superfatty Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak to právě moji auta baví..dokonce mi i pomohla o víkendu s mytím a voskem..až jsem koukal no jo , pak se Ti nemá lesknout jak psí kulky Jiříku.. klobouk dolů a ještě k tomu to sluníčko.. čoveče.. kontroloval jsem Tě dnes asi v 15:40 :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) hele jak je ten Liepzzig nebo co daleko? jel bych taky a kdy to je? no mrkni se sem Mapa střední Evropy a odkud jsi Luku? Editováno: 14. Březen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Tak to právě moji auta baví..dokonce mi i pomohla o víkendu s mytím a voskem..až jsem koukal no jo , pak se Ti nemá lesknout jak psí kulky Jiříku.. klobouk dolů a ještě k tomu to sluníčko.. čoveče.. kontroloval jsem Tě dnes asi v 15:40 :-P No, prokoukla holka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 (editace) Nechci prudit, ale není to tady náhodou o "Otevírání kufru+víčka nádrže" ? Nechcete si založit extra thread o Lipsku, ženách a spol ?Co Ty na to Diamante ? Jen jsem si všiml, že v jiných vláknech jseš jinak dost rigorózní co se týká jejich zavšivení nějakým chatem, a tady, kde nic tu nic... Nikdo neví o tom již zmíněném "el. posilovači" otevírání kufru pro O2 ? no právě proto se tu domlouváme na výletě do Lipska aby jsme zjistili, jestli se náhodou nedozvíme něco nového o elektrickém otevírání kufru a víčka nádrže.. Mimochodem, mám doma odblešovací postřik, takže kdyby se nám tu nějaká veš objevila, slibuju že bezprostředně zakročím Editováno: 15. Březen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 z Českých Budějovic, ale to je jedno, koukám, že to Lipsko není až zas tak daleko. vzal bych přítulku a udělal si vejlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 z Českých Budějovic, ale to je jedno, koukám, že to Lipsko není až zas tak daleko. vzal bych přítulku a udělal si vejlet Jedu s Váma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ->Luke288: Přijedeš v sobotu do Bech na minisraz? Detaily tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Nechci prudit, ale není to tady náhodou o "Otevírání kufru+víčka nádrže" ? Nechcete si založit extra thread o Lipsku, ženách a spol ?Co Ty na to Diamante ? Jen jsem si všiml, že v jiných vláknech jseš jinak dost rigorózní co se týká jejich zavšivení nějakým chatem, a tady, kde nic tu nic... Nikdo neví o tom již zmíněném "el. posilovači" otevírání kufru pro O2 ? no právě proto se tu domlouváme na výletě do Lipska aby jsme zjistili, jestli se náhodou nedozvíme něco nového o elektrickém otevírání kufru a víčka nádrže.. Mimochodem, mám doma odblešovací postřik, takže kdyby se nám tu nějaká veš objevila, slibuju že bezprostředně zakročím Tak ale ať to nevidí Diamant, ten nás tady má všechny pod palcem (jak příhodné ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Nechci prudit, ale není to tady náhodou o "Otevírání kufru+víčka nádrže" ? Nechcete si založit extra thread o Lipsku, ženách a spol ?Co Ty na to Diamante ? Jen jsem si všiml, že v jiných vláknech jseš jinak dost rigorózní co se týká jejich zavšivení nějakým chatem, a tady, kde nic tu nic... Nikdo neví o tom již zmíněném "el. posilovači" otevírání kufru pro O2 ? Náhodou neprudíš V Lipsku se po nějakém e.posilovači na O II orčitě mrknem..jen se právě musíme domluvit, ať je nás tam víc a ať se nám to líp hledá Ale teď i vážně, všude ta debata skolouzne i někam jinak, tak o nic nejde..je to fórum. Navíc dřív nebo později se to k tomu tématu zase vrátí..když jsme u toho, asi by mně to taky zajímalo, kde a co by se dalo na ten zámek sehnat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 z Českých Budějovic, ale to je jedno, koukám, že to Lipsko není až zas tak daleko. vzal bych přítulku a udělal si vejlet Tak to vypadá na dubnový sraz OII z fóra v Lipsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.