Publikováno Březen 27, 200718 r ty s otazníkem se jěště upřesňují * 12.5. Zlín ? * 15.5. Brno * 18.5. Olomouc * 21.5. Ostrava * 26.5. Pardubice ? * 29.5. Liberec * 1.6. Teplice ? * 5.6. Plzeň * 8.6. Hradec Králové * 12.6. České Budějovice * 15.6. Karlovy Vary ? * 18.6. Praha ? * 23.6. Jihlava * 26.6. Mlada Boleslav ?
Březen 27, 200718 r Autor Ja osobne Hradec a mozna MB Jakej Hradec? Půjdem v MB, ne? no v Hradci to je vzdycky poradnej mazec tak tam bych zajel urco a potom v MB pujdem zase ne?
Březen 27, 200718 r Ja osobne Hradec a mozna MB Jakej Hradec? Půjdem v MB, ne? no v Hradci to je vzdycky poradnej mazec tak tam bych zajel urco a potom v MB pujdem zase ne? No tak to pak jo
Březen 27, 200718 r Ja osobne Hradec a mozna MB Jakej Hradec? Půjdem v MB, ne? no v Hradci to je vzdycky poradnej mazec tak tam bych zajel urco a potom v MB pujdem zase ne? No tak to pak jo vzdyt si rikal ze poslouchas dome ve skrini kabaty tak kam by jsi jezdil
Březen 27, 200718 r Autor tak vytvorime Boleslavskou rotu - my teda jezdime pekne vlackem dost casu predem - prijedem tam uz pekne v nalade tam to nekde cestou na letiste doladime ...... a jedem az do rana - prvnim ranim zase zpet
Březen 27, 200718 r Ja osobne Hradec a mozna MB Jakej Hradec? Půjdem v MB, ne? no v Hradci to je vzdycky poradnej mazec tak tam bych zajel urco a potom v MB pujdem zase ne? No tak to pak jo vzdyt si rikal ze poslouchas dome ve skrini kabaty tak kam by jsi jezdil ty woe, počkej až tě dostanu do ruky. Udělám z tebe 2 ještě menší
Březen 28, 200718 r Taky asi zajdu na Pražský koncert, ale letošní koncertní vrchol u mne budou Genesis
Březen 28, 200718 r Autor kde v MB??? zatim neznamo ale jestli to dopadne v MB tak to tam otocime vzhuru nohama ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.