dolešo Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Já to mám takto. Držák je z GIV. Trošku se to musí upravit. Jsem s ním vcelku spokojen. Stěžuje ovládání klimatizace a rádia (když je vysunutý), ale je to lepší jak nic Trochu mimo: Kam máš zapojený ten kabel od držáku telefonu? To je asi ten kabel, který potřebuju. Kde jsi to sehnal, pls? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Já to mám takto. Držák je z GIV. Trošku se to musí upravit. Jsem s ním vcelku spokojen. Stěžuje ovládání klimatizace a rádia (když je vysunutý), ale je to lepší jak nic taky ho tam mam ale je z pasatu ten je luxusnejsi ale budu ho davat pryc protoze tam jeste mam parota a vadi si to navzajem kdyby nekdo chtel tak ho prodam i s kastlikem aby vedel kde co ubrousit a uresat,budu muset vymyslet neco jineho protoze parota tam chcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.i.k.i. Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Upřesňuji VW Golf 4 no jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 JJ sikovny napad ale ked som tam vydel tie samorezky tak ma az zamrazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Trochu mimo: Kam máš zapojený ten kabel od držáku telefonu? To je asi ten kabel, který potřebuju. Kde jsi to sehnal, pls? Dík. Kabel vede od zapalovače a je jen na dobíjení tel. Koupíš ho v každém supermarketu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venda_46 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 JJ sikovny napad ale ked som tam vydel tie samorezky tak ma az zamrazilo Co máš na mysli těmi samorezkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 taky ho tam mam ale je z pasatu ten je luxusnejsi ale budu ho davat pryc protoze tam jeste mam parota a vadi si to navzajem kdyby nekdo chtel tak ho prodam i s kastlikem aby vedel kde co ubrousit a uresat,budu muset vymyslet neco jineho protoze parota tam chcu Hoď foto a cenu - možná bych koupil...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Hoď foto a cenu - možná bych koupil...? mam to v sekci prodam mrkni v pripade zajmu se domluvime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 mam to v sekci prodam mrkni v pripade zajmu se domluvime Koukal jsem - moc se mi to líbí - už jsem ti chtěl psát, ale bohužel by mi to o pár mm nesedělo - mám tam HF a drobounce zasahuje MT před kastlík, tak dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Koukal jsem - moc se mi to líbí - už jsem ti chtěl psát, ale bohužel by mi to o pár mm nesedělo - mám tam HF a drobounce zasahuje MT před kastlík, tak dík... v poho uz je prodany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Kabel vede od zapalovače a je jen na dobíjení tel. Koupíš ho v každém supermarketu. Aha, dík, tak to není ono co potřebuju. Já mám v autě přípravu pro telefon ale chybí mi ten kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.