Přejít na obsah

Hledám foto žlutých octavii se zrazu

Lube

Doporučené příspěvky

trochu odbočím - sháním delší dobu přesně takové decentní prodloužení střechy,jak má ta žlutá kráska výše - nevíte o nějakém, Milotec je moc vyfouklý a o jiným kromě toho z autodoplňků nevím, tohle je přesně to, co bych chtěl sehnat - jenže neumím laminovat, jinak bych ho už dávno měl, tak zkuste chlapi pomoct - po dodání prodloužení daruji za dobrý tip na výrobce lahev dobré jemně medové domácí slivovice ..... ;)

tady máš to prodloužení, a očekávám, že budeš po mě chtít tu adresu, abys mi poslal tu slivivici.... :D

http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...octavia-s300381

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

trochu odbočím - sháním delší dobu přesně takové decentní prodloužení střechy,jak má ta žlutá kráska výše - nevíte o nějakém, Milotec je moc vyfouklý a o jiným kromě toho z autodoplňků nevím, tohle je přesně to, co bych chtěl sehnat - jenže neumím laminovat, jinak bych ho už dávno měl, tak zkuste chlapi pomoct - po dodání prodloužení daruji za dobrý tip na výrobce lahev dobré jemně medové domácí slivovice .....           ;)

tady máš to prodloužení, a očekávám, že budeš po mě chtít tu adresu, abys mi poslal tu slivivici.... :D

:palec2: ač věřím, že bych Ti udělal radost lahví slivovice, nejsi "vítěz", o tomhle už dávno vím, ale rád bych právě to prodloužení, připomínající samolepku,vůbec neodstává od skla, a jak píše Badys, je to možná starší Milotec - ale na nový okna bez lišt, tak vyřazení z výroby nechápu?? A to bych moooc chtěl ... :wallbash:

Editováno: , autor: Mara53
Odkaz ke komentáři

trochu odbočím - sháním delší dobu přesně takové decentní prodloužení střechy,jak má ta žlutá kráska výše - nevíte o nějakém, Milotec je moc vyfouklý a o jiným kromě toho z autodoplňků nevím, tohle je přesně to, co bych chtěl sehnat - jenže neumím laminovat, jinak bych ho už dávno měl, tak zkuste chlapi pomoct - po dodání prodloužení daruji za dobrý tip na výrobce lahev dobré jemně medové domácí slivovice .....           ;)

:palec2: ač věřím, že bych Ti udělal radost lahví slivovice, nejsi "vítěz", o tomhle už dávno vím, ale rád bych právě to prodloužení, připomínající samolepku,vůbec neodstává od skla, a jak píše Badys, je to možná starší Milotec - ale na nový okna bez lišt, tak vyřazení z výroby nechápu?? A to bych moooc chtěl ... :wallbash:

vůbec jsi mi neudělal radost, ale je fakt, že znám jen Milotec-současný, a to co jsem ti poslal v odkazu-ale jinou tenkou šlupku ne. -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...