Publikováno Březen 5, 200718 r Vim ze to tady nekdo ma - 1dinovej changer na 6 cd. Poridil sem si ho taky a chtel bych ho hodit do kasliku - Nema nekdo nejake fotky jak to tam dat? Vim ze se tam musi neco rezat, ale radeji bych to videl predem nez to budu zkouset ala pokus omyl ;-D Dik za jakoukoliv radu.
Březen 5, 200718 r Vim ze to tady nekdo ma - 1dinovej changer na 6 cd. Poridil sem si ho taky a chtel bych ho hodit do kasliku - Nema nekdo nejake fotky jak to tam dat? Vim ze se tam musi neco rezat, ale radeji bych to videl predem nez to budu zkouset ala pokus omyl ;-D Dik za jakoukoliv radu. Tusim ze MartinRS to ma.
Březen 5, 200718 r Autor myslíš asi toto No mam audinackej takze vypada jinak {je teda hezci nez ten na obrazku - lepe padne k symphony] ale rozmer je stejnej. Vim ze se budto da pod radio jako na tom obrazku, coz uz mi ale prijde jako vyzva pro zlodeje a nebo se da do kasliku u spolujezdce. Jenze se tam jen tak nevejde a musi se kus zezadu odriznout tak sem myslel ze by to mohl mit nekdo nafocene jak to delal ;-]
Březen 6, 200718 r Tahle varianta zástavby v kufru tě asi zajímat nebude. Tak že jen pro zajímavost... Upraveno Prosinec 12, 20195 r od Milan II
Březen 19, 200718 r Taky sem pořídil měnič dal sem ho pod rádio bez problémů je to VW. Ten samej má Vaša ale v kastlíku,určitě bude vědět co musíš udělat.
Březen 19, 200718 r Taky sem pořídil měnič dal sem ho pod rádio bez problémů je to VW. Ten samej má Vaša ale v kastlíku,určitě bude vědět co musíš udělat. kde si ho sehnal a kolik tě stál, taky by se mi líbyl
Březen 19, 200718 r Já sem měl trochu problémy když sem předělával podsvícení ale dá se sehnat různě třeba i tady na foru,jeden nabízí lukash v sekci prodám audio zkus ho kontaktovat
Březen 19, 200718 r no já myslím, že spíše Vaša jj Vaša ho má v kastliku. má sundaný ty kolejničky na dokumentaci k vozu a místo toho je tam ten CD ch. je to dobré řešení...
Březen 20, 200718 r Autor aha - zkusim Vasovi napsat jak to slo udelat a jestli se tam musi neco rezat - chci to prave do kasliku jelikoz casto parkuju v centru Prahy ;-[
Březen 20, 200718 r musí se řezat (kastl je málo hlubokej) a musí se prodloužit vedení (chybí cca 15 cm) Upraveno Březen 20, 200718 r od Vaša
Březen 20, 200718 r Autor musí se řezat (kastl je málo hlubokej)a musí se prodloužit vedení (chybí cca 15 cm) Nemohl by jsi to nejak Vaso vyfotit?? Jde mi o to kde rezat - kabel mam pomerne dlouhej takze to nebude problem. Jen to nechci rezat zbytecne tam kde nemusim ;-]
Březen 22, 200718 r aby měnič držel udělal jsem z plech "U"čko ktery ho v přední části drží výřez je podle měniče. jestli si nevěříš tak v bazaru se prodávají části šedýho interiéru tak kup na pokus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.