jirkaK Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) Nic proti nikomu, ale zpět k foliím please. omlouvám se, zase jsem ujel jinam Editováno: 23. Duben 2008, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Je blbý, říkat to zrovna tady, ale o poruchovosti aut Mazda nebo Toyota, si může náš Velký koncern nechat akorát zdát. Asi tak ..ještě bych přidal jednu a asi největší nevýhodu Japončíků a to prodejnost ojetin,táta ted přemýšlel prodat tu jeho 3.letou Mazdu 6 a koupit tu novou a když zjistil kolik by za tu starou dostal tak měl málem infarkt. Jinak ten servis neni vůbec hroznej....je to po 20.000km a do 100.000km nepřelezeš pohlídku určitě přes 7.000kč...řekl bych že to vyjde tak nastejno jeko u OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 zpět k tématu Ktéré fólie jsou ty ala Sunset? Která řada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Nemyslí se tu SunSetem origo od škodovky? Kdy je folie mezi skly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) Nemyslí se tu SunSetem origo od škodovky? Kdy je folie mezi skly? Ne. Jaké fólie mám chtít od AutoskolHolešovice (z jejich nabídky), aby vypadaly jako Sunset od škody? Editováno: 24. Duben 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) Ted jsem se díval a v té faktuře z Holešovic neni napsán typ té fólie. Mám u sebe tu atest.kartu od mé OII,ale tam mi to montoval ten můj známej(ten dělá jinde) a jak vidíš sám typ folie je SUNSET(viz.obr.). Řekni jim prostě že chceš ty aby to vypadalo jako ten SunSet z originálu a oni už budou vědět. karta_atest.1.bmp karta_atest.2.bmp Editováno: 24. Duben 2008, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Nemyslí se tu SunSetem origo od škodovky? Kdy je folie mezi skly? Jak tu píšeš, tak SunSet je skutečně originální tónování skel z výroby, ale podle zkušeností některých tady nabízí firma v Holešovicích fólie, které mají vypadat jako SunSet a jelikož na Octavie v liftbacku se SunSet nenabízí, tak tohle je rozumné řešení. Vypadá to dobře, je to bezpečnostní a o dalších výhodách jako menší propustnost UV záření apod. píšou na jejich webu. Přímo v jejich nabídce jsem "SunSet fólie" nenašel a nevím, které z nich by to mohly být... možná ty Quantum. Každopádně, když jsem volal šéfovi, abych zjistil podrobnější informace a ptal se na "SunSet", tak už věděl, co myslím. Jak tu už bylo psáno, tak už s tím za nima bylo asi dost lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Chtěl bych se ještě zeptat, jaká je náročnost nainstalování těch fólií? Co vše se musí předem sundat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Jak tu píšeš, tak SunSet je skutečně originální tónování skel z výroby, ale podle zkušeností některých tady nabízí firma v Holešovicích fólie, které mají vypadat jako SunSet a jelikož na Octavie v liftbacku se SunSet nenabízí, tak tohle je rozumné řešení. Vypadá to dobře, je to bezpečnostní a o dalších výhodách jako menší propustnost UV záření apod. píšou na jejich webu.Přímo v jejich nabídce jsem "SunSet fólie" nenašel a nevím, které z nich by to mohly být... možná ty Quantum. Každopádně, když jsem volal šéfovi, abych zjistil podrobnější informace a ptal se na "SunSet", tak už věděl, co myslím. Jak tu už bylo psáno, tak už s tím za nima bylo asi dost lidí. To dělaj snad všude kde dělaj fólie a né jen v těch Holešovicích.....kamarádovi to dělali třeba když kupoval auto přímo u Klokočky v Řepích,druhej to nechal dělat někde v Počernicích atd. a jak jsme to porovnávali tak ty fólie máme stejné. Dokonce jsem to viděl v nabídce u nějaké firmy na netu.....zkusim to najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Dle mich info jsou alá VW sunset tyhle folie http://www.autoskloholesovice.cz/rcharcoal.htm Sice to na fotkach nevipadá ale prej jsou to ony. Maji asi 3 druhy odstinu te lahvove zelene sunset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Dle mich info jsou alá VW sunset tyhle foliehttp://www.autoskloholesovice.cz/rcharcoal.htm Sice to na fotkach nevipadá ale prej jsou to ony. Maji asi 3 druhy odstinu te lahvove zelene sunset Od koho máš to info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Dle mich info jsou alá VW sunset tyhle foliehttp://www.autoskloholesovice.cz/rcharcoal.htm Sice to na fotkach nevipadá ale prej jsou to ony. Maji asi 3 druhy odstinu te lahvove zelene sunset Jo, to by mohly být ony. Než jsem kontaktoval šéfa, tak jsem mluvil s pracovníkem a ten říkal, že by to mohly být buď ty Quantum nebo UP, ale přesně nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) Daval jsem na auto AP 35 a kdyz stojim s autem vedle origo sunsetu, tak neni poznat rozdil... ale mam johnson - alespon myslim. Ted to budu resit u druheho auta - musim udelat komplet folie kvuli prckovi a nveim jestli predek 35 a zadek 50 nebo cely 35?! Co myslite? Editováno: 24. Duben 2008, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Od koho máš to info? Jsem tam volal a ptal se na to A rikali mi i ze maji dokonce 3 druhy (odstiny) te zelene SUNSET Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Měl bych takovej dotaz - platí ten atest na folie i v zahraničí? Třeba takovým Německu? Nikdy jsem je neměl, tak o tom moc nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Zítra ti to nafotim v reálu a dám to sem.Tady zatim foto z katalogu....přesně tak to vypadá,akorát ve skutečnosti je to kapku tmavší. Ahoj muzes sem tedy dat fotky v realu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 21. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Měl bych takovej dotaz - platí ten atest na folie i v zahraničí? Třeba takovým Německu?Nikdy jsem je neměl, tak o tom moc nevím. Driv jsem pred hranicema stahoval vsechny okynka, ted uz to neresim, ale snad by mel platit pokud mas ty do tech 35 propustnosti, ted me ale nekamenujte pze to nevim urcite. Kzdopadne nikdy zadny problem a to jezdim do NDR dost casto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Ježiš já zas zapoměl na ty fotky proboha.....sorry .....měl jsem ted hafo práce a starostí kolem a úplně mi to vypadlo. Zítra ve dne to hned nafotim a šoupnu to sem. Sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 takto vypadá moje práce na mém autí, myslím že to vypadá vecice zdařile nikde ani bublinka asi je to tím že to nedělám poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 hezké, hezké, jak dlouho si to dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 taky se mi to libi!Pán je šikulka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 takto vypadá moje práce na mém autí, myslím že to vypadá vecice zdařile nikde ani bublinka asi je to tím že to nedělám poprvé Jaké fólie a s jakou propustností jsi použil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 v zadu je originál sunset tak jsem na to dal 40 procen stejně jako v předu ale toto je ještě foto než jsem dal světlý interiér, problém na hranicích ani nikde jinde nebyl nikdy okna nestahuju jen ze začátku jsem měl strach,mám i homologační nálepky. Práce trvala asi tak 4 - 5 hodin jelikož jsem vyndaval okna ven aby to bylo tak jak to má být prostě jsem si s tím hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 sice ne O2 ale také ukázka mojí práce. Dnes jsem udělal další O2 fotky dám večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.