Fredy Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 Mam problem s dverovymi RJ. Zhorela mi najskor na pravej a po 2 tyzdnoch aj na lavej strane. Jedna sa o RJ na Zadnych pravych a lavych dverach. Ked mi odisli a a vytiahol som ich z motorcekov, vyliala sa mi z nich voda. Neviem odkial sa tam ta voda dostala. Kupil som druhe RJ (od Cosbyho-super radost spolupracovat), bezali mi mesiac a znovu k.o. Natlacil som do nich aj silikon, aby sa tam voda nedostala a vysledok rovnaky. Nemoze sa do nich dostat voda cez motorcek?? Menit to stale dookola a po mesiaci zhanat nove- nic moc. Help!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 nIKTO NIC??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) kdysi jsem měl něco podobnýho na Toyotě (akorát v kufru) sundal jsem plasty vlezl jsem do kufru a kámoš vzal hadicu a políval auto vodou. Hned bylo vidět odkud teče. Editováno: 6. Březen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.