Bohosu Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Ahoj lidi mám vážný problém ! Mám v počítači dva pevné disky, na jednom standartně win xp a na druhý si dávám jen dokumenty apod. Jenže z ničeho nic se na ten druhý disk nemůžu dostat ! Při kliknutí na něj se zobrazí chybová hláška (viz obrázek) Stáhnul jsem program na internetu Restorer2000 který mi data na tom disku našel a obnovil mi je. Problém je v tom že obnovuje jen soubory menší než 128 kB. Ty větší jen v případě že bych měl program zakoupený Samozřejmě že jsem hledal na netu crack i seriové číslo, ale bohužel........ Čísel i cracků jsem našel několik, bohužel ani jedno z toho mi nefunguje Chci se zeptat zda neznáte nějaký prográmek co by dokázal obnovit všechny data nebo jestli nemáte zkušenosti s Restorer2000. Jen musím dodat že disk byl ve formátu NTFS, ale má ted poškozené oddíly a tváří se jako typu RAW ! Takže většina z těch programů co je na netu nefunguje, protože ty nedokáží s RAWem pracovat Prosím pomoc, necchi dávat peníze za firmu když vidím že ty data bych teoreticky mohl vytáhnout sám....jen znát to instal. číslo sakra Díky, Bohosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Chkdsk f: /r nefunguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Ja mám také niečo ako HDD restore možno ti to s tým pôjde. program funguje tak že vyhladá napr všetky súbory s príponou .JPG a potom súbor po súbore si ho vyrestoruješ kopírovaním... za pokus to stojí http://profor.skdev.sk/PDF/REST2514.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 V takových případech používám program Drive rescue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Potřeboval bych taky pomoc, omylem jsem odstranil oddíly z disku, ale nezformátoval jsem ho. Měl jsem tam uplně všechno. Někdo to tu měl v podpisu obnova dat nebo něco podobnýho... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) Easy Recovery Profesional.. nainstalovat napr. na iny komp .. pripojit disk .. a mas to ... Editováno: 4. Září 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 LUKY-007 napsal: Easy Recovery Profesional.. nainstalovat napr. na iny komp .. pripojit disk .. a mas to ... Myslíš že to půjde? Windows ten disk vůbec nezobrazuje a navíc to byla 160 rozdělená na dva oddíly a já odstranil oba... Ale zkusím to a dám vědět. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Zkus partition magic, dokáže divy... Louda napsal: Myslíš že to půjde? Windows ten disk vůbec nezobrazuje a navíc to byla 160 rozdělená na dva oddíly a já odstranil oba...Ale zkusím to a dám vědět. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.