Duben 6, 200817 r Já to mám takto. Držák je z GIV. Trošku se to musí upravit. Jsem s ním vcelku spokojen. Stěžuje ovládání klimatizace a rádia (když je vysunutý), ale je to lepší jak nic Trochu mimo: Kam máš zapojený ten kabel od držáku telefonu? To je asi ten kabel, který potřebuju. Kde jsi to sehnal, pls? Dík.
Duben 6, 200817 r Já to mám takto. Držák je z GIV. Trošku se to musí upravit. Jsem s ním vcelku spokojen. Stěžuje ovládání klimatizace a rádia (když je vysunutý), ale je to lepší jak nic taky ho tam mam ale je z pasatu ten je luxusnejsi ale budu ho davat pryc protoze tam jeste mam parota a vadi si to navzajem kdyby nekdo chtel tak ho prodam i s kastlikem aby vedel kde co ubrousit a uresat,budu muset vymyslet neco jineho protoze parota tam chcu
Duben 11, 200817 r Trochu mimo: Kam máš zapojený ten kabel od držáku telefonu? To je asi ten kabel, který potřebuju. Kde jsi to sehnal, pls? Dík. Kabel vede od zapalovače a je jen na dobíjení tel. Koupíš ho v každém supermarketu.
Duben 11, 200817 r JJ sikovny napad ale ked som tam vydel tie samorezky tak ma az zamrazilo Co máš na mysli těmi samorezkami?
Duben 12, 200817 r taky ho tam mam ale je z pasatu ten je luxusnejsi ale budu ho davat pryc protoze tam jeste mam parota a vadi si to navzajem kdyby nekdo chtel tak ho prodam i s kastlikem aby vedel kde co ubrousit a uresat,budu muset vymyslet neco jineho protoze parota tam chcu Hoď foto a cenu - možná bych koupil...?
Duben 12, 200817 r Hoď foto a cenu - možná bych koupil...? mam to v sekci prodam mrkni v pripade zajmu se domluvime
Duben 13, 200817 r mam to v sekci prodam mrkni v pripade zajmu se domluvime Koukal jsem - moc se mi to líbí - už jsem ti chtěl psát, ale bohužel by mi to o pár mm nesedělo - mám tam HF a drobounce zasahuje MT před kastlík, tak dík...
Duben 13, 200817 r Koukal jsem - moc se mi to líbí - už jsem ti chtěl psát, ale bohužel by mi to o pár mm nesedělo - mám tam HF a drobounce zasahuje MT před kastlík, tak dík... v poho uz je prodany
Duben 14, 200817 r Kabel vede od zapalovače a je jen na dobíjení tel. Koupíš ho v každém supermarketu. Aha, dík, tak to není ono co potřebuju. Já mám v autě přípravu pro telefon ale chybí mi ten kabel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.