bicouncz Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Zdravim panove. Vcera jsem zjistil,ze kdyz zamknu centralem auto,jde mi bez problemu otevrit kufr.Auto zacne houkat(lidi na krytem parkovisti v Tescu Brno na me cuceli jak na zlodeje) ;)Uz se to nekomu z vas stalo?Myslim,ze bude v kelu nejake tahlo na zamku u dveri,presto bych byl rad,za jakoukoliv radu,nez se v tom zacnu vrtat.Jinak vsechny zamky na dverich mi normalne fungujou.Mam r.v.1999,kombi,1.9TDI 66KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 A když zamkneš zámek kufru klíčem, tak jde taky otevřít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 A když zamkneš zámek kufru klíčem, tak jde taky otevřít? Jo...Kdyz ho zamknu na kufru,zakmkne se auto,ale kufr ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 A když zamkneš zámek kufru klíčem, tak jde taky otevřít? Jo...Kdyz ho zamknu na kufru,zakmkne se auto,ale kufr ne. Tak v tom případě je tam skutečně mechanickej problém, a to nejspíš v tom táhélku. Neboj se to rozebrat, není to nic složitého. Když odendáš tapec a plastovou krytku mechanismu zámku, všechno pochopíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 A když zamkneš zámek kufru klíčem, tak jde taky otevřít? Jo...Kdyz ho zamknu na kufru,zakmkne se auto,ale kufr ne. Tak v tom případě je tam skutečně mechanickej problém, a to nejspíš v tom táhélku. Neboj se to rozebrat, není to nic složitého. Když odendáš tapec a plastovou krytku mechanismu zámku, všechno pochopíš. Ok.Dneska se na to vrhnu,tak jsem zvedavej. Diky za reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Je tam takovej plastovej bazmek, kterej propojuje madlo s mechanizmem zámku a ten se při zamčení otočí, aby šlo madlo na prázdno. Čas od času se ten plast rozlomí, už jsem to na pár oktávkách měnil, kupodivu vždy na liftbacku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 18. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Tak jsem rozdelal ty plasty a kupodivu(bohuzel) vsechno co je mechanicke,funguje tak jak ma.Takze to bude asi urcite elektronicka zavada..Huraa na VAG a uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Měl jsem tu samou závadu, nakonec to byl vadnej elektromotorek . Po výměně OK. Je to o pár témat zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 103 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Jo, ne v "exteriéru" ale v "elektrice" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Jo, ne v "exteriéru" ale v "elektrice" Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.