mikl Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 4Lube Ta kola jsou cool hm ale mýt ty tvoje 18" DEZENTY to by bylo ještě lepší. No jo,ty ale už asi nikdo nesežene.Acar je už nenabízí. AEZ nabící novinku-Phoenix http://www.alcar.cz/4265_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) šak by nemuseli béjt nové Editováno: 28. Březen 2007, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 šak by nemuseli béjt nové Přál bych Ti je sehnat,ale moc tomu nevěřím.S parametry na koktu jich asi moc nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Přál bych Ti je sehnat,ale moc tomu nevěřím.S parametry na koktu jich asi moc nejezdí. že sem si je nenechal ty Dezenty 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 tak více fotek by nebylo,jenom dvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 poslal sem ti mejla.....prisel ti??s tema okoukanyma octama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 No nevíte opravdu kde sehnat mřížku co má ta žlutá na začátku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 trochu odbočím - sháním delší dobu přesně takové decentní prodloužení střechy,jak má ta žlutá kráska výše - nevíte o nějakém, Milotec je moc vyfouklý a o jiným kromě toho z autodoplňků nevím, tohle je přesně to, co bych chtěl sehnat - jenže neumím laminovat, jinak bych ho už dávno měl, tak zkuste chlapi pomoct - po dodání prodloužení daruji za dobrý tip na výrobce lahev dobré jemně medové domácí slivovice ..... tady máš to prodloužení, a očekávám, že budeš po mě chtít tu adresu, abys mi poslal tu slivivici.... http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...octavia-s300381 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 ještě dodávám, má to jen jednu chybu, je si o mnoho hezčí, ale taky jednou tak drahé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 to neni ona, mam za to že to prodloužení dělal milotec,ale už není v nabídce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 to neni ona, mam za to že to prodloužení dělal milotec,ale už není v nabídce... ale v každém případě vypadá lépe mež Milotec, leč ta cena... a tak mi tem milotec musí stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 (editace) trochu odbočím - sháním delší dobu přesně takové decentní prodloužení střechy,jak má ta žlutá kráska výše - nevíte o nějakém, Milotec je moc vyfouklý a o jiným kromě toho z autodoplňků nevím, tohle je přesně to, co bych chtěl sehnat - jenže neumím laminovat, jinak bych ho už dávno měl, tak zkuste chlapi pomoct - po dodání prodloužení daruji za dobrý tip na výrobce lahev dobré jemně medové domácí slivovice ..... tady máš to prodloužení, a očekávám, že budeš po mě chtít tu adresu, abys mi poslal tu slivivici.... http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...octavia-s300381 ač věřím, že bych Ti udělal radost lahví slivovice, nejsi "vítěz", o tomhle už dávno vím, ale rád bych právě to prodloužení, připomínající samolepku,vůbec neodstává od skla, a jak píše Badys, je to možná starší Milotec - ale na nový okna bez lišt, tak vyřazení z výroby nechápu?? A to bych moooc chtěl ... Editováno: 30. Březen 2007, autor: Mara53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 trochu odbočím - sháním delší dobu přesně takové decentní prodloužení střechy,jak má ta žlutá kráska výše - nevíte o nějakém, Milotec je moc vyfouklý a o jiným kromě toho z autodoplňků nevím, tohle je přesně to, co bych chtěl sehnat - jenže neumím laminovat, jinak bych ho už dávno měl, tak zkuste chlapi pomoct - po dodání prodloužení daruji za dobrý tip na výrobce lahev dobré jemně medové domácí slivovice ..... tady máš to prodloužení, a očekávám, že budeš po mě chtít tu adresu, abys mi poslal tu slivivici.... http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...octavia-s300381 ač věřím, že bych Ti udělal radost lahví slivovice, nejsi "vítěz", o tomhle už dávno vím, ale rád bych právě to prodloužení, připomínající samolepku,vůbec neodstává od skla, a jak píše Badys, je to možná starší Milotec - ale na nový okna bez lišt, tak vyřazení z výroby nechápu?? A to bych moooc chtěl ... vůbec jsi mi neudělal radost, ale je fakt, že znám jen Milotec-současný, a to co jsem ti poslal v odkazu-ale jinou tenkou šlupku ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 A jak to dopadlo s tou maskou? Uz vite nekdo co to je za tahokov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 A jak to dopadlo s tou maskou? Uz vite nekdo co to je za tahokov? Tak to by mě taky zajímalo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 A jak to dopadlo s tou maskou? Uz vite nekdo co to je za tahokov? Tak to by mě taky zajímalo!!! jj,..aky sem hledal co je to za mrizku..neco jsem nasel,ale asi to neni ono http://www.tuningshop.cz/Plastova-mrizka-u...-cm_g36649.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Bodlo by i nějaké foto interiéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 To by chtělo vidět jak jsou velká ty oka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 To by chtělo vidět jak jsou velká ty oka??? u tech co jsem dal do odkazu to je 30x10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 (editace) To by chtělo vidět jak jsou velká ty oka???[/quotTady to téma je o něčem jiném,ne o nějaké masce. Kdyžtak si založte svý téma. Editováno: 7. Duben 2007, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 To by chtělo vidět jak jsou velká ty oka???[/quotTady to téma je o něčem jiném,ne o nějaké masce. Kdyžtak si založte svý téma. [/quote tak uz ji mas doma?? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Ještě ne, čekám až mu dovezou auto ze salonu. Vypadá to na toho 20.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Ještě ne, čekám až mu dovezou auto ze salonu. Vypadá to na toho 20.4. Tudle zlutou krasavici budes mit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Jo budu.Ale dneska jsem byl na srazu, v Brně, tam jsem viděl dvě žlutý RS, ale zdálo se mi, že měli úplně jinou barvu. Takovou světlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.