Přejít na obsah

samo svitici spz

Schlumpf

Doporučené příspěvky

nejlepší zatemnění je jí (jako) ztratit :-) většina měření a focení probíhá ze předu... jsem zatím bez bodu, ale jakmile něco přijde za rychlost, tak jde přední SPZ dolů, nechci jezdit jak kokot a dodržovat přesně předepsanou rychlost, neb stane se tak podruhé a jsem bez papírů bez ohledu na počer bodů.

A proč bys tak jenom jezdil? :p Jinak když se ti chce pořád platit 450. Jinak budeme předpokládat, že zjistit minulou značku auta nejde, ju lol

Na druhou stranu by ale bylo škoda ochudit se o tvoje hodnotný příspěvky, fakt před tebou smekám :fakac:B)

zase nechápu, co tím autor chtěl říct...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejlepší zatemnění je jí (jako) ztratit :-) většina měření a focení probíhá ze předu... jsem zatím bez bodu, ale jakmile něco přijde za rychlost, tak jde přední SPZ dolů, nechci jezdit jak kokot a dodržovat přesně předepsanou rychlost, neb stane se tak podruhé a jsem bez papírů bez ohledu na počer bodů.

A proč bys tak jenom jezdil? :p Jinak když se ti chce pořád platit 450. Jinak budeme předpokládat, že zjistit minulou značku auta nejde, ju lol

Na druhou stranu by ale bylo škoda ochudit se o tvoje hodnotný příspěvky, fakt před tebou smekám :fakac:B)

To já taky ne :blbec:

Odkaz ke komentáři

To já taky ne :blbec:

Miccap ví,jak to bylo myšlený, taky se stačil dostatečně projevit..a to hlavně přes SZ. Teď už to s ním doufám můžu považovat za uzavřenou kapitolu..to jen pro vysvětlení ostatním, že některé jeho příspěvky a hlavně názory opravdu stojí za to, zvlášť co se týká předpisů

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři

Nejlepší by bylo mít tu přední značku elektricky otáčecí(nejlépe s nápisem fuck OFF na druhé straně:D ). Když chceš jet rychle, tak prostě otočíš a pohoda.

To už zkoiušel přece Fantomas, jen bez těch nápisů :D Myslíš připojit to na ručičku tachometru, a jen volit režim město, mimo město a dálnice :)

Odkaz ke komentáři

Jo a taky ste mě mohli upozornit, že se na světelný křižovatce nemůže otáčet. Hlavně když máte orgány za zadkem :blbec: .

Teď asi nemyslíš otáčet tu značku :smich::smich:

Haha. Celkem to zapadlo do kontextu, to mi ani nedošlo :D :D. Naštěstí byli chlapci celkem rozumní a z 2000 jsem to ukecal na 400. TEda na 500, ale měl jsem 2 dvoukila, tak sem jim to dal, že to musí stačit. Nebyl moc nadšenej, musel vypasat 4 bloky po 100kč :smich:

Odkaz ke komentáři

Jo a taky ste mě mohli upozornit, že se na světelný křižovatce nemůže otáčet. Hlavně když máte orgány za zadkem :blbec: .

Haha. Celkem to zapadlo do kontextu, to mi ani nedošlo :D :D. Naštěstí byli chlapci celkem rozumní a z 2000 jsem to ukecal na 400. TEda na 500, ale měl jsem 2 dvoukila, tak sem jim to dal, že to musí stačit. Nebyl moc nadšenej, musel vypasat 4 bloky po 100kč :smich:

to mě když stavěli pro nerozsvícená světla a chtěli bod, tak jsem se ptal, jestli by to nemohli překvalifikovat na jiný přestupek - bez bodové sankce, tkaže jsme skončili u otáčení v křižovatce, tam body nejsou, .... jsem si tak vzpoměl

Odkaz ke komentáři

to mě když stavěli pro nerozsvícená světla a chtěli bod, tak jsem se ptal, jestli by to nemohli překvalifikovat na jiný přestupek - bez bodové sankce, tkaže jsme skončili u otáčení v křižovatce, tam body nejsou, .... jsem si tak vzpoměl

nato, že to byl určitě rovný úsek bez odbočky a křižovatky široko daleko, tak před tím výsledkem smlouvání smekám -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...