Přejít na obsah

Mad_Boxs

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

844 zobrazení profilu

Oznámení Mad_Boxs

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Chtěl bych se zeptat, snižoval jste někdo hlavu u AEE? Má to význam? O kolik lze snížit? Jde mi o to že chystám sundání hlavy a zabroušení ventilů tak si říkám že bych jí rovnou nechal přebrousit.
  2. Právě že ne. prostě to auto nesvítilo a nesvítí. Tak se právě ptám, jestli někdo neví o nějakém triku nebo něčem. Prostě s tím autem je v noci celkem problém jet, pokud za někým jedu a mám potkávačky tak prostě skoro nevidím.
  3. Mám problém se světly u O1. na technické je seřídili, ale svítí jen pár metrů před auto takže v noci skoro nic nevidím a jakmile zapnu dálkový tak to zas svítí tak šíleně nahoru že spíš svítím na veverky na stromech. Světla jsem čistil, ale moc to nepomohlo. Máte někdo podobný problém?
  4. Nojo ale ty repráky jsu vpodstatě stejný, jen se liší tím že maj oddělené výškáče.
  5. A co toto? http://www.alarmtuning.cz/reproduktory/red...-165mm-q451.htm
  6. No bohužel mé toho už moc nezahrajou, Rozpadla se mi guma držící membránu. Tak hledám nějakou náhradu. Proaď nějaké levné, nechci zas nic extra.
  7. Díky, někde jsem četl něco o velikosti magnetu, tak právě nevím. Jen by mne zajímalo jak budou hrát za takovouhle tesco cenu.
  8. Máte někdo zkušenost s těmito repro? Vejdou se do předních dveří u O1? http://www.autokap.cz/obchod/ozvuceni/inde...s=2&id=2049
  9. Mad_Boxs

    Zámek dveří

    procházel jsem diskuze.. a narazil na tudle z dřívějška.. jak se oteplilo tak to v poho funguje... asi to má nějakou návaznost na teplotu pod 5°C Tohle mi dělají zadní levé dveře, dokážu to zamknout na safe jen tímto postupem : při vystupování cvaknu na vnitřní zamykání - auto zamkne na první lock - zabouchnu dveře a pak dálkáčem zamknu a ono se to zamkne na safe a rozbliká. Když jsem to hledal , tak jsem narazil na chybějící pružinku na zámku, která drží vyskakovací čudlík od zamykání v definované poloze ON-OFF.Při zamykání nebo odemykání se tento čudlík mírně vrátí a tím to rozpojí jeden z mikrospínačů v zámku.(pokud tam chybí tato pružinka) to vysvětluje tu tepelnou závislost, když je teplo tak to jde lehčeji.
  10. Mad_Boxs

    Žhavení

    Prosím vás, kdy by se mělo spínat žhavení u Oktávky? Je mi to takové podezřelé, po zapnutí klíčku kontrolka žhavení jen na chvíli blikne. Po nastartování mi pak sepne relé žhavení a začne to žhavit až u nastartovaného motoru, žhavení se po chvíli vypne, ale kontrolka při tom nesvítí.
  11. A spínají ti ventilátory(vpředu) když se ohřeje motor? Pokud ne tak je to jednotkou dochlazování. Taková malá krabička umístěná někde pod baterkou. Když jsem tu krbičku rozebral tak jsem zjistil že tam jsou dvě relé pro ventilátory, když jsem je ručně sepnul tak se rozběhly větráky. Nakonec jsem zjistil že porblém byl v napájení mikroprocesoru. Bohužel jsem nenašel kde je origo zdroj 5V pro uProc. tak jsem tam přiletoval 5V stabilizátor. Jako vstup je 12V ze vstupního konektoru a jeho výstup je připojen přímo na procesor. A už mi klima i ventilátory běží v pohodě.
  12. Jak je to s climatronicem. Kdy se spouští kompresor? V AUTO jede furt nebo se zapíná dle potřeby?
  13. Problém vyřešen. Prostě se v jednotce dochlazování stalo něco se zdrojem 5V pro procesor. Tak jsem tam přiletoval 5V stabilizátor vstup 12V(Ty jsem našel na tom vstupním konektoru) a výstup je přímo na procesor. A už to klimuje. A dokonce se spínaj i větráky na chladiči který taky zřejmě nefungovaly.
  14. Vypadá to na jednotku dochlazování, na procesoru nikde nemůžu najít 5V. Když skusím ručně sepnout relátka a když sepnu jedno relé tak se nic neděje, a když sepnu druhé tak se oba větráky roztočí.
  15. Pojistky OK. ECON je vyplý. Když jsem to napojil na VAG tak blok1 hodnota1 = 0 N25 není odpojena Klapky se uvnitř přestavují. Když jsem přivedl napětí přímo na magnetickou spojku tak sepla, ale automaticky se nesepne. A když si najdu ve VAGU ten blok s napětími tak poslední je 0. je to normální?
×
×
  • Vytvořit nový...