Přejít na obsah

Tankovanie, ženy, Lipsko...

superfatty

Doporučené příspěvky

no jo al ekdyž u nás na pumpě je taaaak krásnááá pumpařka.. to je pak těžký  :prc:

No na tom něco je, já dneska tankoval na D1, Fajtův kopec a byly tam dokonce dvě roštěnky :p Tak jsem maníka venku nechal, ať mi umyje všechna skla i světla, i když mám ostřikovače :smich:

Editováno: , autor: mischicka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jo al ekdyž u nás na pumpě je taaaak krásnááá pumpařka.. to je pak těžký  :prc:

A kam tady jezdíš?

to Jirik.Dc:

Ono s tou krásnou pumpařkou není tak horký ale na Shellce bývá taková černovlasá, modré oči, kolem 40ti.. možná méně abych neurazil :-)

:ph34r:

Tak to jo..když já jezdím tankovat jen na kruhák B)

Odkaz ke komentáři

k ÖMV?

Aha, no jo holt já jsem prostě SHELLovej :-P

Tročku jsem autí vypucoval a přeleštil..a nachystal na sezónu :) Tak můžeš skouknout..na obvyklém místě B)

saaakra, zkontroluju Tě kdyžtak zítra ráno.. :-)

Bohužel ty mě asi zkontrolovat nemůžeš, asi jezdím do práce dřív než ty.. už kol půl sedmé.. :-)

Jinak dnes asi vytáhl kyblík ouplně každý. :-)

Já byl na Armexu dvě a půl hodiny a stejně to není ono a ještě jsem dostal sprďana, kde se flákám.. Ženský nejsou metlou jen sportu ale i Motorsportu.. :angry:

Se snad dám na chlapy :smich:

Zase jestli míváš v Po a St úředky, bývám už 15:45 před barákem.. tak jestli si uděláš zajížďku :-P budu rád :palec2:

Odkaz ke komentáři

k ÖMV?

:wub:SHELL must go on :wub:

Asi si zajedu do Děčína taky natankovat nebo kde to teda je :smich:

takže pojedeš od konce dálnice D8 pořád po hlavní podle Labe směrem do NDR a až ta hlavní skončí na kruhovém objezdu u TESCA, tak to už jsi v Děčíně :p

Nemluvě o tom, že hned na prvním výjezdu z toho kruháku je právě ta SHELLka :-D

Odkaz ke komentáři

k ÖMV?

:wub:SHELL must go on :wub:

Asi si zajedu do Děčína taky natankovat nebo kde to teda je :smich:

takže pojedeš od konce dálnice D8 pořád po hlavní podle Labe směrem do NDR a až ta hlavní skončí na kruhovém objezdu u TESCA, tak to už jsi v Děčíně :p

Nemluvě o tom, že hned na prvním výjezdu z toho kruháku je právě ta SHELLka :-D

No, ale nesmi v Lovosicích chtít odbočit, jak se jezdilo, já zam s přítelkyní tuhle v noci jel a vyhnalo mně to přes Teplice B) Jo, já mám jinak domovskou pumpu OMV na druhém kruháku :)

Odkaz ke komentáři

že jsi to ty.. Jiříku..

když pojedeš až za "klasickou odbočku na Děčín, směr Teplice.. tak na kopečku asi po 300 m je odpočívadlo a bistro.. tam odbočíš vpravo a pojedeš pořád rovně až do Lovosic a tam se v pohodě prokličkuješ až na kruhák na hlavní ;)

víme? určitě to zvládneš -_-

ps: Jinak nová dálnice do Drážďan je taky pěkné svezení, co? :smich:

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři

že jsi to ty.. Jiříku..

když pojedeš až za "klasickou odbočku na Děčín, směr Teplice.. tak na kopečku asi po 300 m je odpočívadlo a bistro.. tam odbočíš vpravo a pojedeš pořád rovně až do Lovosic a tam se v pohodě prokličkuješ až na kruhák na hlavní ;)

víme? určitě to zvládneš -_-

ps: Jinak nová dálnice do Drážďan je taky pěkné svezení, co? :smich:

To já vím taky, že tam je bistro a odbočka, ale jel jsem někdy v lednu od Alesia z Prahy..s novým Streamem MP3, bylo asi 8 večer, takže tma, lilo jak z konve, za zády funěl kamion, tak hledej v těch podmínkách nějaký bistro :) Vždycky jsem v |Lovosicích sjížděl a te´d najednou panely :) Po té cestě dál jsem jel poprvé, tak jsme aspoň s partnerkou měli super zajížďku B)

Odkaz ke komentáři

k ÖMV?

Tročku jsem autí vypucoval a přeleštil..a nachystal na sezónu :) Tak můžeš skouknout..na obvyklém místě B)

saaakra, zkontroluju Tě kdyžtak zítra ráno.. :-)

Bohužel ty mě asi zkontrolovat nemůžeš, asi jezdím do práce dřív než ty.. už kol půl sedmé.. :-)

Jinak dnes asi vytáhl kyblík ouplně každý. :-)

Já byl na Armexu dvě a půl hodiny a stejně to není ono a ještě jsem dostal sprďana, kde se flákám.. Ženský nejsou metlou jen sportu ale i Motorsportu.. :angry:

Se snad dám na chlapy :smich:

Zase jestli míváš v Po a St úředky, bývám už 15:45 před barákem.. tak jestli si uděláš zajížďku :-P budu rád :palec2:

Tak v půl sedmý už tam kolikrát taky stojím :D

Odkaz ke komentáři

Ty Jiříku, neplánuješ cestu do Leipzig na Messe?  :huh:

Měl bych? Kdy a co? :o

No že tam bude jako každoročně autosalon, jako v Ženevě ale tenhle je ještě blíž než Pha.. :t

mrkni sem Leipzig Messe web

Tak to není špatný nápad, už jsem koukal vloni, ale nevyšlo to.. Zkusím to nadhodit dražší polovičce.. B)

tak vzhledem k tomu, že mojí drahou polovičku vůbec nezajímají a říká, že jsem si auto koupil stejně pro sebe, tak právě hledám, kdo by "taky" jel..

Samozřejmě, že když pojedeš s přítelkou, tak to je jiná :-P

No a stejně by akorát měla řeči až bych okukoval hostesky u stánků :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...