Tomik07 Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Zdravím, mám na vás dotaz. Když sešlápnu spojk. pedál - ozve se nepříjemný vrzání z motorového prostoru (asi nějaký přepákování či co). Vše jinak funguje jak má. Netušíte kudy se dostat ke spojk. lanku či převodovce? Nechce se mi na kanál nebo do servisu, tak se ptám jestli jste už někdo nemazal... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murdoc Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Zdravim chlape...až na to přijdeš, tak dej vědět...taky mě to trápí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) lanko tam nenajdeš je to hydraulika, vrzat by tam mohlo jedině až za spojkovim válečkem. Ale ten by musel ven a namazat nejspíš ten konec co je uvnitř. Editováno: 31. Březen 2007, autor: johan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.