zabiak Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Nevím co se to s firmou Milotec stalo, ale asi stratila poslední trošku vkusu. A přišla na trh s touto prasárnou http://www.autoweb.cz/tuning-auta/skoda-oc...s.html?id=10023 . Když si vzpomenu jak krásně vypadala ORS než se do ní tuzeři od Milotecu pustili chce sem i brečet a taky zvracet. Nevidím tam nic hezkého no prostě děs. PS: doufám, že to tu už není když tak to smažte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 vubec nechapu, jak muže firma milotec vubec existovat, protože auta, který dělaj jako komplety si snad nemuže soudnej človek objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 No ještě tak ty mračítka bych skousnul, ale to co vymysleli na ta zrcátka no tak to je jak z Moskviče No ale já tomu ještě nerozumím jsem tu krátce tak to berte jen jako můj názor. >>> HRŮZA<<< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 No to snad... Jdu prohlédnout trestní zákoník, jestli to náhodou nenaplňuje skutkovou podstatu nějakého trestného činu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Taky se mi to nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Model od modelu lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Je to hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 proc tomu rikaj tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tuhle modrou RS znám osobně, minulý týden jsem si jí zrovna prohlížel. Je ale fakt, že spoustu věcí, co jsou na fotkách, na sobě nevozí. Mám z toho prostě dojem, že výrobce používá při prezentaci auto jen jako "věšák" pro všechny možný komponenty, který na ten model vyrábí. To že je to všechno dohromady dost nepoužitelný, je věc druhá. Já mám na autě od Milouše taky pár věcí, ale tahle slepenina a navíc v tom stříbrným, je opravdu nějak moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 tuhle modrou RS znám osobně, minulý týden jsem si jí zrovna prohlížel. Je ale fakt, že spoustu věcí, co jsou na fotkách, na sobě nevozí. Mám z toho prostě dojem, že výrobce používá při prezentaci auto jen jako "věšák" pro všechny možný komponenty, který na ten model vyrábí. To že je to všechno dohromady dost nepoužitelný, je věc druhá. Já mám na autě od Milouše taky pár věcí, ale tahle slepenina a navíc v tom stříbrným, je opravdu nějak moc. Docela bych bral tu zadní hranu na nárazník pod 5.dveře..ale proč to musí dělat jen stříbrný..na mojí barvě to bude jak pěst na oko..a černou neudělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 no já tam tu lištu mám, protože jsem s tím něco pěkně zakryl. Fakt je, že na stříbrný je to bomba. Na ostatních je to horší. Moh jsem jí dát do barvy, to je fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 no já tam tu lištu mám, protože jsem s tím něco pěkně zakryl. Fakt je, že na stříbrný je to bomba. Na ostatních je to horší. Moh jsem jí dát do barvy, to je fakt. Jenže když ji dáš do barvy, to pak moc nechrání před poškrábáním Nechápu, proč to nedělají v černý matný, aby to ladilo k ostatním plastům..a kdo to bude chtít jinou barvou, tak si to může stříknout, stejně jako je to u dalších věcí, co dělají z ABS.. Tu černou bych bral všema deseti. Taky se mi líbí, že už mají nový výrobek a ten původní pořád vyprodávají za téměř dvojnásobnou cenu.. Ta sice je černá, ale stejně tam fláknou stříbrný pruh..chjo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tury Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 To už je moc!!!Mám taky pár věcí, ale tohle už a není RS!!!Vypadá to divně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.