Publikováno Březen 12, 200718 r Zdravím,prosím poraďte kde v Brně koupit listu nad radio a fantomový napajení k antene na FABIU.Našel sem to jenom na www.AUTODOPLNKY.CZ ale tam to budou mit az za 14 dni!potřeboval bych to do zítra děkuji
Březen 12, 200718 r Autor v značkovej predajni ŠKODA určite ak to nemaju dnes, zajtra to väčšinu bude!!! No ja myslel nejakej obchod kde se to dá sehnat o dost levneji nez v original SKODA obchode!!Děkuji
Březen 12, 200718 r Ak sa dobre pamätám, kupoval som v Škode a cena bola okolo 150 sk... Neviem ale aká je aktuálna cena. Ja len aby to nedopadlo tak, ako keď sa babky s kabelami trepú cez celé mesto, lebo v Lidli majú vajíčka lacnejšie o 10 halierov
Březen 13, 200718 r Ak máš pájkovačku, tak si to vyrob: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12515&hl=
Březen 13, 200718 r Autor Tak sem to nakonec koupil v te SKODOvce.napajeni za 225 a listu za 75 kč!!Všem moc děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.