Přejít na obsah

Výměna nárazníků za RS nárazníky


Marios

Doporučené příspěvky

Tak bude záležet na tom za kolik ho seženeš? Já ho sehnal i z odraskama za 2000kč+2000kč za nastříkání a přidělání což mi příjde za super peníze. Už jsem ale viděl narazník za 4000kč a bez odrasek. Takže asi tak. Jinak ja nic jiného nepotřeboval takže předpokládám že nic potřeba není(pokud se nejedná o facelift narazník). A pak už jen jestli jsi šikovnej či ne. Je tu i na netu dost podrobných návodu ale hodně záleží na šikovnosti. Já si to radši nechal udělat a jak jsem si myslel že sním bude méně práce jak s předním tak to bylo naopak. Jinak bych se rád zeptal jestli se do rs zadního přece jenom nedává z boku nějaky držák či profil díky kterému by se ten bok přitáhl. Pač ten narazník decetně jakoby nedrží v míste kde je u klasického nárazníku ta ozdobná lišta pod kterou je nějaký plechový uzký držák(přidělán právě pod tou lištou) ke kterému je ten narazník přitažen. Ale u rs prý nic takového nebylo. Nevím zdali jsem to popsal dobře abych byl pochopen na co se ptám. Kdyžtak díky všem za postřehy. Jinak mě oba nárazníky se vším všudy i s nastříkáním a přiděláním vyšli na 10 tisíc což je pecka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo taky bych chtěl mooc poprosit jestli někdo nemá foto či číslo dílu toho držáku a třeba i foto kde se má ten držák přesně přidělat? A nevíte jestli třeba nejde použít ten držák z origo nárazníku? Ve škodovce mi řekli že se nic kupovat nemusí a vše by mělo být stejné! Ale to že to v tom místě trochu huř drží mě štve a rád bych to vyřešil. Díky moc všem za reakci a za případné to foto či radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kadlec: jééé jasně že jsem myslel držák a né nárazník :kol-28: ok takže potřebuju držák s tvého odkazu.Je fakt že jsem u té výměny nebyl,ale ten držák co tam byl normálně na auto použil a mám ho tam. a jestli se mužu ještě zeptat co je vodící profil? Ten kus vypadá skoro stejně jako držák a mám v tom trochu zmatek, jinak díky za vysvětlení a radu. a ten držák se pak jen nasune do nárazníku nebo se nějak šroubuje?

 

Jinak na aukru či bazoš.cz je hodně odkazu na prodej rs nárazníku tak tam určitě mrkni. Já ho bral přes bazoš za rozumný peníze, a i když byl v barvě tak jsem si ho nechal stříknout( když už tak at to jde na auto pěkný) a bylo to také za dobré prachy.

Editováno: , autor: Sheffield
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na bazos.cz aukro.cz sbazar.cz nebo i dalších inzertních webech jsou především nějak poškozené nárazníky a kvůli přestříkání by to celkově vycházelo přes 6.000 Kč a to se mi fakt moc nechce, když za novej krásnej přední (kompletně osazenej, LED, mřížky, apod) jsem dával 8.000 Kč. Třeba časem někoho najdu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasný no tak uvidíš co a kde se ti podaří sehnat. Já vždy koupil použitej ale jeden známej mi to nastříkal za super peníze. A k přednímu jsem přes aukro sehnal vše ostatní takže mě přední i se stříkámním vyšel do 6000kč a zadní taky takže to jsou dobrý peníze. Co jsem sháněl já tak jsem moc komplet nárazníku a v super stavu ktomu neviděl. Jen mě ted trochu trápí na zadku ten držák. Né že by to nedrželo ale příjde mi že je v jednom místě trochu vypouklej. No uvidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Myslíš komplet jako že předek i zadek dohromady? Zaleží za kolik seženeš narazníky a taky zdali budou komplet či holé?! Já sehnal přední holý za 1800+přestříkaní a přidělání 1500kč. Všechny mřížky za 1100+mlhovky a držáky mlhovek za 1200. A zadní byl i s odrazkama za 3000+držáky za 300+nastříkání a přidělání za 2000kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak říkám zaleží jaký  narazník se ti podaří sehnat. Mužeš mít kliku a seženeš komplet osazený a v takovém stavu že ho nebudeš muset ani stříkat a dáš za něj 3 tisíce,a nebo budeš mít smulu a seženeš ho za 6000kč a bez mřížek a ještě ktomu ho budeš muset stříkat a nemluvím o mlhovkách(když budeš kupovat nové výjde tě jedna na 1000kč) takže přeju hodně štěstí at dobře seženeš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Ahoj, mel bych doplnuji dotaz. Chystam se menit zadni naraznik na verzi z kombi RS pred faceliftem.

Bocni plechy jsem uz sehnal ale v ETCE jsem nasel jste jeden dil co je navic jmenuje se to koncovy dil. Cislo ma 1Z9 807 385. Na foru jsem se o nem nic nedocetl.

Nasel jsem ze snad existuje vic verzi pod stejnym cislem

 

Tahle :http://www.autodilyhh.cz/dil-koncovy-stredni-zadniho-narazniku-1z9807385

 

a tahle: http://www.autodilyhh.cz/dil-koncovy-stredni-zadniho-narazniku-1z9807385-1?curr=EUR

 

Je to tam k necemu? Muze mi nekdo povolany napsat? Rad bych mel vse pripraveno az to budu menit. Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zdravím,

 

měl bych malý dotaz, zatím jsem nováček  a seznamuji se svým novým povozem O2RS, vhledem k tomu že tady řešíte nárazníky RS a lepší téma jsem nenašel a zakládat téma kvůli takové maličkosti nebudu, proto vkládám můj dotaz sem. Mám otázku ohledně mlhovek v předním nárazníku a jejich demontáži následně montáži, chtěl bych mlhovky repasovat (rozleštit sklo, na nárazníku by se to nedělalo nejlépe). Musím kvůli demontáži mlhovek sundavat celý nárazník nebo to jde bez demontáže nárazníku?

 

Předem děkuji za info nebo odpověď, kdyby bylo nějaké informativní foto bylo by to super. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...