Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

4Lube Ta kola jsou cool :palec2:

hm ale mýt ty tvoje 18" DEZENTY to by bylo ještě lepší. :palec2:

No jo,ty ale už asi nikdo nesežene.Acar je už nenabízí. ;)

AEZ nabící novinku-Phoenix :palec2:

http://www.alcar.cz/4265_CZ

• Autor

šak by nemuseli béjt nové <_<

Upraveno od Lube

šak by nemuseli béjt nové <_<

Přál bych Ti je sehnat,ale moc tomu nevěřím.S parametry na koktu jich asi moc nejezdí.

• Autor

Přál bych Ti je sehnat,ale moc tomu nevěřím.S parametry na koktu jich asi moc nejezdí.

že sem si je nenechal ty Dezenty 17" :blbec:

• Autor

tak více fotek by nebylo,jenom dvě.

poslal sem ti mejla.....prisel ti??s tema okoukanyma octama? ;)

No nevíte opravdu kde sehnat mřížku co má ta žlutá na začátku!

trochu odbočím - sháním delší dobu přesně takové decentní prodloužení střechy,jak má ta žlutá kráska výše - nevíte o nějakém, Milotec je moc vyfouklý a o jiným kromě toho z autodoplňků nevím, tohle je přesně to, co bych chtěl sehnat - jenže neumím laminovat, jinak bych ho už dávno měl, tak zkuste chlapi pomoct - po dodání prodloužení daruji za dobrý tip na výrobce lahev dobré jemně medové domácí slivovice ..... ;)

tady máš to prodloužení, a očekávám, že budeš po mě chtít tu adresu, abys mi poslal tu slivivici.... :D

http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...octavia-s300381

ještě dodávám, má to jen jednu chybu, je si o mnoho hezčí, ale taky jednou tak drahé... :blbec:

to neni ona, mam za to že to prodloužení dělal milotec,ale už není v nabídce...

to neni ona, mam za to že to prodloužení dělal milotec,ale už není v nabídce...

ale v každém případě vypadá lépe mež Milotec, leč ta cena... a tak mi tem milotec musí stačit :D

trochu odbočím - sháním delší dobu přesně takové decentní prodloužení střechy,jak má ta žlutá kráska výše - nevíte o nějakém, Milotec je moc vyfouklý a o jiným kromě toho z autodoplňků nevím, tohle je přesně to, co bych chtěl sehnat - jenže neumím laminovat, jinak bych ho už dávno měl, tak zkuste chlapi pomoct - po dodání prodloužení daruji za dobrý tip na výrobce lahev dobré jemně medové domácí slivovice .....           ;)

tady máš to prodloužení, a očekávám, že budeš po mě chtít tu adresu, abys mi poslal tu slivivici.... :D

:palec2: ač věřím, že bych Ti udělal radost lahví slivovice, nejsi "vítěz", o tomhle už dávno vím, ale rád bych právě to prodloužení, připomínající samolepku,vůbec neodstává od skla, a jak píše Badys, je to možná starší Milotec - ale na nový okna bez lišt, tak vyřazení z výroby nechápu?? A to bych moooc chtěl ... :wallbash:

Upraveno od Mara53

trochu odbočím - sháním delší dobu přesně takové decentní prodloužení střechy,jak má ta žlutá kráska výše - nevíte o nějakém, Milotec je moc vyfouklý a o jiným kromě toho z autodoplňků nevím, tohle je přesně to, co bych chtěl sehnat - jenže neumím laminovat, jinak bych ho už dávno měl, tak zkuste chlapi pomoct - po dodání prodloužení daruji za dobrý tip na výrobce lahev dobré jemně medové domácí slivovice .....           ;)

:palec2: ač věřím, že bych Ti udělal radost lahví slivovice, nejsi "vítěz", o tomhle už dávno vím, ale rád bych právě to prodloužení, připomínající samolepku,vůbec neodstává od skla, a jak píše Badys, je to možná starší Milotec - ale na nový okna bez lišt, tak vyřazení z výroby nechápu?? A to bych moooc chtěl ... :wallbash:

vůbec jsi mi neudělal radost, ale je fakt, že znám jen Milotec-současný, a to co jsem ti poslal v odkazu-ale jinou tenkou šlupku ne. -_-

A jak to dopadlo s tou maskou? Uz vite nekdo co to je za tahokov?

A jak to dopadlo s tou maskou? Uz vite nekdo co to je za tahokov?

Tak to by mě taky zajímalo!!! :aggressive:

Bodlo by i nějaké foto interiéru :clap:

To by chtělo vidět jak jsou velká ty oka???

To by chtělo vidět jak jsou velká ty oka???

u tech co jsem dal do odkazu to je 30x10

• Autor
To by chtělo vidět jak jsou velká ty oka???[/quot

Tady to téma je o něčem jiném,ne o nějaké masce. Kdyžtak si založte svý téma.

post-2893-1175961008_thumb.jpg

post-2893-1175961132_thumb.jpg

Upraveno od Lube

To by chtělo vidět jak jsou velká ty oka???[/quot

Tady to téma je o něčem jiném,ne o nějaké masce. Kdyžtak si založte svý téma.

[/quote

tak uz ji mas doma?? :palec2: ...

• Autor

Ještě ne, čekám až mu dovezou auto ze salonu. Vypadá to na toho 20.4.

post-2893-1175963264_thumb.jpg

Ještě ne, čekám až mu dovezou auto ze salonu. Vypadá to na toho 20.4.

Tudle zlutou krasavici budes mit ?

• Autor
:palec2: Jo budu.Ale dneska jsem byl na srazu, v Brně, tam jsem viděl dvě žlutý RS, ale zdálo se mi, že měli úplně jinou barvu. Takovou světlejší.

post-2893-1175965965_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.