Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já to mám takto. Držák je z GIV. Trošku se to musí upravit. Jsem s ním vcelku spokojen. Stěžuje ovládání klimatizace a rádia (když je vysunutý), ale je to lepší jak nic :)

post-5856-1206994981_thumb.jpg

Trochu mimo: Kam máš zapojený ten kabel od držáku telefonu? To je asi ten kabel, který potřebuju. Kde jsi to sehnal, pls? Dík.

Vloženo
Já to mám takto. Držák je z GIV. Trošku se to musí upravit. Jsem s ním vcelku spokojen. Stěžuje ovládání klimatizace a rádia (když je vysunutý), ale je to lepší jak nic :)

post-5856-1206994981_thumb.jpg

taky ho tam mam ale je z pasatu ten je luxusnejsi :palec2: ale budu ho davat pryc protoze tam jeste mam parota a vadi si to navzajem kdyby nekdo chtel tak ho prodam i s kastlikem aby vedel kde co ubrousit a uresat,budu muset vymyslet neco jineho protoze parota tam chcu

Vloženo
Trochu mimo: Kam máš zapojený ten kabel od držáku telefonu? To je asi ten kabel, který potřebuju. Kde jsi to sehnal, pls? Dík.

Kabel vede od zapalovače a je jen na dobíjení tel. Koupíš ho v každém supermarketu.

Vloženo
taky ho tam mam ale je z pasatu ten je luxusnejsi :palec2: ale budu ho davat pryc protoze tam jeste mam parota a vadi si to navzajem kdyby nekdo chtel tak ho prodam i s kastlikem aby vedel kde co ubrousit a uresat,budu muset vymyslet neco jineho protoze parota tam chcu

Hoď foto a cenu - možná bych koupil...?

Vloženo
mam to v sekci prodam mrkni v pripade zajmu se domluvime

Koukal jsem - moc se mi to líbí - už jsem ti chtěl psát, ale bohužel by mi to o pár mm nesedělo - mám tam HF a drobounce zasahuje MT před kastlík, tak dík...

Vloženo
Kabel vede od zapalovače a je jen na dobíjení tel. Koupíš ho v každém supermarketu.

Aha, dík, tak to není ono co potřebuju. Já mám v autě přípravu pro telefon ale chybí mi ten kabel.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...