malec Vloženo 9. Duben 2007 Vloženo 9. Duben 2007 zdar, čtu a koukám, že je tady pár borců z Brna, měl bych na Vás takovej malej dotaz - jedu zejtra do Brna do jedný firmy, a jako adresu mi zadali IG WATTTEUW ČR Vídeňská 231/130 nemá náhodou někdo z vás tušení, kde by to mělo přesně bejt? na mapě sem to našel, ale nejsem si dvakrát jistej - podle toho, co jsem našel by to mělo být proti centrálnímu hřbitovu předem díky za radu a omlouvám se za příspěvek mimo diskuzi zdarec Citovat
Dalibor Vloženo 9. Duben 2007 Autor Vloženo 9. Duben 2007 zdar,čtu a koukám, že je tady pár borců z Brna, měl bych na Vás takovej malej dotaz - jedu zejtra do Brna do jedný firmy, a jako adresu mi zadali IG WATTTEUW ČR Vídeňská 231/130 nemá náhodou někdo z vás tušení, kde by to mělo přesně bejt? na mapě sem to našel, ale nejsem si dvakrát jistej - podle toho, co jsem našel by to mělo být proti centrálnímu hřbitovu předem díky za radu a omlouvám se za příspěvek mimo diskuzi zdarec je to přesně tak, je to naproti centrálce, pravděpodobně v novým Bussiness parku (nic jinýho tam není) Citovat
malec Vloženo 9. Duben 2007 Vloženo 9. Duben 2007 zdar,čtu a koukám, že je tady pár borců z Brna, měl bych na Vás takovej malej dotaz - jedu zejtra do Brna do jedný firmy, a jako adresu mi zadali IG WATTTEUW ČR Vídeňská 231/130 nemá náhodou někdo z vás tušení, kde by to mělo přesně bejt? na mapě sem to našel, ale nejsem si dvakrát jistej - podle toho, co jsem našel by to mělo být proti centrálnímu hřbitovu předem díky za radu a omlouvám se za příspěvek mimo diskuzi zdarec je to přesně tak, je to naproti centrálce, pravděpodobně v novým Bussiness parku (nic jinýho tam není) díky za pomoc pane zatim Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.