ThomasTDi Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 mám dotaz, chci měnit a začít zadním, teď jsem sehnal za dobrou cenu a dokonce v me barvě, ale je to z liftbacku a ja mam kombi, bude mi to pasovat, nebo je odlisny na kombi a sedan??? Děkuji za info!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 (editace) určite to nebude pasovať! na kombika je oveľa väčší prelis na nakladaciu hranu kufra Editováno: 18. Duben 2012, autor: Gracho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Přesně tak na na kombíka je jiný, sám jsem výměnu obou nárazníků absolvoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackiNho Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat ohledně zadního RS nárazníku (Kombi). Stačí mi jenom tyto držáky (http://www.cc-autodily.cz/drzak-narazniku-zadni-4_4) L+P nebo musím přikoupit ještě něco? Na přední není potřeba něco kupovat (držáky), mám pravdu? Děkuju za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš N. Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Zdravíčko lidičky. Mám takový dotaz.Myslíte,že bych na OC2 napasoval přední nárazník z OC facelift RS? Třeba i po menších úpravách? Pište,za každou radu a názor budu moc rád. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 tak zadek mam hotovy, viz profilove foto, vypada to bombove, nyní mám rozdělaný přední, dnes jsem to rozebral a zítra jdu pasovat RS, tak kdyby jste měli někdo jakékoliv dotazi, tak se ptejte :-) Dnes jsem uz zapojoval světla:-) Zítra dohodím fota nebo můžu spíchnout i manuál, opravdu na tom nic není, nechápu, jak to může dávat do servisu a platit jim ty nehorázný prachy :-( Pokud by chtel někdo výěnu provést, je to možné u mě v Trutnově :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Zdravíčko lidičky. Mám takový dotaz.Myslíte,že bych na OC2 napasoval přední nárazník z OC facelift RS? Třeba i po menších úpravách? Pište,za každou radu a názor budu moc rád. Díky čusák napasuješ ho tam jen ti nebude sedět pod světlama a možná budeš muset dát novou vystuhu. nárazník RS FL je více zaoblenej pod světly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 Napasujes, je tu i manual jak a kde presne naraznik vyriznout ale je to opravdu pakarna a muzes ho pri uprave poskodit :-( nedoporucuji, kdyz uz tak cely FL vcetne lamp..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš N. Vloženo 28. Červen 2012 Sdílet Vloženo 28. Červen 2012 Napasujes, je tu i manual jak a kde presne naraznik vyriznout ale je to opravdu pakarna a muzes ho pri uprave poskodit :-( nedoporucuji, kdyz uz tak cely FL vcetne lamp..... Diky.Nevis,kde bych ten manual našel?Docela bych to chtěl vidět. Na cely FL bych asi jen tak nesehnal penízky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Hoj, nikde nejsem nenašel co je potřeba pohromadě. Můžete to někdo shrnout? Mám OII předface a mám možnost koupit holý RS nárazník přední i zadní, co všechno musím dokoupit? Napadá mě: mlhovky, držáky mlhovek a ostatní pořádně nevím, pokud to bude i s kódy škoda bude to SUPER. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 pokud na RS předface, tak držáky na zadní nárazník, a odrazka, dopředu mlhovky+držáky+kroužky kolem mlhovek, boční mřížky a střdovou mřížku případně ostřiky pokud máš předek jen holej, tak to co potřebuješ bez ostřiků vyjde na něco mezi5-6tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Ahoj borci, mám na Vás prosbu. V pondělí budu kupovat holý přední a zadní nárazník (zadní face), nechám jej nalakovat a od Vás bych chtěl vědět co všechno budu potřebovat dokoupit? Auto mám bez ostřiků ale ty dodělám příště, ale krytky mám. Mám také přední a zadní parkováky. Pokud to chápu správně, budou to tyto díly (jestli máte kódy budu Vám za ně vděčný): Mlhovky - dělají se LED? Držáky na mlhovky Mřížky na spodní část - 3 díly (koupím honeycomb) Nějaké držáky na přední a zadní? Odrazky do zadního nárazníku Konektory na mlhovky Montáž podle návodu je asi jasná (zadní face je v pohodě?), jediné co se musí řezat je ta vzpěra? Díky moc za rady. Pokud mi to někdo za rozumný prachy namontujete - nebráním se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 (editace) na netu najdeš přední nárazník skoro komplet osazenej za 5000,- jen barva nebude sedět, ale určitě tě to vyjde levnějc jako to kupovat po kouskách koupil jsem ho takhle včetně předních parkováků, jediný co to nemělo jsou malý mřížky Editováno: 17. Únor 2013, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Parkováky jsou v poho, ty mám nalakované. Prostřední mřížku na přední nárazník koupím stejně jinou než tam je originál - honeycomb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 jo ta je pěkná, až na tu cenu ta je nehorázná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Ja mam tu mriezku honeycomb, cena je sice vysoka ale odporucam vam ju, auto vyzera omnoho lepsie ako na fotkach ktore su na nete ;-) Rs naraznik je dole sirsi a ma vacsie odrazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Poraďte prosím: jak velký je rozdíl mezi RS nárazníkem předface a obyčejným face? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Veeeeelky face svetla jsou vic zaoblena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Omlouvám se za zmatenost = jedná se mi o zadní nárazník! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 (editace) jak velký je rozdíl mezi RS nárazníkem předface a obyčejným face? Zvenku žádný. Tedy aspoň viditelný mým okem... Zespodu (úchyty, atd...) budou na 99.9% taky stejné Editováno: 18. Únor 2013, autor: malé zvíře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 (editace) Ověřeno u odborníka - rozdíl je jen v odrazkách = RS má větší. Oborníkem je Rolbař Editováno: 18. Únor 2013, autor: Koty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Rozdiel neni len v odrazkach, RS je na spodu sirsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Tak už mám doma přední RS nárazník a zadní face nárazník. Mlhovky, držáky mlhovek, mřížky a odrazky jsou na cestě. Potřebuji poradit jaké mám koupit ty držáky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 mno taky by mě zajímalo, jaký tam patřej držáky, bo to jde na stávající? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 (editace) Pro všechny, kteří řeší zadní nárazník, jestli RS nebo FACE, mám tu dva obrázky, které mluví za vše. Editováno: 10. Březen 2013, autor: Koty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.