Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
všechny cesty jsou služební ;)

Tohle ti projde u nejake soukr male firmy, ale pokud bude tvuj zamestnavatel big company, kde se resi kazda kacka, tak ti napari soukr cesty a jeste DPHcko z auta bleee :(.

H.

Vloženo

Hany: pravda, ale je to asi individuální. Třeba máma dělá v docela velký mezinár. spol. a neřeší se to tam. Na druhou stranu počítaj každou kačku když dělají výb. řízení na IT atd...

U malý firmy dělám já a totál v klidu - naštěstí :), protože můj případ je N1....

Vloženo (editace)

nemám čas to číst, ale tuším co tam je. Nicméně to mně vůbec netankuje, protože se mně to netýká. Jak píše JaKr, only company travel.

Editováno: , autor: TomasB
Vloženo
všechny cesty jsou služební  ;)

Tohle ti projde u nejake soukr male firmy, ale pokud bude tvuj zamestnavatel big company, kde se resi kazda kacka, tak ti napari soukr cesty a jeste DPHcko z auta bleee :(.

H.

soukromé cesty nejsou ty náklady, které každého trápí a tíží, ty jsou někde jinde, prosím tě kolik toho pro sebe najedeš? kolik je to reálných peněz - vůči odvodům, DPH a daním směšné a navíc to může být politicky část mzdy - bez odvodů ;)

Vloženo
všechny cesty jsou služební  ;)

H.

soukromé cesty nejsou ty náklady, které každého trápí a tíží, ty jsou někde jinde, prosím tě kolik toho pro sebe najedeš? kolik je to reálných peněz - vůči odvodům, DPH a daním směšné a navíc to může být politicky část mzdy - bez odvodů ;)

z hlediska firmy, těch pár Kč co projedeš soukromě nestojí za řeč. Jestli stojí firmu měsíčně auto 30.000,- nebo 32.000,- tak to už je úplně podružné.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...