superfatty Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 no jo al ekdyž u nás na pumpě je taaaak krásnááá pumpařka.. to je pak těžký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) no jo al ekdyž u nás na pumpě je taaaak krásnááá pumpařka.. to je pak těžký No na tom něco je, já dneska tankoval na D1, Fajtův kopec a byly tam dokonce dvě roštěnky Tak jsem maníka venku nechal, ať mi umyje všechna skla i světla, i když mám ostřikovače Editováno: 9. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 no jo al ekdyž u nás na pumpě je taaaak krásnááá pumpařka.. to je pak těžký A kam tady jezdíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 no jo al ekdyž u nás na pumpě je taaaak krásnááá pumpařka.. to je pak těžký A kam tady jezdíš? to Jirik.Dc: Ono s tou krásnou pumpařkou není tak horký ale na Shellce bývá taková černovlasá, modré oči, kolem 40ti.. možná méně abych neurazil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 no jo al ekdyž u nás na pumpě je taaaak krásnááá pumpařka.. to je pak těžký A kam tady jezdíš? to Jirik.Dc: Ono s tou krásnou pumpařkou není tak horký ale na Shellce bývá taková černovlasá, modré oči, kolem 40ti.. možná méně abych neurazil :-) Tak to jo..když já jezdím tankovat jen na kruhák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 k ÖMV? Aha, no jo holt já jsem prostě SHELLovej :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) k ÖMV? Aha, no jo holt já jsem prostě SHELLovej :-P SHELL must go on Asi si zajedu do Děčína taky natankovat nebo kde to teda je Editováno: 11. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 k ÖMV? Aha, no jo holt já jsem prostě SHELLovej :-P Tročku jsem autí vypucoval a přeleštil..a nachystal na sezónu Tak můžeš skouknout..na obvyklém místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 No jasný, je to tady Jinak dneska jsem neodolal počasí, vytáhl kýbl a nakonec šel i vosk od Sonaxu.. Taky jsem neodolal a obě auti umyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 k ÖMV? Aha, no jo holt já jsem prostě SHELLovej :-P Tročku jsem autí vypucoval a přeleštil..a nachystal na sezónu Tak můžeš skouknout..na obvyklém místě saaakra, zkontroluju Tě kdyžtak zítra ráno.. :-) Bohužel ty mě asi zkontrolovat nemůžeš, asi jezdím do práce dřív než ty.. už kol půl sedmé.. :-) Jinak dnes asi vytáhl kyblík ouplně každý. :-) Já byl na Armexu dvě a půl hodiny a stejně to není ono a ještě jsem dostal sprďana, kde se flákám.. Ženský nejsou metlou jen sportu ale i Motorsportu.. Se snad dám na chlapy Zase jestli míváš v Po a St úředky, bývám už 15:45 před barákem.. tak jestli si uděláš zajížďku :-P budu rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 No jasný, je to tady Jinak dneska jsem neodolal počasí, vytáhl kýbl a nakonec šel i vosk od Sonaxu.. Taky jsem neodolal a obě auti umyl jak se dělá s tím voskem? mám ho doma ale ani nevím jak to patlat.. nemusí k tomu být nějaká rozlešťovačka? A o co je to lepší než bež vosku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 k ÖMV? Aha, no jo holt já jsem prostě SHELLovej :-P SHELL must go on Asi si zajedu do Děčína taky natankovat nebo kde to teda je takže pojedeš od konce dálnice D8 pořád po hlavní podle Labe směrem do NDR a až ta hlavní skončí na kruhovém objezdu u TESCA, tak to už jsi v Děčíně Nemluvě o tom, že hned na prvním výjezdu z toho kruháku je právě ta SHELLka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 k ÖMV? Aha, no jo holt já jsem prostě SHELLovej :-P SHELL must go on Asi si zajedu do Děčína taky natankovat nebo kde to teda je takže pojedeš od konce dálnice D8 pořád po hlavní podle Labe směrem do NDR a až ta hlavní skončí na kruhovém objezdu u TESCA, tak to už jsi v Děčíně Nemluvě o tom, že hned na prvním výjezdu z toho kruháku je právě ta SHELLka :-D No, ale nesmi v Lovosicích chtít odbočit, jak se jezdilo, já zam s přítelkyní tuhle v noci jel a vyhnalo mně to přes Teplice Jo, já mám jinak domovskou pumpu OMV na druhém kruháku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) že jsi to ty.. Jiříku.. když pojedeš až za "klasickou odbočku na Děčín, směr Teplice.. tak na kopečku asi po 300 m je odpočívadlo a bistro.. tam odbočíš vpravo a pojedeš pořád rovně až do Lovosic a tam se v pohodě prokličkuješ až na kruhák na hlavní víme? určitě to zvládneš ps: Jinak nová dálnice do Drážďan je taky pěkné svezení, co? Editováno: 12. Březen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 že jsi to ty.. Jiříku.. když pojedeš až za "klasickou odbočku na Děčín, směr Teplice.. tak na kopečku asi po 300 m je odpočívadlo a bistro.. tam odbočíš vpravo a pojedeš pořád rovně až do Lovosic a tam se v pohodě prokličkuješ až na kruhák na hlavní víme? určitě to zvládneš ps: Jinak nová dálnice do Drážďan je taky pěkné svezení, co? To já vím taky, že tam je bistro a odbočka, ale jel jsem někdy v lednu od Alesia z Prahy..s novým Streamem MP3, bylo asi 8 večer, takže tma, lilo jak z konve, za zády funěl kamion, tak hledej v těch podmínkách nějaký bistro Vždycky jsem v |Lovosicích sjížděl a te´d najednou panely Po té cestě dál jsem jel poprvé, tak jsme aspoň s partnerkou měli super zajížďku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 k ÖMV? Aha, no jo holt já jsem prostě SHELLovej :-P Tročku jsem autí vypucoval a přeleštil..a nachystal na sezónu Tak můžeš skouknout..na obvyklém místě saaakra, zkontroluju Tě kdyžtak zítra ráno.. :-) Bohužel ty mě asi zkontrolovat nemůžeš, asi jezdím do práce dřív než ty.. už kol půl sedmé.. :-) Jinak dnes asi vytáhl kyblík ouplně každý. :-) Já byl na Armexu dvě a půl hodiny a stejně to není ono a ještě jsem dostal sprďana, kde se flákám.. Ženský nejsou metlou jen sportu ale i Motorsportu.. Se snad dám na chlapy Zase jestli míváš v Po a St úředky, bývám už 15:45 před barákem.. tak jestli si uděláš zajížďku :-P budu rád Tak v půl sedmý už tam kolikrát taky stojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Ty Jiříku, neplánuješ cestu do Leipzig na Messe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Ty Jiříku, neplánuješ cestu do Leipzig na Messe? Měl bych? Kdy a co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 (editace) Ty Jiříku, neplánuješ cestu do Leipzig na Messe? Měl bych? Kdy a co? No že tam bude jako každoročně autosalon, jako v Ženevě ale tenhle je ještě blíž než Pha.. mrkni sem Leipzig Messe web Editováno: 13. Březen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Pánové, nevím jak vy, ale já jedu do Lipska 15. Byl jsem tam vloni a nemělo to chybu!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Pánové, nevím jak vy, ale já jedu do Lipska 15. Byl jsem tam vloni a nemělo to chybu!!!! Jo tak touhle dobou jedu na jinej "veletrh", úplně do pr* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Ty Jiříku, neplánuješ cestu do Leipzig na Messe? Měl bych? Kdy a co? No že tam bude jako každoročně autosalon, jako v Ženevě ale tenhle je ještě blíž než Pha.. mrkni sem Leipzig Messe web Tak to není špatný nápad, už jsem koukal vloni, ale nevyšlo to.. Zkusím to nadhodit dražší polovičce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Ty Jiříku, neplánuješ cestu do Leipzig na Messe? Měl bych? Kdy a co? No že tam bude jako každoročně autosalon, jako v Ženevě ale tenhle je ještě blíž než Pha.. mrkni sem Leipzig Messe web Tak to není špatný nápad, už jsem koukal vloni, ale nevyšlo to.. Zkusím to nadhodit dražší polovičce.. tak vzhledem k tomu, že mojí drahou polovičku vůbec nezajímají a říká, že jsem si auto koupil stejně pro sebe, tak právě hledám, kdo by "taky" jel.. Samozřejmě, že když pojedeš s přítelkou, tak to je jiná :-P No a stejně by akorát měla řeči až bych okukoval hostesky u stánků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak to právě moji auta baví..dokonce mi i pomohla o víkendu s mytím a voskem..až jsem koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 hele jak je ten Liepzzig nebo co daleko? jel bych taky a kdy to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.