TP, dřív než po tomhle, si myslím, že dřív začnou dělat pupínky s těma našima slavnejma fóliema :(

Vloženo
Covece, tos byl docela rychlej, mne to trvalo mesice :D Ale volba kvalitni :palec:

Já musel, měl další tři zájemce a já je měl zamluvené pouze do dneška, tak jsem musel jednat rychle a koupit ... :)

A kola na auto už kupuju třetí jaro, takže jsem přemýšlel o hodně déle jak ty :)

Vloženo
Covece, tos byl docela rychlej, mne to trvalo mesice  :D  Ale volba kvalitni  :palec:

Já musel, měl další tři zájemce a já je měl zamluvené pouze do dneška, tak jsem musel jednat rychle a koupit ... :)

A kola na auto už kupuju třetí jaro, takže jsem přemýšlel o hodně déle jak ty :)

ještě jsi zjisti , jáký gumy mají napsaná v TUV ,aby jsi pak nebyl překvapen

Vloženo
Covece, tos byl docela rychlej, mne to trvalo mesice  :D  Ale volba kvalitni  :palec:

Aha, tak to me to trvalo asi jen 4 mesice. Ale kdyz sem ted o vikendu opet nadhodil pred prituli 17ky, se zlou sem se potazal lol Asi to bude tim, ze sem totalne bez penez, tak ma pravdu no :kuk::)

Vloženo
Nejvíc mě ale trápí kola X1 Y2 protože jsou to BBS RK dvojdílné, normál cena tak 15 000 a já je můžu mít za 5000 s DPH !! :)   jenomže pouze v 17"

JO jako to je lakava nabidka...Skoda ze je muzes mit jen v 17",ale kdyz to pujde kousek k zemi,tak to bude myslim v pohode.. ;)

No k zemi už to šlo o 35mm ;)

Jo pravda,psal jsi to uz nekde vice zpatky..

Ale kazdopadne jsi vybral hooodne dobre,bude to pecka!!! -_-

Vloženo (editace)
Děkuju, jsem rád že jste mi to aspoň trochu pochválili, nebylo to vůbec lehké... a doufám že nebudu litovat :)

Sice nejsem priznivce designu BBS apd. respektive za ty prachy bych si vybral jiny design, ale z tech co se ti libyly jsou tyhle fajne a alu od BBS te urcite nezklamaou, je to prvotridni kvalita..

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo

Zdravím všechny, nevěděl jsem kam mám šoupmout můj dotaz,ale zkusím to tady...

Poradí mi někdo,zda existují nějaké zabezbečovací (zajišťovací) šrouby ALU kol kromě těch klasických s tisícihranem.Již jednou mi ukradli ALU kola a ted jsem koupil nové (půl roku staré) a nechtěl bych o ně opět přijít.

Nebo existujé nějaké jiné zabezpečení ALU kol ???

Předem děkuji za odpovědi .... -_-

Vloženo

Poradí mi někdo,zda existují nějaké zabezbečovací (zajišťovací) šrouby ALU kol kromě těch klasických s tisícihranem.Již jednou mi ukradli ALU kola a ted jsem koupil nové (půl roku staré) a nechtěl bych o ně opět přijít.

Mrkni treba sem, to je ale jen priklad, ale asi tech nejlepsich. Bacha pri nakupu na dosedaci plochu, koule/kuzel. Osobne doporucuju kombinaci vice bezpecaku, stoji to v pomeru ke kolum a gumam par penez.

Vloženo

Mrkni treba sem, to je ale jen priklad, ale asi tech nejlepsich. Bacha pri nakupu na dosedaci plochu, koule/kuzel. Osobne doporucuju kombinaci vice bezpecaku, stoji to v pomeru ke kolum a gumam par penez.

OK, díky moc,kouknu !

-_-

:palec2:

Vloženo

Nebo koukni sem http://www.spoilercentrum.cz/shop/bezpecnostni-srouby-matky/. Osobne mam ty Simbolz a myslim,ze jsou dobry....

Vloženo
Jinak kola mám Dezent F 16"

Mam to same, s vyjimkou, ze mam na kazdem kole 2 bezpecnostni srouby jineho typu a k alarmu cidlo naklonu a take pevnou viru v to, ze kdo by se mordoval pro takovato "levna" kola... Vim, ze debil se najde, tak mu to alespon co nejvice ztizit.

A kdyz to vezmu obecne, specialni orisek co maji corkari jde kladivem tuknout na kazdy sroub a povolit, sroub sice dojebes, ale to jim asi nevadi, ne? :D

Vloženo
Jinak kola mám  Dezent F 16"

Mam to same, s vyjimkou, ze mam na kazdem kole 2 bezpecnostni srouby jineho typu a k alarmu cidlo naklonu a take pevnou viru v to, ze kdo by se mordoval pro takovato "levna" kola... Vim, ze debil se najde, tak mu to alespon co nejvice ztizit.

A kdyz to vezmu obecne, specialni orisek co maji corkari jde kladivem tuknout na kazdy sroub a povolit, sroub sice dojebes, ale to jim asi nevadi, ne? :D

:D Poslal jsem ti soukr.zprávu :D Jinak díkes.... -_-

Vloženo

Nebo koukni sem http://www.spoilercentrum.cz/shop/bezpecnostni-srouby-matky/. Osobne mam ty Simbolz a myslim,ze jsou dobry....

:unsure:

Vloženo
Nz  -_-

Taky mam Dezenty, akorat jiny pismeno, T  :)

-_- A co bezpečnostní šrouby máš?

Od prvniho dne :)

Taky jsem měl od prvního dne,ale nepomohlo :angry:

No to, co dava Skodovka jako bezpecnostni, je spis vysmech zakaznikum :disgust::(

Vloženo
Nz  -_-

Taky mam Dezenty, akorat jiny pismeno, T  :)

-_- A co bezpečnostní šrouby máš?

Od prvniho dne :)

Taky jsem měl od prvního dne,ale nepomohlo :angry:

No to, co dava Skodovka jako bezpecnostni, je spis vysmech zakaznikum :disgust::(

To máš pravdu :ph34r:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...