Fredy Vloženo 2. Březen 2007 Vloženo 2. Březen 2007 Mam problem s dverovymi RJ. Zhorela mi najskor na pravej a po 2 tyzdnoch aj na lavej strane. Jedna sa o RJ na Zadnych pravych a lavych dverach. Ked mi odisli a a vytiahol som ich z motorcekov, vyliala sa mi z nich voda. Neviem odkial sa tam ta voda dostala. Kupil som druhe RJ (od Cosbyho-super radost spolupracovat), bezali mi mesiac a znovu k.o. Natlacil som do nich aj silikon, aby sa tam voda nedostala a vysledok rovnaky. Nemoze sa do nich dostat voda cez motorcek?? Menit to stale dookola a po mesiaci zhanat nove- nic moc. Help!! Citovat
Vaša Vloženo 6. Březen 2007 Vloženo 6. Březen 2007 (editace) kdysi jsem měl něco podobnýho na Toyotě (akorát v kufru) sundal jsem plasty vlezl jsem do kufru a kámoš vzal hadicu a políval auto vodou. Hned bylo vidět odkud teče. Editováno: 6. Březen 2007, autor: Vaša Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.