Publikováno Březen 22, 200718 r Čágo bélo oktaviáni, řeším takovej malej problémek, nevím jakou barvou mám natřít nebo nastříkat zadní bubny, když dám stříbrný alu kola a barva mojí octávky je taky stříbrná. Co třeba černá barva aby vynikly ty alu? poraďte jak to máte vy, díky zdeny
Březen 22, 200718 r ja jsem delal cerny...je to asi nej http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=414269
Březen 22, 200718 r to záleží na tobě. Já jsem měl modrou, teď mám černou barvu na bubnech a ta černá je asi lepší, ale záleží, jaký máš vkus.
Březen 22, 200718 r Autor jo a lidičky, nemáte někdo zkušenosti s firmou DM Company, Na Mezi 17, Plzeň, stránky na internetu jsou www.elektrony.cz, chtěl bych tam zakoupit alu kola
Březen 22, 200718 r hod na to červenou!nebo dej nápravu s kotoučema a třmeny červený!jinak zdeny mrkni taky sem: http://www.pneuexpert.cz/hlinikove-alu-disky-kola/
Březen 22, 200718 r takže stříbrnou je asi blbost co Já bych ti radil na bubny černou. Taky jsem měl nejrve stříbrnou. Ale postupem času jsem dospěl k názoru, že to že mám v zádu bubny není třeba zvýrazňovat a naoak je třeba zvýraznit to, že máš litáky a to ti udělá ta černá. Kola ti prostě více vyniknou.
Březen 22, 200718 r Taky mám bubny na černo. Barva karoserie je caynne - bronzová metla tak ze stejny jako ja
Březen 22, 200718 r Taky mám bubny na černo. Barva karoserie je caynne - bronzová metla tak ze stejny jako ja jasný, neznám hezčí barvičku....... hlavně na sluníčku je to úplně bomba
Březen 22, 200718 r Bez ohledu na to, jakou barvu karosérie bych měl a byly by bubny, tak jedině barvu černou.
Březen 23, 200718 r Taky mám bubny na černo. Barva karoserie je caynne - bronzová metla tak ze stejny jako ja jasný, neznám hezčí barvičku....... hlavně na sluníčku je to úplně bomba moje rec
Březen 23, 200718 r mám je červený-ale to už je taky klasická pouť, tak půjdou na černo, červený zůstanou jen třmeny ve předu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.