Malta Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Prosím o radu, otcovi se na Favcovi odlepuje zadní plastový lem (poté co ho skalpoval o květinový ostrůvek u nás u baráku) a potřeboval bych vědět čím ho nalepit zpět. Slyšel jsem že se to dává na silikon, nemáte však někdo nějakou bližší specifikaci popř.foto té tuby? Díky za pomoc Doufám že jsem nenakrkl adminy, ale hledat jsem hledal a na Fábkách je spousta odborníků , tak proto jsem dal téma sem na Exteriér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Ideální je lepidlo na skla, opravdu drží pevně.. Zajeď někam, kde lepí skla a oni ti tam drobet kápnou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 kup si toto KENT 212. je trochu drahe ale ma tu vyhudu ze sa da oldozit a nezaschne ani po roku skladovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 uplne staci transparentny silikon , na sto percent drzi , lepil som na conbi listu nad zadnym kolesom hore , polobluk na znacke nezalezi len nech to je silikon transparentny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 tak díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.