Martased Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 u nas v mototechne je maji za 480 tak si myslim ze je to dobra cena. doufam ze dlouho vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Já je kupoval tady - http://www.kupzarovky.cz/osram-h7-64210nbp-night-breaker-plus-55w-12v-px26d-duo-box-p-1961.html . Jedu na kombinaci Silverstary do potkávacích a NightBreakery do dálkových a je to pro mě super kombinace co se týče výdrže tak i svítivosti. Mám to takhle už asi rok, svítím pořád hlavními světly a drží. Možná ale do hlavních pořídím nějaké AllSeason, od doby co bydlím v divočině, kde o nějakých pruzích na silnici nikdy neslyšeli si říkám, že by za deště mohly trochu pomoct... Každopádně třeba u Fabie praskaly žárovky pořád - stačilo dát nějakou tu "sadu" od Škody a praskání se vyřešilo. Lepší řešení, než tam cpát HIDy a štvát lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 pod 500 třeba tady... http://www.obautodil...0-id:3014.eshop Tak přesně tyhle mám na autě. Jízda večer je v pohodě, svítivost opravdu znatelně vyšší. Předtím jsem zkoušel Unitec (de facto klasická žárovka), Unitec Xenon Blue Silver (děs a hrůza za mokra ) a teď mám na autě asi 14dní Osramy NB+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martased Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 tak jsem dnes koupil osram NB+ doufam ze to bude dobra volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) a nebojíte se, že to více topí tak,aby nepraskli dříve atd? Já osobně k sobě přemýšlím o těch philips blue vision ultra. ovšem až mě praskne stávající jedna... Editováno: 9. leden 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jasanek Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Ted trochu mimo misu. Nechci resit, zda HID ano, nebo ne. Pokud jste pro HID sady, co si myslite o tomto: http://xenony-autoradia.cz/3210-xenonova-montazni-sada-H7-s-nastavitelnou-barvou-svetla-2147483647.html ? Prijde me to docela zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skudka Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Pokud vyloženě netrváte na xenon efektu, mám nejlepší zkušenosti s Philips X-tremeVision. Skutečně svítí dvakrát více než obyč žárovka z výroby a vydrží bez přepětí asi nejdéle z těhle výkonných žárovek. Kupoval jsem ji od ofiko dealera za slušnou cenu, tuhle: /http://www.nejlepsiautozarovky.cz/autozarovka-philips-x-treme-vision-h7-12v-55w/d-70326/ S xenony pozor na faky, probira se to ted na dieselpower.cz. Lepsi si priplatit u primeho distributora nez za petikilo koupit fake... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopar18 Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Zdravím,můžu se zeptat ,zda někdo neví ,jak má být nastavena (v jaké pozici) ta clonka v čočce v projektorových světlech?Mockrát díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor85 Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 zdravim pánove mám takový dotaz přemýšlím že si do čoček dam HID xenony ale někde jsem četl že odejde motorek stěraču a podobně nemáte stímto někdo zkušenosti? díky za info A ne jen to. Mě odešla celá Komfortní jednotka a začalo to tím že svítil pravej blinkr pořád i po vytažení klíčku. Už nikdy víc. Pak jsem koupil žárovky Philips asi za 600 kč,- svítili mě tak dva měsíce pak jeden den odešla jedna a druhej den druhá. Teďka mám klasiku a jsem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Pista6, ještě jednou dáš totožný příspěvek současně do pěti vláken a dostaneš varování. Tak se podle toho zařiď. Duplicitní příspěvky jsem odstranil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.