lubos01 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Vleze se do kufru O2 hluboký kočárek? Nechce se mě do combi, ale jestli to jinak nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 V pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Vem kočárek a stav se u dealera.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 jj vejde, ten kufr je myslím stejný jen u combi vyšší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Vem kočárek a stav se u dealera.. vem metr a kočárek nech klidně doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 metr snese všechno, kočárek bude sichr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 No jasně, naloží prcka a pojedou se podívat na pořádný káry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos01 Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Dík za info. Celkem mě pobavila představa, jak by se asi tvářil dealer, kdybych mu do napucované káry začal cpát kočárek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 nez jsem mel dostat sluzebaka superba, tak jsem poslal pritelkyni s kocarkem k dealerovi a pry byl velmi ochotny skladat, nakladat a vykladat kocarek - je sice fakt, ze mu nerekla, ze uz nej toho supa nekoupime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Řekl bych, že jakmile dealer vycítí, že na možnosti zda se vejde kočárek, závisí koupě auta, tak se určitě bude snažit ho tam nějak dostat..a rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Combi má jednu výhodu. Kočárek tam dám komplet aniž bych ho musel rozkládat Kočárek Inglesina Magnum. A další výhoda k dítěti potřebuješ příslušenstvý a to zabere sakra místa, pak ješte časem druhý dítě a rázem pro staršího vezu kolo(na střechu je zbytečně malý a pokud nedam roletu tak se tam vejde ok) a pro mimi kočarek a kurf se plní a plní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Vzhledem k tomu, že mám 8měsíčního prcka, tak vřele doporučuji combi a nejlépe s mříží oddělující zavazadlový prostor. Vždy když jedeme pryč na víkend, kufr zaplníme tak, že není vidět zpětným zrcátkem ven. Kočárek je bohužel jenom jedna věc ze sta a to už máme jenom skládací golfky. Takže radím combíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 No, teď už je na combi pozdě jak jsem četl o osmiměsíčním prckovi a mříži,tak jsem si vybavil,jaký je to asi raubíř,když musí být v autě za mříží ale není, je to jen kvůli věcem..jsem si ale oddechl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 No, teď už je na combi pozdě jak jsem četl o osmiměsíčním prckovi a mříži,tak jsem si vybavil,jaký je to asi raubíř,když musí být v autě za mříží ale není, je to jen kvůli věcem..jsem si ale oddechl Vzhledem k tomu, že zlobí víc a víc, tak tu mříž využijeme asi jinak. Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.