Goti Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Ahoj, nema nekdo tu knizku skenovano? Nebo nemate nejaku web adresu na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 V instalačních manuálech se podívej tam je hodně odkazů na knížky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) Ahoj, nema nekdo tu knizku skenovano? Nebo nemate nejaku web adresu na to? ak hladas manual co sa dava rovno k novemu autu, tak to je na www.skoda-auto.cz v sekcii dokumentace. skus tu Návod k obsluze (pdf; 24,4 MB) Editováno: 14. Březen 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goti Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Diky moc! Jsem tady novy. Jsem z Lublany a proto ne umim dobre psat česky (v Praze jsem bydlel asi 1 rok jak student). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Diky moc!Jsem tady novy. Jsem z Lublany a proto ne umim dobre psat česky (v Praze jsem bydlel asi 1 rok jak student). aha, no ak ti ta cestina nesedi, tak si podobne skus pohladat inu jazykovu verziu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goti Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Mne to sedi, ale mam to pro sestru. Nenašel sem ostatne verzii - jenom češtinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.