Aidolon Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Tak si takhle ráno pěkně jedu z práce, kroužim v obci pravou zatáčku a najednou.... šup, proti mě se vyřítí auto, v mým pruhu tak ještě malinko uhnu co to jde a křáp, rána... zastavim, zrcátko v prdeli a ten kokot ani nezpomalil... Doufám, že mu to zrcátko aspon upadlo hajzlovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Takovy blbecky strilet ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Takovy blbecky strilet ..... a polámat nohy a ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Tak to by se mi zatmělo před očima,otočil bych to,chytil,vytáhl z auta a zabil.No a pak bych šel sedět,takže je lepší se na takový kokoty vys... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 No stát se to může každému, ale že nezastavil, tak to je hajzl. Aby mu vocas zakrněl. Takové lidi co něco provedou a raději ujedou opravdu nemám rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Takové lidi co něco provedou a raději ujedou opravdu nemám rád. A bohužel takových řidičů přibývá.., a nejhorší na tom je že ujíždějí i od vážnějších nehod při kterých dochází ke zranění a samozřejmě i k úmrtí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Ono za to "může" i částečně pojišťovna, a to díky bonusům a malusům. Dříve by to bylo každému skoro jedno, ale dneska, když máš bonus 30 %, tak je to celkem pěkná suma mít a nemít. Samozřejmě to neomlouvá toho blba, který to udělal. Dneska se mi stalo málem něco podobného, ale naštěstí bez škody, jen mě ten blb celkem pěkně nasral. Bude hůř, už to není to co bývalo, zachvíli aby si človek dával před auto radlici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Ono za to "může" i částečně pojišťovna, a to díky bonusům a malusům. Dříve by to bylo každému skoro jedno, ale dneska, když máš bonus 30 %, tak je to celkem pěkná suma mít a nemít. Samozřejmě to neomlouvá toho blba, který to udělal. Dneska se mi stalo málem něco podobného, ale naštěstí bez škody, jen mě ten blb celkem pěkně nasral. Bude hůř, už to není to co bývalo, zachvíli aby si človek dával před auto radlici. No jasný kvůli bonusu tam necham umřít člověka paráda.... Tak takovýhle lidi fakt nechápu a rovnou bych takovýhle č°ráky zavíral!!! No však ono je to stejně postihně teda pokud je někdo vypátrá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 no nevím, proč si stěžujete, vždyť je to přece jedno, jak se většina z vás vyjadřuje v jiných tématech ... Myslím to obecně a víceméně v návaznosti na témata jako Taxikáři a šmelení se serviskami a další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 no nevím, proč si stěžujete, vždyť je to přece jedno, jak se většina z vás vyjadřuje v jiných tématech ...Myslím to obecně a víceméně v návaznosti na témata jako Taxikáři a šmelení se serviskami a další. Tome, a nepříjde ti ohrožení života a zdraví trošku někde jinde než okrádající taxikáři a prázdné servisky. Mě teda jo. To co se děje na silnicích mi hodně vadí, taxikáři a servisky mě nechávají naprosto klidnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 no nevím, proč si stěžujete, vždyť je to přece jedno, jak se většina z vás vyjadřuje v jiných tématech ...Myslím to obecně a víceméně v návaznosti na témata jako Taxikáři a šmelení se serviskami a další. Tome, a nepříjde ti ohrožení života a zdraví trošku někde jinde než okrádající taxikáři a prázdné servisky. Mě teda jo. To co se děje na silnicích mi hodně vadí, taxikáři a servisky mě nechávají naprosto klidnýho Péťo tohle spolu souvisí. Je to obrázek společnosti. Jak lidi myslí, jak jsou lhostejní, jak ... Tohle prostě těžko oddělíš, to spolu souvisí. A čím více se tohle bude tolerovat, zavírat oči, dělat že to nevidím,... tím to bude horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 no nevím, proč si stěžujete, vždyť je to přece jedno, jak se většina z vás vyjadřuje v jiných tématech ...Myslím to obecně a víceméně v návaznosti na témata jako Taxikáři a šmelení se serviskami a další. Tome, a nepříjde ti ohrožení života a zdraví trošku někde jinde než okrádající taxikáři a prázdné servisky. Mě teda jo. To co se děje na silnicích mi hodně vadí, taxikáři a servisky mě nechávají naprosto klidnýho Péťo tohle spolu souvisí. Je to obrázek společnosti. Jak lidi myslí, jak jsou lhostejní, jak ... Tohle prostě těžko oddělíš, to spolu souvisí. A čím více se tohle bude tolerovat, zavírat oči, dělat že to nevidím,... tím to bude horší. OT, ale musim Pojdme, zmenime zkorumpovany svet a vycistime ho od blbu, smejdu a podrazaku. Jen my dva, mozna se prida kryssar, ktery to uz taky davno vzdal... Pane boze, porad dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 no nevím, proč si stěžujete, vždyť je to přece jedno, jak se většina z vás vyjadřuje v jiných tématech ...Myslím to obecně a víceméně v návaznosti na témata jako Taxikáři a šmelení se serviskami a další. Tome, a nepříjde ti ohrožení života a zdraví trošku někde jinde než okrádající taxikáři a prázdné servisky. Mě teda jo. To co se děje na silnicích mi hodně vadí, taxikáři a servisky mě nechávají naprosto klidnýho Péťo tohle spolu souvisí. Je to obrázek společnosti. Jak lidi myslí, jak jsou lhostejní, jak ... Tohle prostě těžko oddělíš, to spolu souvisí. A čím více se tohle bude tolerovat, zavírat oči, dělat že to nevidím,... tím to bude horší. OT, ale musim Pojdme, zmenime zkorumpovany svet a vycistime ho od blbu, smejdu a podrazaku. Jen my dva, mozna se prida kryssar, ktery to uz taky davno vzdal... Pane boze, porad dokola jasně, raději dělat, že nic nevidíš, o ničem nevíš, netýká se tě to... Nemusíš zrovna někde běhat s transparentem, ale můžeš přispět svým postojem. Ale zjevně většina lidí nechápe co se tady někteří snaží říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 no nevím, proč si stěžujete, vždyť je to přece jedno, jak se většina z vás vyjadřuje v jiných tématech ...Myslím to obecně a víceméně v návaznosti na témata jako Taxikáři a šmelení se serviskami a další. Tome, a nepříjde ti ohrožení života a zdraví trošku někde jinde než okrádající taxikáři a prázdné servisky. Mě teda jo. To co se děje na silnicích mi hodně vadí, taxikáři a servisky mě nechávají naprosto klidnýho Péťo tohle spolu souvisí. Je to obrázek společnosti. Jak lidi myslí, jak jsou lhostejní, jak ... Tohle prostě těžko oddělíš, to spolu souvisí. A čím více se tohle bude tolerovat, zavírat oči, dělat že to nevidím,... tím to bude horší. OT, ale musim Pojdme, zmenime zkorumpovany svet a vycistime ho od blbu, smejdu a podrazaku. Jen my dva, mozna se prida kryssar, ktery to uz taky davno vzdal... Pane boze, porad dokola jasně, raději dělat, že nic nevidíš, o ničem nevíš, netýká se tě to... Nemusíš zrovna někde běhat s transparentem, ale můžeš přispět svým postojem. Ale zjevně většina lidí nechápe co se tady někteří snaží říct. Ale ho*no, ja si sve vyresim, na hlavu si sravat nenecham, ale proc to stale budu omylat ve virtualni svete? Nebud mluvka a konej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Péťo tohle spolu souvisí. Je to obrázek společnosti. Jak lidi myslí, jak jsou lhostejní, jak ... Tohle prostě těžko oddělíš, to spolu souvisí. A čím více se tohle bude tolerovat, zavírat oči, dělat že to nevidím,... tím to bude horší. Podle mě nesouvisí, něco jinýho je bezohlednost na silnici a něco jinýho je nátura lidí jít do věcí, který nejsou úplně v pohodě a srovnat si to sám se sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.