mufb Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 (editace) ahojte mám dotaz včera v servisu mi řekli že mi zadek brzdí víc než předek že si to mám vyčistit a doufat že se to zlepší nevím co si o tom mám myslet , co se dá taky vyčistit na kotoučových brzdách nanejvíš rozebrat a vyměnit ?? jo mám octávku 1,6 74kW Editováno: 7. Březen 2007, autor: mufb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelonder Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 no mužou váznout desky nebo pokud to ma mechanicke omezovače brzdneho učinku zadni napravy tak muze byt problem i vtom ale osobne si myslim že aby zadek brzdil více než předek je dost nepravdepodobne jedine ze by predni pisty byly total zarezle a vubec se nehýbaly v třmenech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mufb Vloženo 7. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 hmmnevím asi mi nezbyde je rozebrat a podívat se že jo mám octávku krátce a taky mě překvapilo tvrzení toho mechoše díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Taky mi jeden mechanik říkal, že mi zadek brzí vic/dřív. Prostě auto nejde tolik na čumák. A že je to potřeba vyčistit (mám bubny). Koukal jsem na to a bylo to čisté a nezarezlé. Jelikož mám ABS, tak tam není mechanický omezovač, tak si říkám, že auto s ABS se prostě chová jinak a neřeším to. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Nevím jak je to na kotoučích, ale v bubnech by měly být stavěče brzdového obložení a ty by se měly povolit, aby měly zadní brzdy větší krok a tím pádem nastupujou dřív přední. Když jsem měl ještě favorita, tak jsem to taky takhle blbě našteloval a to byl mazec. Zadek už šlajfoval a předek si teprve zívnul a začal brzdit . Když jsem zadek povolil, tak bylo zase všechno v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Auto bez ABS tam ma na zadni naprave zatezak ktery rozdeluje brznou silu mezi predkem a zadkem.To uz tu bylo zmineno.A auto s ABS ho nema a cele to ridi jednotka ABS/EBV(elektronicky rozdelovac brzdne sily). Takze pokud neni na prednich brzdach nejaka zavada(neco zarezleho nebo zasekleho) pak muze byt problem s EBV.Sviti na palubovce stale nejake kontrolky?Jako ABS,brzda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Žádná kontrolka nesvítí. Brzdy na předku také zkontrolovány. Dá se nějak jinak poznat, že ABS nefunkoje správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.