zdeny Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Čágo bélo oktaviáni, řeším takovej malej problémek, nevím jakou barvou mám natřít nebo nastříkat zadní bubny, když dám stříbrný alu kola a barva mojí octávky je taky stříbrná. Co třeba černá barva aby vynikly ty alu? poraďte jak to máte vy, díky zdeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 ja jsem delal cerny...je to asi nej http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=414269 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 to záleží na tobě. Já jsem měl modrou, teď mám černou barvu na bubnech a ta černá je asi lepší, ale záleží, jaký máš vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 takže stříbrnou je asi blbost co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 22. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 jo a lidičky, nemáte někdo zkušenosti s firmou DM Company, Na Mezi 17, Plzeň, stránky na internetu jsou www.elektrony.cz, chtěl bych tam zakoupit alu kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 stribrna http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=338374 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Červená, pokud máš kotouče i v zadu, jinak buben bych dal černou nebo stříbrnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 hod na to červenou!nebo dej nápravu s kotoučema a třmeny červený!jinak zdeny mrkni taky sem: http://www.pneuexpert.cz/hlinikove-alu-disky-kola/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 takže stříbrnou je asi blbost co Já bych ti radil na bubny černou. Taky jsem měl nejrve stříbrnou. Ale postupem času jsem dospěl k názoru, že to že mám v zádu bubny není třeba zvýrazňovat a naoak je třeba zvýraznit to, že máš litáky a to ti udělá ta černá. Kola ti prostě více vyniknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Taky mám bubny na černo. Barva karoserie je caynne - bronzová metla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Taky mám bubny na černo. Barva karoserie je caynne - bronzová metla tak ze stejny jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Taky mám bubny na černo. Barva karoserie je caynne - bronzová metla tak ze stejny jako ja jasný, neznám hezčí barvičku....... hlavně na sluníčku je to úplně bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Bez ohledu na to, jakou barvu karosérie bych měl a byly by bubny, tak jedině barvu černou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeny Vloženo 23. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 díky moc všem za odpovědi, takže vyhrála černá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Taky mám bubny na černo. Barva karoserie je caynne - bronzová metla tak ze stejny jako ja jasný, neznám hezčí barvičku....... hlavně na sluníčku je to úplně bomba moje rec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 mám je červený-ale to už je taky klasická pouť, tak půjdou na černo, červený zůstanou jen třmeny ve předu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Kdybych měl bubny, dal bych také černou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.