witt Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Nemůžu najít popis pinů na konektorech navigace SKODA DX (nefunguje - www.vwnavi.com). Potřebuji připojit HandsFree a nevím ktrý pin je mute, audio-in atd... Připojuji CK-7W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 pomůže ti tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witt Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 (editace) jo díky moc, nechtělo se mi kuchat navi z auta, vím že to tam je. Nicméně, jde mi o to, že chci připojit HF CK-7W do auta tak, aby mi fungovalo MUTE při příchozím nebo odchozím hovoru (na navi se objeví Telefon), ale co hlavně aby mi šel zvuk z repro, tedy byl spracováván pomocí zesilovače navi. Je tam i volba hlasitosti telefonu (v navi v menu audio - myslím). Ale z popisu konektoru nikde nevidím něco jako Line-In (je tam sice možnost připojit to přes AUX, ale to nechci musel bych přepínat vstup atd.... prostě ne) našel jsem tam piny s ozančením TEl+ a Tel- ale nikde jsem nenašl jestli je to ono. Pokud něco víš, budu rád za info...Ď. PS: ještě jsem se někde dočetl o přípravě na telefon, tak nevím jestli je to tam nutné... Editováno: 24. Březen 2007, autor: witt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.