Aidolon Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 (editace) kurnik já se tak strašně těšim až bude výše uvedené datum... Budu konečně svobodný... Pro šťouraly - nerozvádím se ani jsem neupadl do otroctví Jo a bude to čtvrtek Editováno: 10. Březen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 tak nás nenapínej,co bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 hádejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 škola?titul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Splatis auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 (editace) no škola by to být mohla, ale to jsem na mysli neměl.... ale to ještě uvidíme. Auta kupuju už jedině za hotové Hádejte dál... Editováno: 10. Březen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Postavíš dům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 taky ne. Já a stavět dům, ten by vadržel tak pět dní. Napovim... malinko. bude mi přiznáno něco jako důchod... ve spojitosti s jistou změnou. Ne zdraví se to netýká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Spácháš sebevraždu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Spácháš sebevraždu dobrej pokus, ale taky ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 policajtská renta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Stipendium Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 policajtská renta? TREFA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 A je to venku... čim jsem :-) No jinak bych v té době měl být už i Mgr. práv a pryč od policie. HRUZA!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 A je to venku... čim jsem :-) No jinak bych v té době měl být už i Mgr. práv a pryč od policie. HRUZA!!!!!! Bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 jo někoho pak s radostí nakopu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 A jéje,ted se dozvíme že nás kontrolovala samotná policie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Věř mi, že je mi to úúúúúplně jedno. Kdybych neměl dle § 226 z.č. 361/2003 Sb. nárok v přechodném období na výsluhu, tak jdu ihned... Je to fakt strašný a nikdy to nebylo horší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Věř mi, že je mi to úúúúúplně jedno. Kdybych neměl dle § 226 z.č. 361/2003 Sb. nárok v přechodném období na výsluhu, tak jdu ihned... Je to fakt strašný a nikdy to nebylo horší... Až tak? A to kvůli změnám od ledna nebo tak nějak celkově? Všiml jsem si, že dost kluků od PČR chce přejít k nám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.