Květen 2, 201114 r ja mam 51kW vyladenou na cca 100 koniku a jede pekelne, se serii se to neda srovnat
Květen 2, 201114 r jo tak, no tak když sem měl na palubáku 4.5l tak realita byla asi těch 6.5 l asi páč to žralo jak protržený
Květen 5, 201114 r Co to znamená že je turbo s otokem?? díky to netusim, turbo s otokem - to jsem jeste neslysel
Květen 5, 201114 r jinak turbo s obtokem, neboli s obtokovym ventilem, nebo s WG (wastegate) je turbo, ktere nema variabilni geometrii lopatek
Květen 5, 201114 r WG - obtok - snizeni plniciho tlaku tak, ze se otevre obtokovy ventil - geo lopatek se nemeni VGT - variabilni geo lopatek - plnici tlak se koriguje zmenou geometrie lopatek 1.4 TDI (vsechny verze krome 59kW s DPF) ma turbo s WG
Květen 5, 201114 r Aha, a které turbo je nejlepší?? dříve jsem čet že se dá provést u turba takzv. Bypas kdy se zvííší tlak turba, kdysi jsem měl golfa 1.6TD a na turbo jsem našrouboval šroub a zdálo semi že to táhlo lépe.
Květen 5, 201114 r Aha, a které turbo je nejlepší?? dříve jsem čet že se dá provést u turba takzv. Bypas kdy se zvííší tlak turba, kdysi jsem měl golfa 1.6TD a na turbo jsem našrouboval šroub a zdálo semi že to táhlo lépe. lepsi/horsi to se neda rict, s VGT se da lepe regulovat prubeh plneni, ale spolehlivejsi je zase WG - nezasira se regulace
Květen 5, 201114 r kdysi jsem četl že se provádí bypas turba že se zvedne plnící tlak turba, ale to jsem čet že jde u motorů TD, tak by mě zajímalo jestli to jde i u TDi
Květen 5, 201114 r kdysi jsem četl že se provádí bypas turba že se zvedne plnící tlak turba, ale to jsem čet že jde u motorů TD, tak by mě zajímalo jestli to jde i u TDi o tom nic nevim, tohle ja resim CHIPEM
Květen 5, 201114 r a jinak to ani nepujde, RJ motoru si hlida aktualni plnici tlak a kdyz prekroci naprogramovanou hranici, nasleduje nouzak
Květen 5, 201114 r jasný, já jenom že jsem o tom čet tak sem se optal. jinak zejtra si pro ni pojedu asi. Tak jsem zvědavej.
Květen 9, 201114 r Takže fabii už mám doma, má najeto 219 tis km a nějaké drobné, auto až na drobné škrábance pěkné, dle servisky servisované do 212.500 km a další servis bude při 227.500 km , chtěl bych se zeptat jaké jsou intervaly výměny rozvodů u motoru, dle servisky byli měněny při 162800km tak by mě zajímalo kdy bude jejich čas výměny? děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.