Přejít na obsah

(Auto)fólie

Octavian1

Doporučené příspěvky

Dneska jsem si prohlížel orig. sunset na Superbu a Touaregu a ten je o něco světlejší a víc do zelena než ty folie, takže z těch Holešovic to určitě nedopasujou do sunsetu, ale líbí se mi to i tak, nemusí to být přesně jako sunset.

Je to vidět i na té foto že máš jiný odstín.......mě to ze sunsetem sedí k nerozeznání......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to vidět i na té foto že máš jiný odstín.......mě to ze sunsetem sedí k nerozeznání......

I na Aurisu? To by pak bylo divný, že by každýmu dali něco jinýho a asi bych si to s nima vyříkal. Ještě tam měli slabší zelený folie, ale to bylo asi až moc slabý, tak nevím.

Jinak fotka ještě trochu zkresluje. Na týhle je to zelený zabarvení možná vidět líp. Objektiv to nedokáže zachytit tak jako lidský oko. Zvlášť ten můj.

Dneska jsem ještě koukal na sunset novýho Superbu a u toho mi připadalo, že už to neměl tak silně do zelena jako jeho předchůdci. Asi to taky po čase mění a není pořád stejný.

Editováno: , autor: ViktorMPI
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Dobrý den,chtěl bych si pořídit na boční skla tmavé fólie,jelikož mám O2 kombi s přepážkou a zatmavenými bočními okýnky v zavazadlovém prostoru tak bych chtěl,aby tato linie pokračovala i dopředu,minimálně na zadní dveře.Vypadá to lépe a fólie i částečně zabrání průniku slunečních paprsků.Chtěl bych se zeptat,jakou značku fólií zvolit,jaké jsou zkušenosti s nimi,hlavně trvanlivost.Je to přece jen fólie.Nepoškrábe se to stahováním oken a tak?A dále jak je s nimi kdo spokojený a na kolik to přibližně vyjde.Děkuji

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,chtěl bych si pořídit na boční skla tmavé fólie,jelikož mám O2 kombi s přepážkou a zatmavenými bočními okýnky v zavazadlovém prostoru tak bych chtěl,aby tato linie pokračovala i dopředu,minimálně na zadní dveře.Vypadá to lépe a fólie i částečně zabrání průniku slunečních paprsků.Chtěl bych se zeptat,jakou značku fólií zvolit,jaké jsou zkušenosti s nimi,hlavně trvanlivost.Je to přece jen fólie.Nepoškrábe se to stahováním oken a tak?A dále jak je s nimi kdo spokojený a na kolik to přibližně vyjde.Děkuji

Kvalitní fólie se nepoškrábe. Já mám perfektní zkušenost s touto firmou Jinak ta zadní fólie co je tam kvůli N1 je neprůhledná, takže ve stejném duchu asi nebudeš pokračovat dále, ale může to být hodně podobné. Já jsem si např. nechal ty neprůhledné fólie strhnout, byť je to porušení vyhlášky na což jim se** a nalepit místo nich hodně zatmavené, ale přece jen průhledné. Daleko lépe se s tím potom couvá a vyjíždí z řady. Z venku to nikdo nemá šanci poznat.

Cena za celé auto je někde kolem 5-7000,- podle toho jestli potřebuješ fakturu :) Okna přitom vyndavají, takže nalepení je skutečně kvalitní.

A ještě jedna věc...pokud máš strach z vyhlášek, policajtů apod. bylo by lepší pořídit fólie s homolagací, což tato firma rovněž umí, ale potom zapomeň na to, že by ta okna byla tak moc zatmavená. Vyhláška totiž nějak upravuje jak moc mohou být ty fólie neprůhledné :(

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

kluci ted jedu z stk jen iformatyvně sem se ptal jak je to s foliema na bočnich oknech z duvodu že za měsic mně čeka první kontrola meho autička a technik co tam zrovna byl tak by mně to donutil srhat z duvodu že octavky maj tonovaný skla z vyroby tak to znamena že na předních bočnich oken nesmy byt žadna zatmavovaci folie a to ani z atestem omluvte chybi ale sem ztoho rozhozenej :feve: :feve:

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...
Kdyby jste někdo potřebovali info o fóliích neváhejte se na mě obrátit, provozuji www.magicfol.cz .

díval jsem se i na tvoji stránku...nemáš nějakou galerii? Jakej je rozdíl mezi HP, NFC a PLT apod...Chci sáhnout nejspíš po té "pětce".

Odkaz ke komentáři

vzhledem k univerzálnosti použití fólií bych tenhle dotaz dal do tématu o nich. Nicméně už jsem se koukal do vyhledavače a jediná reference na tuhle firmu je v podstatě jen od jejího provozovatele. Tak jestli máš pochybnosti, obrať se radši někam, kde je to prověřený.

Odkaz ke komentáři

vzhledem k univerzálnosti použití fólií bych tenhle dotaz dal do tématu o nich. Nicméně už jsem se koukal do vyhledavače a jediná reference na tuhle firmu je v podstatě jen od jejího provozovatele. Tak jestli máš pochybnosti, obrať se radši někam, kde je to prověřený.

jj vím..chtěl jsem to tam dát...ale zas na druhou stranu by tam moc lidí nekouklo třeba, víš?!

Jo a díky..

Odkaz ke komentáři

Já za sebe můžu doporučit Autosklo Holešovice.

jj o těch holešovicích jsem četl. Já chci auto svěřit. www.trieste.cz no a člověkem s kterým jsem mluvil od magicfolu, tak říkal, že s němi spolupracují. Tak jsem se ptal, jestli někdo něco neví ;)

Odkaz ke komentáři

Nevím jak je to z životností, ale fa trieste dává záruku 2 roky na práci a 7 let na fólie...

ale jak je to s polskýma fóliema, tak to nevím :D

!!!!!!!!!!!z životností!!!!!!!!!!

omluva, nevím na co jsem myslel :D asi jsem si zapomněl říct "s kým čím"

takže po opravě s životností ;)

Odkaz ke komentáři

Já mám záruku doživotní lol:p Na folie.. bylo mi řečeno při předání, že jak se začne někde něco (bublinky,loupat,blednout) tak se mám ozvat a pořeší se. Je to tuším i na té kartičce co jsem dostal typ záruky: doživotní.

Folie jsou SunTek. TeĎ v zimě docela k ničemu.

Odkaz ke komentáři

Já mám záruku doživotní lol:p Na folie.. bylo mi řečeno při předání, že jak se začne někde něco (bublinky,loupat,blednout) tak se mám ozvat a pořeší se. Je to tuším i na té kartičce co jsem dostal typ záruky: doživotní.

Folie jsou SunTek. TeĎ v zimě docela k ničemu.

taky mám sunteky...ale upřímně mi je jedno jestli 7 nebo doživotí...Pochybuji, že to auto tak dlouho budu mít lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...