Tomasino Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tak já už jí mám Kdyz by se na ty oranzovy bunde taky neodrazelo svetlo, tak by se tomu i dalo verit Opraveno Blbě ještě se odráží čočky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Tak já už jí mám Kdyz by se na ty oranzovy bunde taky neodrazelo svetlo, tak by se tomu i dalo verit Opraveno Blbě ještě se odráží čočky Si furt vymýšlíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 nejlepší zatemnění je jí (jako) ztratit :-) většina měření a focení probíhá ze předu... jsem zatím bez bodu, ale jakmile něco přijde za rychlost, tak jde přední SPZ dolů, nechci jezdit jak kokot a dodržovat přesně předepsanou rychlost, neb stane se tak podruhé a jsem bez papírů bez ohledu na počer bodů. A proč bys tak jenom jezdil? Jinak když se ti chce pořád platit 450. Jinak budeme předpokládat, že zjistit minulou značku auta nejde, ju Na druhou stranu by ale bylo škoda ochudit se o tvoje hodnotný příspěvky, fakt před tebou smekám zase nechápu, co tím autor chtěl říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 nejlepší zatemnění je jí (jako) ztratit :-) většina měření a focení probíhá ze předu... jsem zatím bez bodu, ale jakmile něco přijde za rychlost, tak jde přední SPZ dolů, nechci jezdit jak kokot a dodržovat přesně předepsanou rychlost, neb stane se tak podruhé a jsem bez papírů bez ohledu na počer bodů. A proč bys tak jenom jezdil? Jinak když se ti chce pořád platit 450. Jinak budeme předpokládat, že zjistit minulou značku auta nejde, ju Na druhou stranu by ale bylo škoda ochudit se o tvoje hodnotný příspěvky, fakt před tebou smekám zase nechápu, co tím autor chtěl říct... To já taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 (editace) nejlepší zatemnění je jí (jako) ztratit :-) většina měření a focení probíhá ze předu... jsem zatím bez bodu, ale jakmile něco přijde za rychlost, tak jde přední SPZ dolů, nechci jezdit jak kokot a dodržovat přesně předepsanou rychlost, neb stane se tak podruhé a jsem bez papírů bez ohledu na počer bodů. A proč bys tak jenom jezdil? Jinak když se ti chce pořád platit 450. Jinak budeme předpokládat, že zjistit minulou značku auta nejde, ju Na druhou stranu by ale bylo škoda ochudit se o tvoje hodnotný příspěvky, fakt před tebou smekám zase nechápu, co tím autor chtěl říct... To já taky ne Miccap ví,jak to bylo myšlený, taky se stačil dostatečně projevit..a to hlavně přes SZ. Teď už to s ním doufám můžu považovat za uzavřenou kapitolu..to jen pro vysvětlení ostatním, že některé jeho příspěvky a hlavně názory opravdu stojí za to, zvlášť co se týká předpisů Editováno: 16. Březen 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Nejlepší by bylo mít tu přední značku elektricky otáčecí(nejlépe s nápisem OFF na druhé straně ). Když chceš jet rychle, tak prostě otočíš a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Nejlepší by bylo mít tu přední značku elektricky otáčecí(nejlépe s nápisem OFF na druhé straně ). Když chceš jet rychle, tak prostě otočíš a pohoda. To už zkoiušel přece Fantomas, jen bez těch nápisů Myslíš připojit to na ručičku tachometru, a jen volit režim město, mimo město a dálnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Jo a taky ste mě mohli upozornit, že se na světelný křižovatce nemůže otáčet. Hlavně když máte orgány za zadkem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Jo a taky ste mě mohli upozornit, že se na světelný křižovatce nemůže otáčet. Hlavně když máte orgány za zadkem . Teď asi nemyslíš otáčet tu značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Jo a taky ste mě mohli upozornit, že se na světelný křižovatce nemůže otáčet. Hlavně když máte orgány za zadkem . Teď asi nemyslíš otáčet tu značku Haha. Celkem to zapadlo do kontextu, to mi ani nedošlo :D. Naštěstí byli chlapci celkem rozumní a z 2000 jsem to ukecal na 400. TEda na 500, ale měl jsem 2 dvoukila, tak sem jim to dal, že to musí stačit. Nebyl moc nadšenej, musel vypasat 4 bloky po 100kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Jo a taky ste mě mohli upozornit, že se na světelný křižovatce nemůže otáčet. Hlavně když máte orgány za zadkem . Teď asi nemyslíš otáčet tu značku Haha. Celkem to zapadlo do kontextu, to mi ani nedošlo :D. Naštěstí byli chlapci celkem rozumní a z 2000 jsem to ukecal na 400. TEda na 500, ale měl jsem 2 dvoukila, tak sem jim to dal, že to musí stačit. Nebyl moc nadšenej, musel vypasat 4 bloky po 100kč to mě když stavěli pro nerozsvícená světla a chtěli bod, tak jsem se ptal, jestli by to nemohli překvalifikovat na jiný přestupek - bez bodové sankce, tkaže jsme skončili u otáčení v křižovatce, tam body nejsou, .... jsem si tak vzpoměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Jo a taky ste mě mohli upozornit, že se na světelný křižovatce nemůže otáčet. Hlavně když máte orgány za zadkem . Teď asi nemyslíš otáčet tu značku Haha. Celkem to zapadlo do kontextu, to mi ani nedošlo :D. Naštěstí byli chlapci celkem rozumní a z 2000 jsem to ukecal na 400. TEda na 500, ale měl jsem 2 dvoukila, tak sem jim to dal, že to musí stačit. Nebyl moc nadšenej, musel vypasat 4 bloky po 100kč to mě když stavěli pro nerozsvícená světla a chtěli bod, tak jsem se ptal, jestli by to nemohli překvalifikovat na jiný přestupek - bez bodové sankce, tkaže jsme skončili u otáčení v křižovatce, tam body nejsou, .... jsem si tak vzpoměl nato, že to byl určitě rovný úsek bez odbočky a křižovatky široko daleko, tak před tím výsledkem smlouvání smekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.