Publikováno Březen 20, 200718 r http://finweb.ihned.cz/c4-10072060-2070211...ovlivnuji-i-dph Vim, ze je to debilni tema, ale dotkne se to mnoha lidi na foru, vc. mne, tak to sem dam! H.
Březen 20, 200718 r Autor všechny cesty jsou služební Tohle ti projde u nejake soukr male firmy, ale pokud bude tvuj zamestnavatel big company, kde se resi kazda kacka, tak ti napari soukr cesty a jeste DPHcko z auta bleee . H.
Březen 20, 200718 r Hany: pravda, ale je to asi individuální. Třeba máma dělá v docela velký mezinár. spol. a neřeší se to tam. Na druhou stranu počítaj každou kačku když dělají výb. řízení na IT atd... U malý firmy dělám já a totál v klidu - naštěstí , protože můj případ je N1....
Březen 20, 200718 r Autor Muj soucasny zamestnavatel si nemuze odecist DPH, takze auta jsou bez mrizi, ale tam nepracuju nafurt . H.
Březen 20, 200718 r nemám čas to číst, ale tuším co tam je. Nicméně to mně vůbec netankuje, protože se mně to netýká. Jak píše JaKr, only company travel. Upraveno Březen 20, 200718 r od TomasB
Březen 21, 200718 r všechny cesty jsou služební Tohle ti projde u nejake soukr male firmy, ale pokud bude tvuj zamestnavatel big company, kde se resi kazda kacka, tak ti napari soukr cesty a jeste DPHcko z auta bleee . H. soukromé cesty nejsou ty náklady, které každého trápí a tíží, ty jsou někde jinde, prosím tě kolik toho pro sebe najedeš? kolik je to reálných peněz - vůči odvodům, DPH a daním směšné a navíc to může být politicky část mzdy - bez odvodů
Březen 21, 200718 r všechny cesty jsou služební Tohle ti projde u nejake soukr male firmy, ale pokud bude tvuj zamestnavatel big company, kde se resi kazda kacka, tak ti napari soukr cesty a jeste DPHcko z auta bleee . H. soukromé cesty nejsou ty náklady, které každého trápí a tíží, ty jsou někde jinde, prosím tě kolik toho pro sebe najedeš? kolik je to reálných peněz - vůči odvodům, DPH a daním směšné a navíc to může být politicky část mzdy - bez odvodů z hlediska firmy, těch pár Kč co projedeš soukromě nestojí za řeč. Jestli stojí firmu měsíčně auto 30.000,- nebo 32.000,- tak to už je úplně podružné.
Březen 22, 200718 r Já měl služební auto u velké firmy. Naprosto žádná kniha jízd. Plus Shellkartu bez omezení. Jen jsem musel odevzdávat účtenky. Bylo to v DE.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.