Přejít na obsah

Cena konkrétních ND na FRS


MELLO

Doporučené příspěvky

Měl bych prosbu na někoho kdo má přístup až budete mít čas, blíží se výměna rozvodů, můžete mi někdo mrknout na kolik vyjdou ve škodovce oficiálně origo tyto díly na FRS: rozvodová sada s x bez vodní pumpy

přední destičky

přední kotouče ( zatím nehrozí, ale pro zajímavost )

tlumiče ( snad ještě nějaký pátek vydrží )

Je to proto, aby se měj můj "dobrý známý mechanik - kamarád" zase nesnažil vzít na hůl. Prý mi vymění rozvody bez zakázky jako melouch za 10-12tis. což se mi zdá skoro jako kdyby to bylo ofiko - tedy dost :angry:

Předem moc díky MELLO ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem dělal komplet celé rozvody na FRS + 4litry oleje + komplet filtry + těsnění k turbu a nějaké drobnosti a platil jsem 10900Kč samozřejmně i s prací ;)

Pokud by ti měl dělat jenom rozvody za 10-12 tisíc tak to se mi zdá hodně! Asi bych pouvažoval nad změnou servisáka -_-:t

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli myslíš autorizovaný servis, tak jasně nebylo to v něm, mám svého servisáka. Ale rozumíš on si koupí stejné díly jako v tom auto. servisu za stejné ceny akorát mi je nedá o půlku dráž ale třeba jenom o nevím 15-20% dráž no a vezme si minimum za práci. Když jsem se ptal známého kolik bych za toto dal v autor.ser. tak říkal cca 17000Kč no a to je kuwa rozdíl ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...