Mad_Boxs Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Mám VAG kabel s optočleny K+L a při komunikaci s jednotkou motoru mi po nastartování motoru nejede, občas komunikace jede a po 2 sekundách vypadne, někdy se ani nespojí. Při vyplém motoru v pohodě. Komunikace s ostatními jednotkami je bezproblémová i při nastartovaném motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Mám VAG kabel s optočleny K+L a při komunikaci s jednotkou motoru mi po nastartování motoru nejede, občas komunikace jede a po 2 sekundách vypadne, někdy se ani nespojí. Při vyplém motoru v pohodě. Komunikace s ostatními jednotkami je bezproblémová i při nastartovaném motoru. optocleny su najpomalsie a najnespolahlivejsie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 mám ten samý problem.Mě se nespojí vag po nastartovaném motoru nikdy.Pouze při zapnutém klíčku bez motoru je vše ok. Také by mě zajímalo jestli je to kabel (mimochodem ten jsem dostal a nevím vůbec co je to zač-je to OBDII a na konci ma RS232) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 najdolezitejsie je to, co je vo vnutri ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 tak jsem to rozebral a jsou tam!Optočleny.Takže to asi s timto kabelem můžu zabalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.