Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
Tak to právě moji auta baví..dokonce mi i pomohla o víkendu s mytím a voskem..až jsem koukal B)

no jo , pak se Ti nemá lesknout jak psí kulky Jiříku.. klobouk dolů a ještě k tomu to sluníčko.. čoveče.. kontroloval jsem Tě dnes asi v 15:40 :-P

• Autor
hele jak je ten Liepzzig nebo co daleko? jel bych taky a kdy to je?

no mrkni se sem Mapa střední Evropy

a odkud jsi Luku?

Upraveno od superfatty

Tak to právě moji auta baví..dokonce mi i pomohla o víkendu s mytím a voskem..až jsem koukal  B)

no jo , pak se Ti nemá lesknout jak psí kulky Jiříku.. klobouk dolů a ještě k tomu to sluníčko.. čoveče.. kontroloval jsem Tě dnes asi v 15:40 :-P

No, prokoukla holka -_-

• Autor
Nechci prudit, ale není to tady náhodou o "Otevírání kufru+víčka nádrže" ? Nechcete si založit extra thread o Lipsku, ženách a spol  ;) ?

Co Ty na to Diamante ? Jen jsem si všiml, že v jiných vláknech jseš jinak dost rigorózní co se týká jejich zavšivení nějakým chatem, a tady, kde nic tu nic...

Nikdo neví o tom již zmíněném "el. posilovači" otevírání kufru pro O2 ?

no právě proto se tu domlouváme na výletě do Lipska aby jsme zjistili, jestli se náhodou nedozvíme něco nového o elektrickém otevírání kufru a víčka nádrže.. -_-

Mimochodem, mám doma odblešovací postřik, takže kdyby se nám tu nějaká veš objevila, slibuju že bezprostředně zakročím ;)

Upraveno od superfatty

z Českých Budějovic, ale to je jedno, koukám, že to Lipsko není až zas tak daleko. vzal bych přítulku a udělal si vejlet

z Českých Budějovic, ale to je jedno, koukám, že to Lipsko není až zas tak daleko. vzal bych přítulku a udělal si vejlet

Jedu s Váma :p

->Luke288: Přijedeš v sobotu do Bech na minisraz? Detaily tady :palec2:

Nechci prudit, ale není to tady náhodou o "Otevírání kufru+víčka nádrže" ? Nechcete si založit extra thread o Lipsku, ženách a spol  ;) ?

Co Ty na to Diamante ? Jen jsem si všiml, že v jiných vláknech jseš jinak dost rigorózní co se týká jejich zavšivení nějakým chatem, a tady, kde nic tu nic...

no právě proto se tu domlouváme na výletě do Lipska aby jsme zjistili, jestli se náhodou nedozvíme něco nového o elektrickém otevírání kufru a víčka nádrže.. -_-

Mimochodem, mám doma odblešovací postřik, takže kdyby se nám tu nějaká veš objevila, slibuju že bezprostředně zakročím ;)

Tak ale ať to nevidí Diamant, ten nás tady má všechny pod palcem (jak příhodné -_- )

Nechci prudit, ale není to tady náhodou o "Otevírání kufru+víčka nádrže" ? Nechcete si založit extra thread o Lipsku, ženách a spol ;) ?

Náhodou neprudíš -_- V Lipsku se po nějakém e.posilovači na O II orčitě mrknem..jen se právě musíme domluvit, ať je nás tam víc a ať se nám to líp hledá B) Ale teď i vážně, všude ta debata skolouzne i někam jinak, tak o nic nejde..je to fórum. Navíc dřív nebo později se to k tomu tématu zase vrátí..když jsme u toho, asi by mně to taky zajímalo, kde a co by se dalo na ten zámek sehnat..

Tak to vypadá na dubnový sraz OII z fóra v Lipsku -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.