Přejít na obsah

lubos01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lubos01

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Snake neváhej a jdi do 1.8 TSI, můžu jen doporučit. Něco málo o 1.8 TSI jsem napsal v tomto vláknu.
  2. Něco málo o 1.8 TSI v tomto vláknu.
  3. Slabina bude podle mě ve spotřebě...(bude hodně hodně podobná 2.0 TFSI) prvních 100 km byla 11l, teď (cca 600 km) je 7,1. Stejně jako moje fabia 1.4 MPi 50KW.
  4. Takže jak jsem slíbil foto motoru. Jestli chcete nějaké detaily, tak stačí říct co mám nafotit. Zatím jsem se tím moc nesvezl, ale po víkendu vám pár slov napíšu. Jezdím i s Mazdou6 2.2 (nebo tak nějak) turbodiesel tak aspoň to srovnám. Na první dojem je to živější a tvrdší.
  5. Udělám to hned jak budu moci, což bude tak v půli července. Auto sice vyrobí už na začátku července, ale já jedu, konečně, na dovolenou. Jak se vrátím, přepřáhnu a vyfotím.
  6. Tak jsem to udělal. Teď už jen počkat cca měsíc a můžu se považovat za plnohodnotného člena tohoto spolku Škoda Octavia 1.8 TSI 118 kW Elegance Barva: zelená Island metalíza Aktivní hlavové opěrky Kola 16“ LYRA Light Assistant, vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním, senzor aut. spouštění stěračů Maxi DOT Paket Safety Rádio Stream Parkovací senzory vzadu Vyhřívané trysky ostřikovačů Zadní stěrač Construct
  7. Už jste s tím motorem někdo jel? Třeba v A3? Nevíte jak je na tom s poruchovostí?
  8. Ale budou, třeba 2.0 TDi má sice nižší výkon, ale výrazně vyšší krouťák. Navíc je příznivější spotřeba a pro některé je nafta záležitost světonázoru. Tak za měsíc jim pošlu objednávku
  9. Dík za vyčerpávající info.
  10. Jestlil to teda byl dotaz ke mě, tak výhoda je, že slovenští účastníci vzdělávací akce neplatí tolik poplatků, čiže já potom dostanu více korun a v napjatém rozpočtu na vzdělávání je každá koruna dobrá. Bankovní poplatek zkrátka zaplatím jenom jednou a jelikož většina bank má stropy na poplatky tak se to vyplatí.
  11. Pravda ani moc ne, ale kde jinde najdeš tolik zkušených a informačně sdílných lidí? A když se tu rozebíral hokej, tak snad se toho tolik nestalo I když hokej má velkou spojitost. Škoda rulezz.
  12. Ahoj, potřebuju vědět, jaká banka je poplatkově nejlepší na převod korun ze Slovenska do Česka. Uvažuju, že si otevřu na Slovensku účet, fakturovat z ČR, sbírat peníze na účtu v SR a pak budu peníze převádět jednorázově. Klidně konverzí přes eura. Určitě to tady už někdo řešil, tak mě zajímá jak to udělat s nejmenší ztrátou. Díky.
  13. Taky se mě to nezdálo, nicméně už je to venku a každý se může podívat na web jak to vlastně je. Jako víceméně laik bych řekl, že to není tmpi
  14. V příštím týdnu proběhne v dealerské síti školení na téma nových motorů. Sice všude píšou, že 1.8 T má být TFSI z Maďarska, ale dle mých informací to má být snad TMPI Značené to má být jen Ti. Nechám se překvapit co z toho nakonec bude.
  15. Já jsem o Scoutu uvažoval, ale mám dojem, že je cenově poněkud mimo. Je to sice 4x4, ale cenově velice blízko subaru. A tam to 4x4 je o něčem jiném. Je pravda, že scoutem jsem se ještě nesvezl, takže nemůžu posoudit chování 4x4, ale stejně teď to není na čem zkoušet a na Lysou horu (v Beskydech, nyní přes metr sněhu) mě nepustí. Když jsem o Scoutu uvažoval, tak jsem si říkal: - jezdím často do hor - líbí se mi - se 4x4 se dá jezdit ostřeji do zatáček - je drahý, ale tak moc jsem nečekal - nemá uzávěrku mezinápravového diferenciálu - taky mě zklamal pseudo hliníkový kryt - počkám si na 1.8 TFSI Takže počkám a když se potvrdí informace o to motoru, tak se na Scouta vyprdnu a koupím si combi s 1.8 TFSI.
×
×
  • Vytvořit nový...