ivanrs Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Uz som to tu pisal niekolko krat kde ju zohnat a ake ma cislo! Pozri o dva prispevky hore. A dalsia vec, bude ti aj tak nanic lebo nova neobsahuje vnutorne kontakty je to len plast a zo starej svorkovnice tam nepasuju, preto ich mam hodene v garazi a zohnal som si ich na vrakovisku aj s kuskom kabla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Tak mrizky honeycomb jsou doma - dostal jsem je k narozeninam. Jak je to s jejich vymenou? Je to slozity? Musi se sundavat naraznik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 22. Září 2013 Sdílet Vloženo 22. Září 2013 Co jsem o tom četl na jiných fórech tak jo. Jestli mluvis o spodní mřížce na RS před face nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Tak nárazník a mlhovky se všema mřížkama je doma. Tak už jen sehnat ty svorkovnice,je potřeba ještě nějaká kabeláž nebo si vystačím stím co je v origo narazníku+ta svorkovnice? Je pak ještě něco potřeba aby to bylo vše komplet. A pak už jen dokoupit krytky ostřikovaču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Ja som este dokupoval 6 srobikov na upevnenie hmlovky do drziaku, jedna hmlovka 3ks. Zobral som to do zeleziarstva a tam presne vybral ktore najlepsie pasuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 Jojo šroubky budu muset taky řešit.Alr to je asi to nejmenší. Jen mě štve co stojí 2 malé krytky na ostřikovače. Přes net to výjde i spoštovným na 500kč. Takže žádná jíná kabeláž není potřeba jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Čau chlapy prosim vás schánim přední čidla do nárazníku nevíte o něčem nebo alespon čim se dají nahradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Sheffield: nie uz nic vitek1141: ak mas diery na parkovak tak jedine tam dat parkovak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 ivanrs: Díky moc. vitek1141: Pokud máš nárazník kde jsou díry pro parkováky tak bych je tam dal. Sice to zadarmo nebude ale je to dobrá věc. Já jim přišel hned na chut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 (editace) Dik moc za rady Editováno: 8. Říjen 2013, autor: vitek1141 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Prosím vás nemáte někdo číslo svorkovnic které jsou potřeba na výměnu za rs mlhovky. Vubec nemám představu které koupit. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 uz som ti to sem raz pisal...cislo svorkovnice na hmlovky je 1J0973722 aj tak ti to bude nanic lebo v nej nieje kontakt! povodne kontakty z tvojich hmloviek tam nepasuju!! radsej chod na vrakovisko a z ktorehokolvek VW group auta od felicie az po audi A8 si to odstrihni! to plati pre vsetkych co to budu robit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Díky moc za to číslo. Takže na vrakáč? A koupit se to neda? Takže ještě potřebuju kousek kabelu co příjdou do te svorkovnice jo? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 (editace) já ty svorkovnice bo jak se tomu říka koupil ve škodovce na kruháči u dálnice u poděbrad, není to asi origo škoda, ale patřej tam, jinak škoda je má i s kablíka za nekřesťanský kačky, tohle stalo asi 10,- za kus Editováno: 2. Listopad 2013, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 A prosím tě jak jsi kupoval v té škodovce ty svorkovnice tak jsi je kupoval i s těma kabelama? Co to je přesně za kabely a veděli o co jde? Ja byl v týdnu ve škodovce a svorkovnice by vëděli(neměli je skladem) ale ty kabely mi nedokazali nic říct. Tak pořádně nevím co mám kupovat nebo jestli to nějak udělat stím co na autě ted je. Díky všem za trpělivé rady a názory. A na kolik to tak výjde v tý škodovce? A nechával to někdo dělat přímo ve škodovce a kolik to stálo? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 (editace) Tak svorkovnice mě vyšli i s pinama na 426kč. Narazník už je na autě a sedí tam jako prdel na hrnec. Jediné co ještě musím tak přilepit krytky ostřikovaču. Nevíte bude stačit normální lepidlo jako třeba patex nebo to vzít radši nějakým silikonem? A co mě ještě potěšilo tak to že se vůbec nemusela řezat výztuha nárazníku. Editováno: 16. Listopad 2013, autor: Sheffield Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Ahoj chlapy mam dotaz koupil jsem tento nárazník SKODA OCTAVIA II KOMBI LIFT 08-12 zadní nárazník. Ale nevím jakej mám koupit držák zda tento http://www.autodilyhh.cz/drzak-narazniku-zadni-levy-octavia-2-rs-1z5807147a a nebo tento http://www.autodilyhh.cz/drzak-narazniku-zadni-pravy-octavia-2-rs-a-scout-combi-1z9807148 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Vždy když si nejsem jistej tak využívám možnosti dotaz na zboží a poptám se zdali se díl hodí na mnou uvedené auto. A když jsem něco kupoval já vždy jsem vybíral díl na RS+datum do kterého zapadá mé auto. S těch stránek kde jsem věci objednával já mi vždy okamžitě odpověděli a případně poradili konkretní díl. Tak se poptej přímo tam kde to chceš objednat,když neodpoví pošlu stránku kde mi vždy odpověděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Děkuji za radu ale už nepotřebuji hnedle jak sem to sem dal tak mě to došlo jeden je na RS a druhý RS a Scout a jelikož Scout je jen Combik tak to bylo jasné ale děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 zdravim vsechny prosim vas chapu ze to tu je hodne ale jeste se zeptam mam octavii comby predFL koupil sem si RS zadni naraznik fl pokud sundam starej naraznik ,musim dodelavat nebo kupovat jine drzaky nebo FL naraznik nasadim a vse bude v poradku?predem moc dekuji vsem, procetl sem to tu cele ale nekdo rika nove drzaky pod svetlama ty sou jen u sedana ? boky take jen u sedana ?,komby je stejne jak predFL tak FL?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) potřebuješ nový držáky na boky jinak nic Editováno: 12. leden 2014, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 (editace) Ahoj chtěl bych se zeptat(spíše ujistit ),zdali na předělání rs nárazníku za stávající potřebuju nové držáky(vodící profil či jak se to jmenuje) nebo jestli stačí ty co tam jsou a jestli potřebuju ještě něco? Díky za reakce. A jedná se o octu 2 před facem. Editováno: 18. leden 2014, autor: Sheffield Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 A ještě bych chtěl požádat o radu ohledně toho zadního rs nárazníku. Potřebuji držák i ten vodící profil? Je to to samé jen ruzně pojmenováno nebo to jsou dva ruzné díly a jsou pro výměnu potřeba oba!? Moc díky za vysvětlení a radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kspeedy Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Zdravím, to by mě taky zajímalo. Teoreticky se tu pár příspěvků zpět psalo že měnily zadní nárazník předfacelift za nárazník facelift tím pádem přijdou jiný držáky. Já chci měnit za origo zadní nárazník rs předfacelift tím pádem by držáky měli být stejné. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Tak jsem byl včera pro pár věcí ve škodovce tak jsem se ptal na ty držáky a pán mi mrknul ochotně do PC a prý by snad měli být stejné tudiž bez potřeby kupovat nové(je pravda že si nejsem pánem dvakrát jistej ale snad to tak bude a má pravdu :-) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.