Hoblik Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Zdravím Vás, potřeboval bych poradit ohledně hands free, koupil sem fabku už se zabudovanou sadou a v té době jsem používal N 6310i, takže počítam že to bude set CK-10. Minulý týde jsem dostal flastr za telefonování, a tak už to chcu vyřešit a nevím jak když mam jiny mobil ( N 6230i). Zda stačí koupit jen držák nebo jestli je nutné měnit i jiné věci. Pokud se někdo vyzná byl bych mu vděčen kdyby mi poradil co mám koupit ať vsechno funguje jak ma. Vyhledal jsem jsem tendle držák : http://www.stualarm.cz/produkt/hfn-mbc15s-...7250/6610/6100/ jsem na dobré stopě nebo uplně vedle ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 podle toho co tam píšou tak by to mělo fakat skusil bych se zeptat v Nokii jen tak pro jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Jinak jeste dotaz , dokazu to prehodit s prumernym vybavenim a prumernou zrucnosti, tj sroubovak , nuzky, nozik a jedna ruka leva nebo jde o slozitejsi výměnu ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 pokud umíš vše průměrně tak určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 tak pokud nebudu muset nic pajkovat tak to snad zvladnu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.