fanous Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Vim ze to tady nekdo ma - 1dinovej changer na 6 cd. Poridil sem si ho taky a chtel bych ho hodit do kasliku - Nema nekdo nejake fotky jak to tam dat? Vim ze se tam musi neco rezat, ale radeji bych to videl predem nez to budu zkouset ala pokus omyl ;-D Dik za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Vim ze to tady nekdo ma - 1dinovej changer na 6 cd. Poridil sem si ho taky a chtel bych ho hodit do kasliku - Nema nekdo nejake fotky jak to tam dat? Vim ze se tam musi neco rezat, ale radeji bych to videl predem nez to budu zkouset ala pokus omyl ;-D Dik za jakoukoliv radu. Tusim ze MartinRS to ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 no já myslím, že spíše Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 myslíš asi toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 myslíš asi toto No mam audinackej takze vypada jinak {je teda hezci nez ten na obrazku - lepe padne k symphony] ale rozmer je stejnej. Vim ze se budto da pod radio jako na tom obrazku, coz uz mi ale prijde jako vyzva pro zlodeje a nebo se da do kasliku u spolujezdce. Jenze se tam jen tak nevejde a musi se kus zezadu odriznout tak sem myslel ze by to mohl mit nekdo nafocene jak to delal ;-] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) Tahle varianta zástavby v kufru tě asi zajímat nebude. Tak že jen pro zajímavost... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 8. Březen 2007 Sdílet Vloženo 8. Březen 2007 myslíš asi toto to je changer jako poleno to určitě přehrává i DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Taky sem pořídil měnič dal sem ho pod rádio bez problémů je to VW. Ten samej má Vaša ale v kastlíku,určitě bude vědět co musíš udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Taky sem pořídil měnič dal sem ho pod rádio bez problémů je to VW. Ten samej má Vaša ale v kastlíku,určitě bude vědět co musíš udělat. kde si ho sehnal a kolik tě stál, taky by se mi líbyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Já sem měl trochu problémy když sem předělával podsvícení ale dá se sehnat různě třeba i tady na foru,jeden nabízí lukash v sekci prodám audio zkus ho kontaktovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 O.K. dík za info už jsem to taky v inzerci objevil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 no já myslím, že spíše Vaša jj Vaša ho má v kastliku. má sundaný ty kolejničky na dokumentaci k vozu a místo toho je tam ten CD ch. je to dobré řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 aha - zkusim Vasovi napsat jak to slo udelat a jestli se tam musi neco rezat - chci to prave do kasliku jelikoz casto parkuju v centru Prahy ;-[ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 (editace) musí se řezat (kastl je málo hlubokej) a musí se prodloužit vedení (chybí cca 15 cm) Editováno: 20. Březen 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 musí se řezat (kastl je málo hlubokej)a musí se prodloužit vedení (chybí cca 15 cm) Nemohl by jsi to nejak Vaso vyfotit?? Jde mi o to kde rezat - kabel mam pomerne dlouhej takze to nebude problem. Jen to nechci rezat zbytecne tam kde nemusim ;-] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 aby měnič držel udělal jsem z plech "U"čko ktery ho v přední části drží výřez je podle měniče. jestli si nevěříš tak v bazaru se prodávají části šedýho interiéru tak kup na pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Dik moc !!!!!!!!!! - nejak to zplacam ;-D Presne tohle sem potreboval !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.