Berry Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Nejde mi výškáč ve dveřích ZA řidičem. Za spolujezdcem chodí. Všiml jsem si toho nedávno. Předchozí majitel měl v autě sadu na telefon. Nevíte někdo, jestli se při instalaci té sady přes rádio něco neodpojuje a proto mi nejde ten výškáč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 mě taky ne, ale já je schválně odpojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Kdyby ti nesel, tak se ozvi (http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21158&st=0entry407055) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Nejde mi výškáč ve dveřích ZA řidičem. Za spolujezdcem chodí. Všiml jsem si toho nedávno. Předchozí majitel měl v autě sadu na telefon. Nevíte někdo, jestli se při instalaci té sady přes rádio něco neodpojuje a proto mi nejde ten výškáč? reprak je napojeny paralelne od zadneho reproduktoru, tak si skontroluj draty, pripadne tam prehod repro z druhej strany ci ti to bude hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.